Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tatjana_zg
    21. Listopad 2016. 17:08

Vjeva moze se s kolicima al okolo se mora ici na lift. koliko sam vidjela svi su bili sa kolicima jer je tesko drzat bebu u rukama il u autosjedalici. mi smo autosjedalicu stavili na kolica.

Diddy
    21. Listopad 2016. 17:29

Bok cure!!!!!

Ukrala sam mužu mob da vam se javim na kratko :)

Evo mi smo još u komadu, plan je carski u utorak ak dečki ne odluče krenut sami ranije. Javim vam se idući put kad dođem doma.

Nove mame, čestitam!!!!! 
    Buduće mame sretno!!!!!

• Dony
    21. Listopad 2016. 17:37

Diddy super da si se javila baš som te spominjale u par navrata dal ste još u komadu... 
    Tala i Lubenica ajde onda krenite vi da mogu ja za vama :)
    Tala ja se isto zadnjih par noći budim sva znojna, nemam pojma od čega je to, znači ti isto?? 
    ooo pa stvarno te bebice rastu brzo.. da li cijelih tih prvih mjesec dana nosite veličinu 56? 
    i šta ste zaključile koliko robice treba ovako za početak??

Hubica01
    21. Listopad 2016. 19:39

Diddy, sretnoooo :)))  
    Dony, Tala, i ja se znam probuditi sva znojna u noći, pa se pipam dolje jel mi vodenjak pukao :))) 

Nadam se da je Croatina dobro, nije se baš javljala ovih dana...

tala
    21. Listopad 2016. 19:57

joj, cure, tako i ja... jos me mm zeza da ce ako mi pukne vodenjak sve iscuriti na njegovu stranu jer on ipak malo vise udubi madrac, hahaha.... 

diddy, sretno! rekla si da je jedan poprecno, pa je mozda carski stvarno najbolja opcija da se ne mucite.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

tatjana_zg
    21. Listopad 2016. 20:19

Dony mi smo od pocetka na 56 (rodio se sa 51 cm i 3700 g) sad primjecujem da mu je bas taman i preci cemo na 62. 
    Nisam radila veliku zalihu, desetak bodica sa dugim rukavima, 3-4 hlacica (pretezito trenirkice) i 4-5 majica. imamo i 2 trenirkice i to je to. na pocetku se neide nikuda znaci treba ti robica za po doma. nama je ovo cisto dosta.

tatjana_zg
    21. Listopad 2016. 20:20

E da jedino kaj sam jos kupila je 5 bodica sa kratkim rukavima da ih ima ispod majica kao potkusulju.

21. Listopad 2016. 20:35

Sony cestitam ti!!
    Tatjana i mi pijemo hippov čaj od komorača. Koliko ga popijete dnevno? Moj ga bas ne voli, još kad je topal nekako. Patronažna rekla da bi trebao popiti 100 ml, al nismo ni blizu toga nažalost.

Mi sve isto radimo, odvajamo mjesta za spavanje za dan i noć, al za sada nije urodilo plodom ;)
    Inače slučajno sam jučer otkrila da je taj hipp prvi čaj u mulleru 16 kn dok smo ga mi u ljekarni platili 23, pa evo za informaciju kome će trebati.

Meni patronažna nije rekla ništa za navlačenje kožice, već samo da očistim svaki dan ga malo. A pedijatrica u Vinogradskoj rekla da ništa prije 2-3 mjeseca, ne znam zašto, htjela sam pitati ali sam je već sto stvari bila pitala do tad i gubila je strpljenje polako ;) malo se bojim da nešto ne napravim krivo, mama imala dvije kćeri pa ne zna pomoći.

Zmajac uzmi multi mamm komprese, meni spasile bradavice nakon rana.

Tala i ja sam bila naotečena u licu, izgledala sam kao da sam si u usnice ubrizgala neko punilo ;)

Tatjana i Vjeva jel vi već malce vozite u AS? Jel treba neki umetak ili ga samo stavite? Mi još nismo probali, ja čak i bi ali muž je protiv jer da mu je premali.

Dony moj se isto rodio s 51cm i broj 50 mu je odmah bio premali, osim HM-ovi bodića jer su njihovi brojevi veći. Sad kombiniramo 56 i neke stvari 62 su mu već ok. Razlikuju se očito te veličine. Ima velika stopala pa mu je sve 56 što ima stopala malo ;)
    Mi najviše nosimo bodiće + hlačice i neku majčicu još preko. Ili isto kao Tatjana bodi kratkih rukava kao za ispod + dugi rukav ili pidžama. Meni osobno je sve što se kopča na leđima užasno nepraktično, a dobili smo dosta takvih stvari tako da sam to odmah makla sa strane. Ne teba ti puno stvari, osim ako se ne zapiša 10 puta dnevno kao moj jedan dan ;)

tatjana_zg
    21. Listopad 2016. 20:51

Angel vozimo ga u onom jaju od kolica.to je prva as za njih, do 6 kg je u njoj. sad na sajmu beba u 11.mj cemo kupit pravu as.
    Moj popije malo tog caja. ovisi kakav mu je dan. nekad par gutljaja a nekad pol bocice. ne silim ga. ako hoce dobro ak nece opet dobro.

tatjana_zg
    21. Listopad 2016. 20:52

da i kamilicu mu znam skuhat. imam cvjetice kamilice pa mu napravim blagi caj da malo promijenim okus caja. i to isto voli popiti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.