Dobro jutro curke!
Kako ste? Mamice i bebice, uzivate jedne u drugima? Negdje je prelijep osjecaj!
Diddy, bas lijepo da si se javila! Eto i tvojih decki van jos malo!!
Sad da nam se jos Pale javi da vidimo kako su ona i Niko!
Ja sam ok, jucer stigao nalaz na streptokok i hvala Bogu negativan je!
Jutro cure!
Sunnyd jesmo spavale - valjda 😊
Sad papala cura i bljucka i stucka jadnica.
Ivcy da znas da je 💕💕💕
Ja ovo nisam ocekivala.
Cekam presudu da li danas idemo kuci. Nije mi prelaka prva noc bila. Valjda joj ne gurnem cicku dovoljno u usta i onda se ona ne najede pa place za pola sata-sat....jutros mi ju sestra namjestila i milina. Zacrvenila se sva od posla zenska haha
Jutro svima, velikima i malima
Ja sam natecena zadnja dva tjedna i sama sebi sam smijesna :) Prste ne prepoznajem. Gledam si ruke i noge, zapitam se nekad cije su :P
Idem danas kupiti svedske pelene i neku topliju dekicu jer sam skuzila da su sve neke tanke koje imam.
Zmajac nadam se da idete domeka danas i da ce do tada izaci sunce, gledam kroz prozor i ne vidim si terasu. Drago mi ej za stan, vidis da sve bude u svoje vrijeme. Bitno je da ste vas dvije skupa :)
Crocandy tako je 😍
A i fascinira me kako neke stvari u po minute padaju u drugi plan.
Sto se bolnice tice - sa prijateljem doktorom ili bez njega super je. Svaka preporuka
Iskreno i ja sam imala prijatelja doktora - kojeg sam nazvala samo sa mu javim da je beba dosla. Nikakve potrebe nema za nekim "veznim intervencijama" ako me kuzis. Sestre za bebe i mame su divne. Doktori strucni a tak i tak ih ne vidis 😎 primalje mrak koje su u biti i s tobom. Mlade i simpa i strucne i postuju tvoje zelje.
No nas su poceli grceki muciti ili probava sta li. Sirota. Bas mi ju tesko gledati kako place - prducne pa je mor
Ispravak - pa je MIR
Cekamo bebine vizite i "presudu" should we stay or should we go
Jazmajac ima budnih po noci samo je moj zivcek tolko aktivan na ciki da ga moram s obe ruke držat
A tako ti i mi imamo problema s crijevima jos uvijek..plac kad mora prdecnut i to ga uvijek probudi kad najljepše spava..
Mi danas idemo na krstitke nećaku,spavamo prvi put izvan naša 4 zida..vidit cemo kakav ce biti
Pozdrav cure, da se malo nadovezem, da ispada da nas vise ima takvih, ja tek kad sam rodila sam to skuzila da sam sva u vodi, mislim pretpostavljala sam ali nisam znala da toliko je imam. Dosla doma sa -11 kg, i ispada da vecina u vodenjaku bila. Sad mi je još 5 kg ostalo al vidim da i od toga biti nešto vode. Prstenje isto još nikako i cipele navuć.
Joj mi smo imali strašnu noć, malo je plakako od ponoći do 5 ujutro,bio je neutješan,ni mljeka nisam više u sisama imala koliko je pojeo jer sam sa sobom nije znao šta bi, na kraju smo skužili,šteta što nismo ranije,početnička greška,da je u nosu imao nešto što ga je smetalo za disati pa smo ispirali sa fiziološkom i povukli aparatićem za nos i zaspao je doslovo u sekundi. Eto sad smo nešto naučili,prva kriza doma prevladana,inače samo spava i jede, ne plače baš nešto, već si mislim kakva je to beba koja ne plače,hehe,na kraju će mi se o glavu obiti.
Ja zmajac držim fige da idete doma danas,ja sam se preporodila nakon odlaska. I super za stan, još će to ranije biti gotovo nego što ne trebalo.
Sortiraj odgovore
Najstariji