Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunnyday
    21. Listopad 2016. 20:57

Angel ja sam bebu iz bolnice iznela u as i isli smo kod pedice isto u njoj.
    Dony ja sam napisala da mu je na knap 50,ali nisam napisala da je  iz h&m-a a njihive su velicine vece, dakle nosi sad 56 iz h&m i c&a. Imam 5-6 bodica par majica i hlacica ali imam 10ak onih jednodjelnih gegica, kako li se zovu, kao pidzamice sa stopalicama.
    Diddy sretno!

Neznalica
    21. Listopad 2016. 20:57

Tala, Hubica i sama se preznojavam po noći, ali sve si mislim da mi je prevruče u sobi iako mi je prozor otvoren (na kant), a ja spavam u potkošulji kratkih rukava i boksericama. To su definitivno hormoni, jel sam inaće užasno zimogrozna.

Angel, meni je naotekao nos. To sam čak i sama primjetila i prsti na rukama. 

watermelon
    21. Listopad 2016. 21:10

Aaaajme cure, pa ja ostala sama na listi za 25! Začas su cure to obavile i sad sam ja prva. Nisam spremna! Tala, ajd ti prije 

Evo Diddy se ubacila isto 25.  Sretno!!!

Angel 2709 (i Vjeva) - tenks za pelene, spremila sam tako pa se lako donese još bude li trebalo.. Nisam znala da Vinogradska traži široko povijanje. Dobro da sam uzela švedske 

Neznalica - ja sam toplomjer uzela na trgu u Mulleru

Sony - čestitam na bebici!!! Žao mi je što ste imali komplikacija, al držim fige da ste sutra doma, odmah će ti biti lakše 

Mene je trta, al baš jako! Trta me za svo ovo vrijeme što me nije bila trta. 

Netko je pitao za natečenost. Ja sam već duže vrijeme dosta natečena, a zadnjih par dana sam baš strašno, pogotovo prsti na rukama i stopala. Malo ih se i bojim

watermelon
    21. Listopad 2016. 21:12

Ako je neka od vas uzimala izdajalicu svoju u bolnicu. Kad ste je sterilizirali? Jel nije da je "rok uporabe" nakon steriliziranja samo 24 sata? Nisam pametna, da nosim svoju u bolnicu ili da koristim njihovu ako će mi trebati uopće

21. Listopad 2016. 21:28

I mi imamo to jaje, peg perego, do 13 kila ide naše. 
    Neznalica i Lubenica i ja sam bila prestrašno otečena, došla sam doma s 13 kila manje nakon poroda i još sam u dva dana 3kg izgubila s tim da i sad mjesec dana nakon još imam vode u sebi jer ne mogu obuti svu obuću i staviti prstenje na ruke još. Rekli mi da će trebati 6-8 tjedana da to sve ode van.
    Mislim da ti oni mogu sterilizirati izdajalicu, meni su one šeširiće bili sterilizirali, jedino ne znam hoće li ti trebati uopće.

watermelon
    21. Listopad 2016. 21:59

Katastrofaaa  Znači toliko dugo.. Ma evo, samo mrvicu da mi popusti, nemam ništa, ali ništa za obuti, nosim razvezane tenisice i u njih jedva uđem

Vjeva
    21. Listopad 2016. 22:14

Tatjana, hvala za info, super da mogu s kolicima u bolnicu.
    Angel, mi smo ga u jaju zasad vozili u autu samo iz bolnice i do pedijatra, au setnje idemo s kosarom. S as smo dobili i umetak za male bebice...

Neznalica
    21. Listopad 2016. 22:56

watermelon, hvala za info za muller na trgu. Za izdajalicu ti nisam sigurna da li ju uopće možeš nositi. Znam da na sv.duhu ne. Žele te naučiti "prirodno" i na tome dosta inzistiraju. Tako je rekla "babinjača" na tečaju. Oni imaju svoje ako baš, baš treba. Ti si stavi u pripravnost, pa ti mm donese ako ti zatreba i ako u Vinogradskoj to odobravaju.
    Prstenje niti sat ne nosim od 6 mj.trudnoće, obuću mogu skoro svu svoju (malo me sad kao tiska u balerinkama, ali mogu), jedino u štikle ne mogu, ali nije ni da hoću niti mi trebaju. Mene najviše muče ruke tj. prsti. Stalno imam trnce i uopće nemam osjećaja u njima. Danas sam htjela za ručak meso namazati senfom i NISAM, pošto nisam mogla otvoriti staklenku (a inače već je ranije otvorena) užas baš se osjećam bespomoćno. kad sam rekla mm naravno da mi se na smijao, pa pitao da mi otvori sve staklenke...joj joj..

Jado
    21. Listopad 2016. 23:10

Curke bok!
    Nemojte da vas je strah poroda. Samo bez panike i ne razmisljati o tome nego slusati upute i koncentrirati se na disanje. Znam da je glupo ali ja se uopce nisam zamarala. Pisale smo o tome. Jedino nakon kojih 12 sati si pomislila - ajme pa daj nece me nakon ovoliko muke poslati na carski?? To mi je napadaj panike bio ali brzo proslo. 
    No moj savjet - trazite epiduralnu ☺ bila sam dio poroda bez nje i nije ugodno mogu reci. Iako su bolovi cudni - grcevi i rasturaju te tih par min i kad truda nema ti si skoro pa normalna. Ajme kako je to cudno. Ja nisam poslije od uzbudjenja niti jela niti spavala. 

Hvala na savjetu za komprese! Definitivno probavam. Imam "srece" da su mi ranice od 1 podoja pa iako bole vraski da se dojiti usprkos njima i brzo prolaze. 
    Frka me kako cemo mi kad dodjemo kuci ☺ imam lagacnu tremu
    E da na drugu temu - kuca mi napreduje ajmeeee. Dobila sam danas slikice i divno izgledaju noviteti kojo su zadnja 2 dana napravljeni. Sad parket taj prokleti jos

Watermelon hihi da mi je znati zasto ti je to ime lijepo 😎 i meni je zato sam dala to ime za mene najbitnijoj tockici na svijetu.

I sve se pripremajte za porode haha. Vidite da nema pravila! 

Diddy sretno! Bas sam mislila na vas troje i evo se javili

Jado
    22. Listopad 2016. 03:27

Nema bude niti jedne mame cija je cika papica ili sluzi za utjehu? 😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.