Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    22. Listopad 2016. 15:08

Umorne??? Ja ne mogu sa sobom! Ne mogu rec da je prezahtjevna beba i budjenje je svako cca 3 sata al ja san ajme umorna!!! Glava mi se pocne mutit i koncentracija ode,oci se zatvaraju.. Tlak ok. Kojoj tako nakon poroda?

tala
    22. Listopad 2016. 15:42

hej, curke. ja sam se probudila oko 10, pojela i vratila u krevet do maloprije. uvjerena sam da je zeljezo u pitanju jer jedva gledam : /// 

jazmajac, jeste li kuci? super si sve odradila!

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

croatina
    22. Listopad 2016. 16:43

Kratki mah :D

Vidim ima novih mama..čestitke mamice!!

Mi smo jučer bili kod sveki s klincem, ajme jadna sva se rastopila...danas smo u šetnju kvartom malo i tako se prilagođavamo malo na okolinu..
    Problemi s dojenjem su konačno prestali..mlijeko mi je nadoslo da curi na sve strane...

Ima li koja mama da pije čaj od komoraca dok doji čisto preventivno? 
    Leo nema grčeve, ali ja se toliko toga bojim da pijem taj čaj da ih nebi ni dobio...

Mi smo bili bolesni i muž i ja ...u jedno sam se uvjerila..istina je da beba kroz mlijeko dobiva antitijela na bolestinu koju mama ima..tako da se on nije prehladio..bravo za nas :P
    Sinusi su me tak skrsili, temperatura, grlo ma sve..do te mjere da sam se jednu noć izdajala a muž mu davao na bočicu jer ga nisam imala snage držat na cici..katastrofa!! Baš me ubilo...srećom ne traje dugo..
    Eto mi tjeramo sve goste da nam ne donesu bolestine, na kraju mi prvi bolesni ahahaha

Jado
    22. Listopad 2016. 17:48

Hello curke! Eto samo da se javim. Moja mustrica i ja smo domeka. 
    Ajme sto je cakana. 
    Naravno ja dojim i svekrva mi uleti onako i bulji. Pripisujem to uzbudjenju prvog dana ali sutra bude dobila bukvicu. Za pop. Koja luda zena.
    Croatina juj bas nezgodno no bitno da je malac ok. Dobro ste uspjeli to izhendlati.
    Tala hvala ti! Tocno je onako kako sam si bila zamislila. OK ja sam si zamislila 6 sati i mala je van ☺
    Mrva mi je jako malecka i 56 joj je puno preveliko. Sva sreca imam nesto sitno 50. Cisto eto da ne bude u prevelikome stalno.
    Frabe haha ma ako vidis u noci nerazumljive poruke samo se javi da si tu! Jer je to pitanje u biti.

croatina
    22. Listopad 2016. 17:59

E da..baš sam ja htjela osvrnut se na robicu..Leo se s 51cm rodio i 3,5 kg i isto su mu 56 brojevi veliki..evo ima dva tjedna i još to nosi..srećom da smo uzeli

crocandy
    22. Listopad 2016. 18:56

Croatina mislim da dobro radis sto pijes caj, bas to sto kazes, cisto preventivno. Ja se sjecam kad mi je sestra bila mala (10 godina je razlike medu nama), koliko se patila s tim grcevima, i mama skupa s njom. Bolje sprijeciti nego lijeciti :)

Zmajac drago mi je da si imala dobra iskustva. Sta god da bude, bit ce. Meni je samo bitno da sve bude u redu s mojom malom, pa makar se patila satima na porodu. Samo cu te zamoliti kad budes imala vremena da mi napises sto ti je sve trebalo u bolnici, da ne nosim nepotrebne stvari bez razloga.

Gledam tu robicu broj 50 i ne mogu vjerovati koliko je to malo :) Znaci da su bebice stvarno stvarno kao struca kruha :) uh jedva cekam :)

Ivcy1306
    22. Listopad 2016. 19:13

JaZmajac bas lijepo sto ste kod kuce! 
    Moram ti priznati da kad vidim tvoju profilnu sliku se userem u gace😂😂 kad ono iza slike jedna njezna dusica!😁

ivek2207
    22. Listopad 2016. 19:47

da ja sam isto htjela reći da se Domagoj rodio sa 52 cm i sve 56 kaj imamo mu je ogromno. utopi se u tome. nadam se da ćemo onda izvući maximum iz te veličine.

a opet 50 nismo niš kupovali tak da te robice nemam doma uopće.

Frabe
    22. Listopad 2016. 20:04

A sad zamislite moju mrvu u 56. 🙈

sanjac
    22. Listopad 2016. 20:08

Vecer cure 😊

Cestitke novim mamicama 💕💕

Sto se velicine tice, moja curka je isto rodena sa 52cm i vel. 56 joj je bas velika. Ja sam se bojala da ce joj biti malo. 😁😁

Ovih dana je super spavala po danu i ponoci. Danas je bas nervozna. Spava pola sata pa hoce papat, pa se rasplace jer treba prdnut ili kakati. Svako malo minje na sisi, bas me iscrpila. Nadam se da ce sutra biti bolje. Super stvar je kaj je otpao pupcic, pa imamo jednu brigu manje. 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.