Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ancica82
    14. Ožujak 2016. 08:17

Jutro cure... evo ja na poslu..i pojavile su se prve mucnine..
    Za sad nije jako...nadam se da ce tako i ostat.. 
    Kako ste mi vi?

minnie25
    14. Ožujak 2016. 08:30

Jutro Ancica i jutro svim drugim curkama! 
    Ja se nadam da se necu ureci, ali meni je evo bolje zadnja dva dana. Vidjet cemo kako ce ti nadalje ici. 
    Danas je moj dan D odnosno prvi pregled  Drzite mi fige da bude sve u redu, ja se obavezno javim navecer kad dodem doma!

Ancica82
    14. Ožujak 2016. 08:52

Sretno Minie.. 
    Ja idem sutra..nadam se da ce ovaj put nesto vidjet...

Srecica25
    14. Ožujak 2016. 09:07

Jutro cure!
    sretno Minnie, mislimo na vas dvoje. 

Meni je isto zadnja dva tri jutra super, toliko da cu se cak sad usuditi sjesti u auto i otici na depilaciju i pedikuru 😂😂😂

Ne trebam ni govorit kolike su mi dlake na nogama otkad lezim doma 😂😂😂😂

Croheidi
    14. Ožujak 2016. 09:23

minnie, sretno!

tala
    14. Ožujak 2016. 09:26

jutro, drage : ) 
    nocas oci nisam sklopila, sto od trudnoce, sto od brige. dizem se, pa gledam puse li, pa idem na meteo vidjeti prognozu. curka jutros krenula na put, a orkanska bura podno velebita. onda sam bila ljuta na nasu uciteljicu jer nije na vrijeme rezervirala termin koji smo htjeli, pa smo dobili sto je ostalo. 
    tu su jos i trudnicki hormoni, pa je sve bilo intenzivnije : ) 

jucer mi je stigla poruka s one aplikacije i pise da se u ovo fazi pocinje osjecati olaksanje od mucnina zbog razvoja placente. 

: *

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Luna2016
    14. Ožujak 2016. 09:40

jutro!
    dobrodošle nove cure!
    pročitala sam sve od vikenda ali već mi se izmješalo. 
    meni isto mučnine prolaze ali je novost da mi je noćaš nos prokrvario-to mi se niakd ne događa...
    ja sam napokon rekla obitelji ovaj vikend :) my secret is out svekar je tradicionalno proplakao (emotivac je) a pustila sam malenu da im kaže dok mene nije bilo pa ih je izneredila totalno. ispalo je baš kako sam planirala
    sretno s pregledima danas

• Dony
    14. Ožujak 2016. 10:52

Sretno curama na pregledu danas i sutra.. Bit ce to sve super! 😊 
    Kad ste vi krenule radit pretrage? Krv, hormone stitnjace i ostalo? 
    Ja u principu povracam svaki drugi dan ujutro.. Dobro da to ne traje cijeli dan.. 

• bebita
    14. Ožujak 2016. 11:16

Jutro drage moje, ja imam osjecaj da su mi tek pocele muke, jucer navecer zaspala, probudila se za pola sata i morala ici povratit, uzas...
    Muka mi ujutro, negde do 10 i kasnije od 16 nadalje...
    Grozno izgledam, pristeve dobila, kosa mi je u komi...nadam se da ce uskoro biti bolje 

Minnie, drzimo palceve za 

Tala, gdje ti je curka isla na izlet?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.