Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    20. Listopad 2016. 22:29

Sony, cestitke na curici i sto brzi oporavak i tebi i njoj zelim! Sad kad ste zajedno bit cete obje dobro! 

Curke kad smo kod piseka, zanima me sto sa kozicom, jer evo moja prijateljica malom nateze da mu pukne kozica kako nebi morao ici na operaciju. 
    Ja moram priznat da sam se sva najezila od pomisli da malom djetetu natezem piseka i ja to nebi mogla definitivno.

tala
    20. Listopad 2016. 22:39

hej, curke...jos smo 2u1 : ) 

bila sam danas u TA. 4 truda u 20 minuta, otvorena vise od 4 cm, curka oko 3 kg, pliva kao mala ribica jer ima puno plodne vode, vidimo se za tjedan dana ili ranije ako pukne vodenjak ( a dr. misli da nece). 

trbuh me boli i grci se, ali sve je to premalo da se nesto pokrene. cekamo i dalje malu zlocestocicu :)

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Sunnyday
    20. Listopad 2016. 22:42

Sony crstitam od srca. Brz oporavak zelim tebi i Klari.
    Angel isli smo danas na prvi pregled, pitala sam za pisu, kaze prema dole.
    Ivcy joj ne spominji mi, toga me strah jos od kad mi je gun n uzv rekla da je musko. Da trebamo to raditi a mene strah 😨

Sunnyday
    20. Listopad 2016. 22:52

Sheena dobili smo uputnicu za kukove.
    Luka je za 20 dana dobio 1300 grama, a samo dojimo.  Kaze da je trebao dobiti oko 500-600 grama. Narastao je 4cm. Vi koje jos niste rodile,cisto da znate zbog robice :) velicina 50 mu je na knap.

Jado
    20. Listopad 2016. 22:59

Sony cestitke na maloj Klari
    Jako mi je zao zbog dodatnih poteskoca i tezeg poroda 
    Tala eto vas u 39tt!! Bravo curke! Nije mala zlocesta. Nista ona ne kasni doci ce taman kad treba! ❤

Eto mene sa poteskocama u dojenju 😣
    Desna dojka ima neki iscjedak od hormona pa ju moram rucno izdajati - jel imala koja to od vas?
    A obje su ozlijedjene od neiskustva mame i napasne bebice 😊 lijeva je iziritirana od dojenja i malo crvena i tu nema pomoci sem cekati da ocvrsne a desna je gora. Mala me zagrizla i imam bas krasticu. No kad ju izdajam ne boli toliko i nadam se da ce proci uskoro sve. Stavljam kap svog kolostruma/mlijeka i Purelan gore. Bilo koji savjet dodatni cijenim. Odvezli mi malu danas radi cicki i zahvalna sam na tome da se malo oporave i da ne odustanem od dojenja jer stvarno boli ali mi se srce slomilo kad ode ona tako mala od mene 💔
    A jedva sam izdrzala da ju nahranim prije 1.5h

• Dorotea78
    20. Listopad 2016. 23:02

Zanima me iskustvo od cura koje su rodile na sv duhu u vezi doktora..meni je gin preporucio dr bekavac ali sam za nju cula da je dosta hladna i bezobrazna na sto sam ja alergicna i mislim da se nebi osjecala ugodno bas..s druge strane pak su pricali da je dr hafner odlican, strucan i smiren sad ja bi rade onda kod njega ali jel mogu ja opce birat kod koga cu i sta cu..eto stvarno sam u nedoumici mislim da je vazno imati nekog u koga imas povjerenje...ne zelim panicariti kad dodem tamo u radaonu a to mislim da ce na to najvise ta povezanoszt s dokrorom jamciti..help ako netko ima ikakvih iskustva

Neznalica
    20. Listopad 2016. 23:10

Sony, čestitke na bebaču. Uh, uh..nije ti bilo lako. Baš mi je žao da te to sve snašlo, ali brzo ćeš ti zbog svoje curke biti bolje. :)
    Tala, pa prvo ništa, ništa.. i onda Cvita odluči malo zakuhati stvari. Ali da, doći će ona kad treba.
    Ivchy, Sunnday.. pa kako to da se već navlači kožica na piši, što to ne bi trebalo nakon godinu dana?Malo sam zbunjena..točnije neznam. Pa sad nema ni što navlačiti. Znači pišo prema dolje, ok.

Tina220210
    20. Listopad 2016. 23:13

Sony čestitke i nadam se da idete uskoro kući, onda ćete se najbolje zajedno oporaviti....

Cure jel čudno ds meni još ništa ne curi iz grudi? Kada je vama počelo?

tatjana_zg
    20. Listopad 2016. 23:30

Ja navlacim pisu od 3.tjedna. tako mi je rekla patronazna. navucemo do kud ide svaki dan poslije kupanja jer je tad kozica najmekanija. nista ga ne boli, on ni ne skuzi da ja to napravim. uvijek pogledam jel unutra ima prljavstine jer znaju dobiti infekciju ak im se to ne opere iznutra pa ja sa sterilnom gazicom prodjem kad navucem. i to je to

bagi_ca
    20. Listopad 2016. 23:49

sony cestitam na curici bas mi je zao radi komplikacija, brz oporavak zelim.
    Tina meni pocelo u 17tt, ali nema pravila moze ti i tek nakon poroda...
    ..pojavila se ljubicasta crta na guzici....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.