Bagica haha, o toge se pisalo onih dana kad sam ja rodila pa nisam bas ispratila situaciju, al znam da je tala neke slike tu kacila hahaah 😂
Neznalice meni je patronazn rekla to u prvoj posjeti, rekla je nakon kupanja al ja jos nisam.
Jutro!
Kako smo trudilice? Cekam vizitu i curicu moju.
Nemam deckica ali imam iskustva sa bebicama deckicima i morate im pise navlaciti sigurno prije 1.godine. Naravski nisam medicinar pa detalje vidite sa patronaznim ☺
Nemojte da vas bude strah jer su komplikacije nepotrebne kasnije u vidu operacije a opet na kraju navlacite pisicu ako se dobro sjecam.
Da da..kod dečkića obavezno to raditi i čistiti..mi kod svakog presvlačenja malo pogledamo ali po pravo cemo kad pupak konačno otpadne pa cemo se kupati..
Inace,kad mi je dosla patronažna samo je komentirala za pupak da je tipični sa sv.duha..sad i prašimo jer su bas ružno napravili..
Ne znam tko je pisao za curenje iz cicka..meni je samo jednom nesto malo tokom noci curilo kad sam bila trudna i do poroda nista...sve je to normalno
Sony cestitam, nadam se da ces se cim prije oporaviti i ici doma!
Tatjana tako smo i mi odvojili dan od noci na savjet patronazne i bome nema problema sa spavanjem kroz noc, isto tako znamo provjeravati dal dise nakon sto odvali 6-7h u komadu :)
Sunnyday ja sam mislila da je moj puno dobio, 1300g u 30d, al tvoj je rekorder 😆 ma nek oni papaju samo 😊
Da, mi isto navlacimo piseka, patronazna je to rekla na prvom pregledu i od tad to radimo i cistimo svaki dan.
Crna i mi smo na kraju koristili tyrosur i octenisept makar na duhu govore da me treba. Patronazna je rekla da treba pa ono, mogli smo birati koga slusati haha
I meni nije u trudnoci nista curilo iz sisa, a sad imam mlijeka skroz pa ne brinite oko toga.
Sheena hvala na savjetu, kupit ću par komada pelena za široko, pa kao što kažu, odmoći ne može.
Sony čestitam i nadam se da ćeš se što prije oporaviti :)
JaZmajac samo pozitivno, sve će doći na svoje. Srećom pripremale smo se na forumu i znamo da neće biti baš lako (dojenje mislim). Samo pozitivno ;)
Mi bili jučer ne pregledu, bebolina ima 3200g, tlak školski, kaže dr po njegovoj procjeni još tjedan-dva /max. Moguće i ranije, pa ga zovem ako krenu trudovi. I dalje me ne pere nervoza ili uzbuđenje. Što mi se sviđa.
Listopad
Watermelon ~~~~ 25.10. - decko
Tala ~~~~ 27.10. - cura Cvita
Dony ~~~~ 31.10. - decko Noa
Crocandy ~~~~ 31.10. - cura Mila
Studeni
Ivchy1306 ~~~~ 11.11. - decko Filip
Makonja ~~~~ 11.11. - cura Una
Diddy ~~~~ 11.11. - blizanci, decki Grga i Vito
Tina220210 ~~~~ 15.11. - cura
Hubica01 ~~~~ 17.11. - curica Ema
Neznalica ~~~~ 19.11. - decko Vid
Bagi_ca ~~~~ 21.11. - decko
Antartika ~~~~ 25.11. - decko
Rodene bebe
Maya20 ~~~~ cura Lorena - rodila 16.08. (termin 15.09.)
Mimica24 ~~~~ decko Luka - rodila 21.08. (termin 15.09.) carski
Tatjana_zg ~~~~ decko Patrik - rodila 28.08. (termin 05.09.)
Chippica ~~~~ cura Zoe - rodila 01.09. (termin 09.09.)
Saky84 ~~~~ decko Toma - rodila 10.09. (termin 09.09.) carski
Sheena ~~~~ decko Matej - rodila 15.09. (termin 15.09.)
Vjeva ~~~~ decko Lovro - rodila 15.09. (termin 24.09.) carski
Pale ~~~~ decko Niko - rodila 20.09. (termin 27.09.) carski
Koala988 ~~~~ cura Ena - rodila 24.09. (termin 19.09.)
Angel2709 ~~~~ decko Roko - rodila 24.09. (termin 27.09.) carski
Sunnyday ~~~~ decko Luka - rodila 27.09. (termin 01.10.)
Croatina ~~~~ decko Leo - rodila 06.10. (termin 08.10.) carski
Crna191 ~~~~ decko Emanuel - rodila 06.10. (termin 11.10) carski
Frabe ~~~~ decko - rodila 14.10. (kraj 10.)
Sanjac ~~~~ cura Viktoria - rodila 15.10. (termin 12.10.)
Ivek2207 ~~~~ decko Domagoj - rodila 16.10. (termin 14.10.)
Sony2244 ~~~~ cura Klara - rodila 16.10 (termin 25.10)
Minnie25 ~~~~ decko Damian - rodila 18.10. (termin 25.10.)
JaZmajac~~~~ cura Ana -rodila 19.10. ( termin 28.10.)
Luckyme ~~~~ decko - rodila 20.10? (termin 29.10)
Watermelon, Tala, vi ste na redu :)
Cure mame iz ZG, kako ste našle pedijatra? Jel stvarno to tako sve zauzeto? Ne znam jel mi rani vec sad zvat budući da ce ga mm tek u pon ili uto ic prijavit na zdravstveno.. Danas idemo u matični tek jer nisu dosta dugo slali papire iz bolnice..
Sony cestitam na bebici i zelim sto brzi oporavak i da uživate zajedno..
Hvala cure, bit će dobro sve. Kako ste vi sa mlijekom? Ja se moram pohvaliti , i reć da ne da nemamo nikakvih problema, već je odlično. Danas su se smekšale, prošla je ona tvrdoća, i sad je veliko psihicko olakšanje. Jer sam se bila bojala tih upala i svega. I ovde su meni do jučer (dok su bili oni tvrdi cvorici) , nakon svakog podoja stavljali hladni kupus u grudnjak, samo je trebalo pazit da ne ide na bradavicu jer kao beba može odbiti onda radi jakog mirisa. Izdojila sam se samo jednom 2.ili3. dan jer ona nije mogla sve povući, zaspala je nakon 5 minuta i onda mi je bilo baš gadno. Inače protiv toga su jer kaže da tek onda žena napravi pizdar**u.
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
Sortiraj odgovore
Najstariji