I evo ga opet..jedan dan mlijeko curi iz mene na sve strane, drugi dan preskočim podoj i izdojim 30 usranih ml...ali čini mi se kad on tako dugo papa da uvijek ima puna usta mlijeka...i nije tipa da vuče, vuče pa se rasplače jer ne ide..baš vidim da fino papa..a što se događa sa mnom ja zbilja ne znam...
Sve smo sa sisama u borbi al moran primjetit da sve i koje jesu sivane to lipo podnose! 💪 Koliko se spominjala epi i masiranje pred porod a sad ni a o puntima.Mene osobno vridjaju al s obzirom da san iznutra iskidana meni super podnosljivo,moran priznat.
Tala stvarno ces prinit! 🙊
Sanjac dajem joj Bio Gaiu svaki dan 5 kapi i Espumisan ali samo 10ak kapi jedan ili dva puta dnevno, ne 25 kao sto pise u uputama.
Jazmajec nakosili smo madrac i po noci spava samo na boku. Cak je moramo drzati malo uspravno i nakon sta podrigne.
Dojenje je stvarno zrtva i psihicki nije lako izdrzati pogotobo u pocetku. Prije 10ak dana mene je tako bolila lijeva sika da je nisam mogla ni taknut. Stavljala kupus, obloge, izdajala se i morala stavljat i malecku da to izvuce. Cim bi ona krenula ja bi plakala od bolova i tako neka dva-tri dana. Rekla sam: blazeni porod i sivanje naspram toj boli. Uzas. Ali uspili smo rijesiti taj problem i problem manjka mlijeka i sad mi je tako drago. U pocetku nije ni dobivala na kilazi, a sad nakon mjesec dana je dobila nekih 800grama. Pregled nam je u utorak pa cu znati nesto vise.
Koala kako ste to izveli? Ja sam nakrivila ali znam da oni ukoso ne bi smjeli spavati u biti pa smo uspjeli pol madraca nakriviti nekako da spava na kosini.
Jastuk smo stavili kao deblji i onda 2 tanja rucnika
Baš sam se i ja ujutro pitala gdje je tala😆.
Ja sam danas bila u šetnji par minuta nakon 3 mjeseca ležanja i ne da sam umorna nego kao da 3 dana nisam spavala...
Super mi je čitati sve ovo o dojenju jer vidim koliko je teško ali da treba biti uporan i i ne odustajati i da se može uspjeti. Vjerujem da bi jednog dana kad ću dojiti bilo puno teže da nisam ovo sve pročitala...
JaZmajec mi smo gornji dio madraca podigli tako da smo ispod stavili dva deblja rucnika. Tako nas je i patronazna savjetovala, a i u rodilistu su bili tako ukoseni.
Koala pitam jer u biti bebe ne smiju na povisenom spavati zar ne?
Na kosom skroz su spavali u bolnici pa je mene strah da nije kicmica ukoso? Ja se trudim napraviti kao kosi pad pa da ona samo ukoso lezi
Problem mi je sad jer je malecka pa poslije podoja zaspi i nema nista od podrigivanja. A zna bljucnut u snu malko.
Tina mene je toliko izranjavala u bolnici da mi je jeza bila pomisliti na nju na cicki. Ali sam izdrzala i danas krecemo sve lakse i lakse.
Iako muci ju probava i mislim da ima proljev 🤕 bas me strah radi cega. Sutra jedem sve laganini. I manje mlijeka. Dajte savjete dok ne dodje patronazna. Naravno ako potraje idem ja njima. Ne i htjela panicariti do sutra
Ona papa ok pa se nadam da se time i hidrira.
cure, sto nije dovoljan onaj kosi jastucic koji ide samo ispod glave, nego se treba cijeli madrac nakositi?
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
JaZmajec mi smo gornji dio madraca podigli tako da smo ispod stavili dva deblja rucnika. Tako nas je i patronazna savjetovala, a i u rodilistu su bili tako ukoseni.
Jazmajec moze onako blago podignut. Moja isto zaspi nakon podoja i svejedno je dignem lagano na sebe da podrigne. Moze ona to i spavajuc i onda je stavim u krevet.
Sortiraj odgovore
Najstariji