Tatjana joj i ja volim samojede, zapravo volim sve te čupavce. Ne znam kakvi su oni u pogledu puštanja dlaka, znam da ih se samo stalno treba četkati kao i ove moje.
Cure koje su imale carski, što su vam rekli za kontrolu u bolnici, a što kod svog ginekologa?
Meni su rekli za 2 mj bolnica, a ginekolog tek nakon, ali meni se to čini nekako puno, ja bi otišla ranije kod svoje doktorice. Što vi mislite?
Sanjac i moj je dobio grčeve vrlo brzo, s nekih 10ak dana. Počeli smo davati Biogaiu odmah i Espumisan baby pred nekih 6-7 dana.
Jutro svima, kako ste, malo zatisje pred buru, nitko jos nije krenuo.
Ova noć je bila uspješna, plakao je dva sata samo za razliku od jučerašnjih 5 , a neznamo uopće kaj mu je, gladan nije jer mi mlijeka i ostane u sisama, pojede dvije ali ne do kraja, jucer sam se prvi put i izdojila jer se tak brzo nakupilo i boljele su me a on je spavao tek sat vremna pa sam malo pustila van da mi se ne upale. A ionako stalno curi,oni ulošci za grudnjak su mi non stop mokri čak i preko njih prođe pa mi grudnjak se namoči, a imam samo 2. Morat ću u muller po koš koji.
Trudnice naše, kako se oajećate ove zadnje dane osim što vas čekanje ubija, tak je barem meni bilo, sam da se porodim više, već sam i sve tegobe ignorirala jel mi je bilo dost svega. Vjerujem da je i vama tak.😊
Angel meni je moja gin rekla za 6 tjedana, u bolnici su mi rekli kontrola kod svog gin za 4 tjedna, a u bolnici niš osim ako rana ne počne cmoljit..onda se javit u bolnicu..
Angel mi smo zvali patronaznu i rekla je da uzmemo Espumisan baby, tako da bum joj to pocela davat. Jel njemu pomazu te kapi?
Cure koji aspirator vam se pokazao kao dobar? Ja mislim da cemo mi morat nabaviti neki bolji od one obicne pumpice.
Ivek evo ja ti mogu reci da sam sva u iscekivanju! Imam jos neka 3tjedna, al vidim da me narucuju sve cesce na preglede, svaki put vaginalni i ctg. Otvorena 1.5cm, trudice neke mi je ctg obiljezio ali ja nisam osjecala, pa mozda i iz tog razloga cesci pregledi, nalaz na strptokok negativan, sve je spremno. Rekli su mi samo da cekam, nemam nikakav osjecaj kad cu i sl.jedino sto u utorak nakon sto sam imala pregled sam pocela smeckarit za sto sam mislila da sluzni cep ispada i uhvatila me panika, ajme reko jel pocinje..sva sam bila u nekom strahu, to je trajalo 2dana. Sad nosim dnevne uloske i svaki put kad osjetim da mi iscurilo, pomislim evo ga.hehe i tako, osluskujem tijelo, gledam ocu li ja to znati prepoznati i sl..
Angel meni su rekli u bolnici kad su mi vadili konce da je kontrola kod mog gin za 6tjedana..
Sanjac mi smo kupili po preporuci onaj električni..imam doma i Nosy koji ide na usisivač ali mislim da mi se po noci bas nece Dat palit usisivač..nisam jos isprobala pa ne mogu iz prve ruke reci,ali čula sam da je super..
Ivcy pa vidi stvarno!
Ovo ne nalikuje njoj. Bar se javi u prolazu. ☺
Ajmo trudnice jos malo! Pa da sve sudjelujemo u raspravicama ☺
hej, trudnice i mamice!!!
jos smo 2u1. nece ova mala van i gotovo. nisam se stigla javiti jer smo isli do novog stana malo raditi. ja sam htjela jos ostati, ali mm kaze, ajmo doma, zavrsit cemo iducu subotu, hahaha. ja ga gledam...on misli da nece cvita tako skoro : )))
sad nam je isao napraviti rucak, a mi odmaramo.
idem vas malo citati. jesu li to muke po dojenju u pitanju? bas imam osjecaj da se puno govori o porodu, a onda dođemo do dojenja...svi se nadaju da ce to ici lagano i prirodno, a u stvarnosti je puno teze i zahtjevnije.
: ******
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Joj kad citam sve te muke s dojenjem dode mi da se sad pocnem dojiti...
Ivek znas i sama kako nam je. Svi cekamo, prizeljkujemo.
Tata mi sutra dolazi iz Egipta, nismo se dugo vidjeli, a prvo unuce mu je na putu. Van sebe je.
Mene zadnji par dana boli unutrašnjost, pubične kosti ili sta vec. Kao da mi mala kopa rupu. I opristavila sam se kao nikad u zivotu. I nocas sam se dizala 6 puta da piskim.
Vec mi je lagano puna kapa skembe :P Jedva sam si izrezala nokte na nogama, nadam se da je to bio zadnji put s trbusinom :)
Sortiraj odgovore
Najstariji