Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    19. Listopad 2016. 22:41

jazmajac, cestitam! ima osjecaj da si imala bas lijepi, skolski porod : ))) 

hubice, tko ce koga cekati, ti mene ili ja tebe? : ))) 

ja danas cijeli dan imam bolove u trbuhu, ali se ne sire na leđa. samo se stvrdne i ne mogu se pomaknuti dok ne prođe. sutra sam u trudnickoj, pa cemo vidjeti sto ce ctg pokazati. 

inace, o majstorima... kupili smo protuprovalna vrata i dogovorili konacan datum montaze. 2.11. 
    mm kaze da nisam normalna, hahaha... ne znam je li mi gore da do tada jos budem u komadu ili da s bebom (i majstorima) budem u stanu 

i u jysku uzela jedan lijep stalak za odjecu za hodnik. 

zara je dobila puno lijepih stvarcica za bebice : )))))))))))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

minnie25
    19. Listopad 2016. 23:37

Hvala vam svima puno na lijepim cestitkama i zeljama! 

Antartika, nit drip, nit sam stigla uzet epi. To je tolikom brzinom svjetlosti se odigralo da sam imala osjecaj da sam prije izasla nego usla. Prirodnim putem sam se otvorila, dapace, nisu me uopce dozivljavali jer nisu ocekivali da cu se tako brzo poroditi. Da ja u jednom momentu nisam digla paniku da me pregledaju mislim da bi samu sebe u boxu porodila haha 

Ivcy, dugacak je 48 cm, tezak 3510 g. Prava mamina zlatna sredina... 
    Sad se ucimo dojiti. I ja vam kazem, trenutno mi je to stresnije nego bilo sta drugo. Uopce nemam pojma sta je ispravno jer svaka sestra neku svoju metodu ima... Kad cica me bolucka, ali ja imam tako osjetljive bradavice pa vjerujem da je to razlog. 
    Kolostrum mi je odmah stigao, cim smo dosli iz radaone. Vjerujem da je pomogao dodir koza na kozu odmah u boxu i pokusaj dojenja. Tako da, ako budete u prilici svakako to zahtijevajte i dajte cicu cim prije. Zasad su pedijatri zadovoljni s njegovim napretkom pa mi je svaka bol podnosljiva. 

Luckyme sretno, nadam se da se vec sad mazis sa svojom bebicom i da je sve proslo u najboljem redu. 

JaZmajac, iskrene cestitke na malome zlatu!  I slazem se... Puno znaci slusati doktore i primalju, a najvece zlato je muzic uz vas. Svaki trud je sa mnom prodisao i smirio me onda kad je bilo najteze.

minnie25
    19. Listopad 2016. 23:37

Hvala vam svima puno na lijepim cestitkama i zeljama! 

Antartika, nit drip, nit sam stigla uzet epi. To je tolikom brzinom svjetlosti se odigralo da sam imala osjecaj da sam prije izasla nego usla. Prirodnim putem sam se otvorila, dapace, nisu me uopce dozivljavali jer nisu ocekivali da cu se tako brzo poroditi. Da ja u jednom momentu nisam digla paniku da me pregledaju mislim da bi samu sebe u boxu porodila haha 

Ivcy, dugacak je 48 cm, tezak 3510 g. Prava mamina zlatna sredina... 
    Sad se ucimo dojiti. I ja vam kazem, trenutno mi je to stresnije nego bilo sta drugo. Uopce nemam pojma sta je ispravno jer svaka sestra neku svoju metodu ima... Kad cica me bolucka, ali ja imam tako osjetljive bradavice pa vjerujem da je to razlog. 
    Kolostrum mi je odmah stigao, cim smo dosli iz radaone. Vjerujem da je pomogao dodir koza na kozu odmah u boxu i pokusaj dojenja. Tako da, ako budete u prilici svakako to zahtijevajte i dajte cicu cim prije. Zasad su pedijatri zadovoljni s njegovim napretkom pa mi je svaka bol podnosljiva. 

Luckyme sretno, nadam se da se vec sad mazis sa svojom bebicom i da je sve proslo u najboljem redu. 

JaZmajac, iskrene cestitke na malome zlatu!  I slazem se... Puno znaci slusati doktore i primalju, a najvece zlato je muzic uz vas. Svaki trud je sa mnom prodisao i smirio me onda kad je bilo najteze.

Sunnyday
    20. Listopad 2016. 02:12

Tala ti ces jos stvarno docekati 26. Moja curka je rodjena na taj dan, moja skorpija :) sad pripremamo sve za rodjendan.
    Minnie bas volim procitati pozitivno iskustvo sa poroda, super!
    Croatina nema te vise u ovo doba na forumu, ili ipak citas? Kako grcevi?

koala988
    20. Listopad 2016. 03:24

Jazmajec cestitke tebi i bebici 😍

Meni sve ovo nakon poroda pari puno teze nego sami porod i trudnoca opcenito. Dojenje, bol, nespavanje, hormoni itd...
    Evo i sad je budna i to vec od 1 sat a i prije toga je spavala samo sat. Par puta jede pa se ukaka pa je muce crijeva i vracanje mlijeka pa se razbudi dok podrigne i tako u krug. Ja i mm padamo s nogu od neispavanosti i umora jer ne spava niti preko dana.

Frabe
    20. Listopad 2016. 08:09

TiZmajac cestitam na rodjenju Zmajcikice!!!!  joj sjalo cili zivot!!! 😙

• luckyme
    20. Listopad 2016. 08:14

Pozdrav svima,nisam stigla citati,ali novim mama cestitam. Porod bio tezak i nisam naj naj...a bebica dobro samo zbog moje bakterije u urinu plase me da bi bebolino mogao dobiti infekciju,sepsu...ugl nadam se pozitivnom i za njega i mene
    Pozz svima

Crna191
    20. Listopad 2016. 08:51

Jazmajac cestitam na curki..bas mi drago da je sve proslo super..
    Luckyme cestitam i tebi..nadam se da ces se sto brže oporaviti..saljem sve pozitivne misli i da sa bebicom bude sve super..
    Koala tako je nekako i kod nas..taman zaspi pa ga nesto počne mucit i probudi ga..al srećom preko noci ima jednu turu od 3h kad odspava..

Jado
    20. Listopad 2016. 08:55

Luckyme cestitke na bebi!
    Zao mi je sto je porod bio tezi. Nadam se da ces se brzo oporaviti ali sigurna sam da ce beba biti super! 

Hvala svima na lijepim zeljama. Evo moje curke pored mene hihi. Pa ne zna jel bi spavala ili gledala u mene ili cvilila ❤
    Veselim se savjetima svih vas jer vidim da pojma nemam. Ma i ako vi ne znate onda da nemamo pojma zajedno!

Frabe
    20. Listopad 2016. 09:08

Lucky cestitam i nek bude sve najbolje i tebi i bebici,viruj da oce! 

TiZmajac trece moje dite lezi kraj mene pa isto ne znan ni ono sta u teoriji znan!Pogotovo sta su moje sise slatkis jer nisan konkretan obrok uz sva izdajanja i njegova potezanja.. Al on ni ne zna za bolje pa san mu opet najbolja i kad falijen sta! 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.