Jutro cure... evo ja na poslu..i pojavile su se prve mucnine..
Za sad nije jako...nadam se da ce tako i ostat..
Kako ste mi vi?
Jutro Ancica i jutro svim drugim curkama!
Ja se nadam da se necu ureci, ali meni je evo bolje zadnja dva dana. Vidjet cemo kako ce ti nadalje ici.
Danas je moj dan D odnosno prvi pregled Drzite mi fige da bude sve u redu, ja se obavezno javim navecer kad dodem doma!
Sretno Minie..
Ja idem sutra..nadam se da ce ovaj put nesto vidjet...
Jutro cure!
sretno Minnie, mislimo na vas dvoje.
Meni je isto zadnja dva tri jutra super, toliko da cu se cak sad usuditi sjesti u auto i otici na depilaciju i pedikuru 😂😂😂
Ne trebam ni govorit kolike su mi dlake na nogama otkad lezim doma 😂😂😂😂
jutro, drage : )
nocas oci nisam sklopila, sto od trudnoce, sto od brige. dizem se, pa gledam puse li, pa idem na meteo vidjeti prognozu. curka jutros krenula na put, a orkanska bura podno velebita. onda sam bila ljuta na nasu uciteljicu jer nije na vrijeme rezervirala termin koji smo htjeli, pa smo dobili sto je ostalo.
tu su jos i trudnicki hormoni, pa je sve bilo intenzivnije : )
jucer mi je stigla poruka s one aplikacije i pise da se u ovo fazi pocinje osjecati olaksanje od mucnina zbog razvoja placente.
: *
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
jutro!
dobrodošle nove cure!
pročitala sam sve od vikenda ali već mi se izmješalo.
meni isto mučnine prolaze ali je novost da mi je noćaš nos prokrvario-to mi se niakd ne događa...
ja sam napokon rekla obitelji ovaj vikend :) my secret is out svekar je tradicionalno proplakao (emotivac je) a pustila sam malenu da im kaže dok mene nije bilo pa ih je izneredila totalno. ispalo je baš kako sam planirala
sretno s pregledima danas
Sretno curama na pregledu danas i sutra.. Bit ce to sve super! 😊
Kad ste vi krenule radit pretrage? Krv, hormone stitnjace i ostalo?
Ja u principu povracam svaki drugi dan ujutro.. Dobro da to ne traje cijeli dan..
Jutro drage moje, ja imam osjecaj da su mi tek pocele muke, jucer navecer zaspala, probudila se za pola sata i morala ici povratit, uzas...
Muka mi ujutro, negde do 10 i kasnije od 16 nadalje...
Grozno izgledam, pristeve dobila, kosa mi je u komi...nadam se da ce uskoro biti bolje
Minnie, drzimo palceve za
Tala, gdje ti je curka isla na izlet?
Sortiraj odgovore
Najstariji