Jutrić svima!
Prvo, Sony čestitam!! Ne mogu ni zamislit koliko ti je teško bilo ali sad je bebač tu i sve će to biti super! i super za dojenje! :)
Tala, Cvita stvarno ima karakter, ona će van kad ona kaže :))) bitno da je sve ok :)
JaZmajac, budeš ti se već ispraksirala za dojenje.. valjda svi moramo kroz to proći...
Htjela sam pitati vas jel zna koja od vas jel postoji kakav raspored ginekologa po danima na sv.Duhu? Znam da je to netko stavio jednom a ja ne mogu naći na njihovoj stranici..
Danas opet tmuran dan, taman za spavanje...
Hubice ja znam da je četvrtkom Dr.Bekavac..ja sam kod nje išla i meni je bila super..utorkom ti je Ivek išla kod isto neke ženske dr al se nemogu sjetit imena..pon ujutro je ja mislim Prka,a popodne neki drugi dr..prolistaj malo unazad jedno 100str😁
Crna, hvala ti! Idem u četvrtak tak da idem kod te di si ti išla... :) a super, znači dobra je :))
Crna Sto nije cetvrtkom doktorica Edina Berberovic? Meni je ona bila kad sam isla jedan cetvrtak. Ugl. i ona i Bekavac su ok, posto sam bila u bolnici 8d sam ih sve upoznala haha
Za pedijatra si zovite cim prije jer su guzve, a papire uzmu tek na prvom pregledu.
Sheena a je..zas sam ja zapamtila Bekavac..mislim da mi je Bekavac carski radila pa sam pomiješala..ugl obe su super..meni je pregled bio bezbolan i nikad nisam krvarila nakon..
Tako je sheena samo neka papaju i rastu. Ja sam se iznenadila jer on meni nije bio velika beba, ali zato sad fino raste :)
jutro!
sad smo lubenica i ja na redu! nema vise ubacivanja : )))
jucer im je na sv. duhu pao strop. imaju one neke ploce.
dr. habek (sve preporuke) je bio u sali tada, pa smo malo cekali. bilo je dosta radnika i sestre su bile nervozne jer je u takvim situacijama privatnost pacijentica u drugom planu.
ali, svejedno sve pohvale za tu visokorizicnu. cetvrtkom je tako super ekipa i bas mi je drago napokon ici na tako opustene preglede.
mamice, jeste li vi pred porod poceli jace oticati?
cini mi se da mi je i lice malo oteklo. nocas sam se u neko doba probudila cijela mokra. morala sam ici presvuci piđamu.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala meni su sve frendice par dana prije poroda bas naotekle i to u licu jako..pa eto,mozda ces uskoro..
Nama je bila patronažna opet,konačno smo dobili na kilaži..tako da sad samo papamo i dalje..smanjujemo dohranu na 3 puta dnevno i dobila preporuku za čaj od piskavice za mlijeko..neka čula za to? Navodno ima u bio&bio..pa cu probati i to..mozda pomogne
Sony, cestitam na bebici ❤️
Mi nismo imali problema s upisivanjem kod pedijatra, osim sto smo otisli par kvartova dalje jer u nasoj blizini pedijatri nisu na dobrom glasu...
Tatjana, mozda glupo potanje, al me zanima kad ste isli u Klaicevu kako ste nosili bebicu, tj.jel se moze s kolicima?
I da pohvalim svog deckica, dobio je vec 1450 g od izlaska iz bolnice, a samo ga dojim...Bumbar mali 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji