Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sheena
    20. Listopad 2016. 12:51

Luckyme cestitam, nadam se da ce sve doci na svoje mjesto cim prije i biti sve dobro.
    Crocandy ja nisam ranije kupovala te svedske pelene jer sam od svih cula da ne treba, a i u bolnici su rekli da ne treba. Dosla sam na prvi pregled pedijatru nakon 1mj, radili smo ultrazvuk kukova i ispalo je da nisu dobri (za sad) i da moram siroko previjati i raditi vjezbice i za 2tj na pregled da vidimo je li se popravilo ili moramo ispravljati na druge nacine. Zao mi je sto nisam i tih prvih mjesec dana prije pregleda kod pedijatra previjala, jer kako je netko tu napisao, odmoci ne moze.

Tina220210
    20. Listopad 2016. 13:11

Ajme cure kako je ovdje živo, trebs redovito pratiti inače je previše zaostataka...

Cestitam ja zmajac i luckyme... neke bebe su se počele gurati preko reda❤ samo neka sve budu dobro i zdrave.❤❤

Tina220210
    20. Listopad 2016. 13:13

Ja sam jedan dan kupila nuk sprej, sad je bijela bočica, rekls mi prodavačica da je to novo pakiranje.

Sunnyday
    20. Listopad 2016. 14:11

Sheena sad si me uplasila jer ni ja ne povijam siroko, i nije jos proslo mjesec dana od kad sam rodila al imamo danas pregled kod pedijatra, ne znam zasto idemo ranije.

Sheena
    20. Listopad 2016. 14:31

Sunnyday nemoj se bojati, rekla mi je pedijatrica da imaju fore 8tj da se to ispravlja pa da nije bed kaj mojem s 1mj nisu dobri, ali da moramo poceti povijati sad. Nadam se da ti neces ni trebati. Inace ne rade pedijatri ultrazvuke, moja ga radi privatno ako se plati, ili daje uputnice za ortopede. Radili smo odmah kod nje tako da znamo, i dobro da jesmo.

tatjana_zg
    20. Listopad 2016. 14:50

Mi smo dobili uputnicu na prvom pregledu i rjesili u klajcevoj ultrazvuk. Nismo siroko povijali i sve je ok.

Ivcy1306
    20. Listopad 2016. 15:59

Eh curke, evo da prijavim danas punih 37tt! Jos samo malo od cilja! 
    Hubica, jesi ti obavila pregled? Kako je curka? 

Pale se sigurno mazi s Nikom,vjerujem da je mali borac sve iznenadio i da sad uzivaju jedno u drugom!

Diddy, nadam se da ces se uskoro javit, ocekujemo i tebe! 

A Gogy nam se vec dugo ne javlja, sto je s njom bilo dali koja zna?

ivek2207
    20. Listopad 2016. 16:04

Pozdrav cure moje,  prvo da cestitam novim mamama i zelim brz oporavak.

Nisam sve procitala ali budem sad koliko stignem dok mi mali spava.

Malo da se javim, mi smo stigli jucer kući napokon.
    Porod je bio ok, čak sam imala gora očekivanja ali nije uopće bilo strašno. U peta u pola 2 popodne mi počeli lagani trudovi i sjetila sam se ih zapisivati da vidim intervale. Ugl nastavili se cijelu noć na subotu pa smo ujutro oko 9 krenuli na sv duh. Primili me gore, obavili sve kaj treba i u predradaonu na ctg, tu su se trudovi nastavili ali ja sam mogla to izdržati, nisam se dala na krevet samo kad su ctg radili, stalno sam molila da bi šetala jer mi je to puno pomagalo kod bolova a i mislila sam si sila teža radi svoje pa ću se brže i otvoriti. Primljena sa 4 prsta otvorena,oko 15 su mi rekli 7 pa da sam za boks, sam kaj sam ga cekala 2 sata jer su bili zauzeti i fala bogu da se nisam više otvorila u ta 2 h jer nebi mogla dobito epi. Bila sam na 2 boce dripa i nije me tako neizdrživo boljelo.
    Epiduralna blažena bila, makar sam osjetila trudove al ništa strašno, dobila sam 3 doze, u boksu sam bila 6 sati i muž samnom. U dva navrata sam tiskala probno po dva puta i to je bilo ok i mali se prbližio dosta van. Kad sam nakon 2 sata počela zapravo tiskati izašla je glavica nekako al se zaglavio na ramenima jer ima šira i tu su reagirali vakumom jer su mu počeli padati otkucaji. Meni su tada prerezali međicu al kak je povukao doktor malo je i otišlo niže do anusa tako da je baš dug rez. Još mi je tijekom vađenja maloga pukao i mišić ispod međice tako da sam dolje cijela zašita. Rekla sam ja da će me mali bucko rasturiti. 
    Kila imam 11 manje,bilo je 74 došla doma sa 63. Sve je bila voda,tako da mi samo ostaje 5 skinuti do početne težine.
    Osoblje je stvarno divno,dr vasilj je bio super pri porodu i sve babice isto. Tako i dolje na babinjačama sestre i dječje swstre.
    Mali mi je non stop na sisi,svakih sat vremena, mlijeka fala bogu ima za sad, i stalno spava samnom u krevetu, i po noći je s nama,nije se dao u kindač,valjda bude s vremenom.

Držim fige svima do kraja i samo hrabro,za sve ima lijeka i načina i da se bez muke to obavi.

Idem čitat kaj sam propustila trebat će mi dani koliko ima!

Pozdrav svima i čestitam još jednom novim mamicama i držim fige idućima, ak se sjećam tala je na redu. Pusa

Hubica01
    20. Listopad 2016. 16:14

Bok curke!

Ja obavila ujutro pregled... samo me pregledao, rekao je da sam zatvorena..onda sam išla na ctg pa je malena spavala pa sam se morala okrenuti na bok da ju malo probudimo haha sve je u redu i nema trudova...dakle do termina se družimo :)))  odmah sam zvala sv.duh da se naručim za pregled i žena mi se zahvaljivala kaj sam na vrijeme javila da se naručim za pregled...aj dobro :))  sljedeći četvrtak u 9h me naručila pa onda idem na uzv pa sam i to morala zvati da se naručim... lpošto sam pozitivna na streptokok, dao mi je neku kremu antibiotik dalacin, terapija 7 dana... 
    Ja sam danass otišla u ljekarnu i kupila microlife digitalni toplomjer za 60kn, sa savitljivim vrhom...rekla žena u ljekarni da je to ok... gledala sam taj ušni, oni su po 300kn..budem kupila kasnije.. još taj aspirator moram kupit... uzela sam i octanisept i sterilne gazice i fiziološku za nosić..  :)  i malo grickalica za rodilište... sad sam recimo spremna haha 

Luckyme, ak ti nisam čestitala, čestitam ti sada i želim ti da se brzo oporaviš a bit će sve u redu..to su naši mali borci :)))  

Hubica01
    20. Listopad 2016. 16:22

Ivek, hvala ti na info za sv.duh... nadam se da će i mene tako pogoditi dobri doktori i sestre :))  drago mi je da je sve dobro prošlo i stvarno si me sada ohrabrila :)  žao mi je da si tako rezana ali bude i to prošlo...bitno da je bebač super i da papa i spava :)))  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.