I mislin da imamo prvi skok u razvoju.Sise su od sest jutros vanka plus ad koje popije do kapi.
Spava mi i kosa al on je spojen na mene i kad pusti pa krene vikat tata mucka bocicu a ja nesto pojeden i posjetin kupAtilo i nazad sa sisama..I mislin da cu uvest i zeljezo napokon u svoj organizam ..
Moj je rođen sa 54cm i c&a velicina 56 mu je skroz taman..ko šivano po njemu..čak mislim da jos sad jednom obučemo i u slijedećeg pranju pospremamo u kutiju..hm nam je malo komotnije ali nista preveliko..jedino rukavici..to mu je uvijek dugačko,a nije da je neproporcionalan..
Sanajc zar je vec pupak otpao? Ajme super..nama jos nije i rekla je patronažna da ce Morat lapizirat ako do ponedjeljka ne otpadne..
Mi smo i dalje na AD uz dojenje..izgleda da meni mlijeko ipak nece nadoći..smanjili smo na 3 puta dnevno,dojim ga po sat vremena..poslije čak nemam sta ni izdojit ali njemu jednostavno nije dosta..
Crna da, bas brzo smo se toga rijesili. 😊 Ja mlijeka jos imam, ali imam osijecaj da bum presusila kolko ona danas jede.
Ja danas svako uru ipo dvi stavljan na prsi i nakon ure sta bude na njima opet pojede bocicu.
Koliko ad-a im dajete i koliko dana tocno imaju?Moj 70 ml pojede u minut sa svojih 8 dana a u bolnici je zna i po 100 kad bi mu sestre davale i kazu da to nije puno za njega.
Sanjac nastavi li tebi doli stat ovi lilypie bit ces trudna ko zna koliko tjedana. 😂
Crna savjet za mlijeko..nemoj svaka tri, četiri sata, budi ga svaka dva i stavljaj na prsa...i mamine kapi probaj..jel meni mlijeko došlo od maminih kapi ili od toga kaj sam ga češće počela stavljat na prsa, ja ne znam..ali mlijeka imam na izvoz...tri sata mi visi sa cice i aktivno sise i ima mlijeka dovoljno...
Nemoj odustat..probaj i sa setom za relaktaciju od medele..to možeš i sama složit, samo ti treba tanka tanka cjevčica recimo kao kateter..meni je patronazna to donijela..to zalijepiš za sisu, pazi da ne prelazi bradavicu jer im to daje nagon za povraćanje, drugi kraj u bočicu (sa ad-om ili izdojenim) i sisu u usta...time sisama daješ signal da proizvode više mlijeka, a on će biti sit..
Ja sam to skoro kupila, ali je došla patronazna u međuvremenu i rekla da mi uspješno dojimo i da mali dobiva i da nam to ne treba ...
Mamine kapi još uvijek uzimam..otkad to pijem, osjećam s vremena na vrijeme kao struju kroz cice vjerojatno se šire kanali ti..
Croatina da,rekla mi je patronažna da razmislim o tom setu za relaktaciju al da cemo vidjet jos..a gledala sam mamine kapi..sad pijem taj čaj od piskavice koji je glavni sastojak maminih kapi..pa se nadam da ce se stanje ipak popraviti..preki dana on meni i Papa svakih dva sata otprilike..i ujutro bude super ali kak se blizi noc,meni kao da se manje stvara..ma nikako ne zelim odustat od dojenja pa kolko GOD da ima..moje je ipak moje..
Frabe ja svom ne radim vise od 60ml AD i čak ni to ne popije uvijek..u prosjeku mu je nakon dojenja 40ml dosta..ali tvoja mrvica mora puno papati..ako je gladan,daj mu..
Frabe hahahahah da nikak da to promijenim 😂😂
Cure kaj mislite jer rano da sa tjedan dana imaju grcice?
bok curke
baš nas malo trudnih ostalo, mi samo čekamo i ne javjamo se baš... sad mamice imaju svoje brige sa spavanjem, dojenjem, grčevima...
nemam šta pametno napisat...
Tale i lubenica kako ste vi?? ja stvarno jedva čekam... danas čula za još dvije cure da su rodile a imale su termin 8.11. stvarno se rađaju prije te bebice a uvijek su govorili da prvo dijete se obično prenese...
ja sam skužila da se kičer moj malecki promjenio položaj, inače sam veliko brdo (guza i leđa) sa ljeve strane osjetila a sa desne su mi skakale grbice po trbuhu vjerojatno koljeno i peta. i jučer primjetim grbice na ljevoj strani a veliko brdo na desnoj.. jooj nadam se da je glavica i dalje dole... neznam šta sad izvađa na kraju..jedva čekam pregled u ponedjeljak da vidim kako se to namjestio...
da li vi nate koji je ispravan položaj za porod, glava dolje ali šta lice prema dolje ili kako?? nikad nisam to pitala gin...
Sortiraj odgovore
Najstariji