Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    19. Listopad 2016. 14:50

Dony ako te ista tjesi moj mali je div hehe u 36+5 imao 3310..nekako cemo ih izgurati! 
    Kako sve tako i mi sa velikim bebacima, povratka nema, a van moraju na ovaj ili onaj nacin!  
    Ja i dalje smeckarim, nemam pojma sto je sad.. ali kontrakcija nema pa i dalje samo cekam! Ocito su na pregledu bili grublji malo!

tala
    19. Listopad 2016. 16:00

jesu li se javile nove mamice? : *****

dony, prava bebica! 

mi smo s 37 imali 2650. sutra smo opet u TA na tocno 39, pa cemo vidjeti koliki smo : )))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Makonja
    19. Listopad 2016. 16:01

Isusek cureee! u tri dana 20tak stranica! :D Krenula sam čitati, ali opet moram trčati za majstorima tako da ništ od toga... Bila sam se nadala da ću ovih zadnjih mjesec dana napokon imati malo mira i odmora i laganini čekati našu bebicu, ali šipak.. Majstori nikako da završe svoje, odužilo se već nekoliko tjedana, svaki tjedan slušam isto - evo do kraja ovog tjedna će oni to.. Aha. A htjeli bismo završiti te neke radove koje MM ne može sam tako da preko zime može on raditi gore ono što može sam. I tako svaki dan par puta idem u trgovinu kupiti "još samo dva U profila i jednu vreću ljepila", pa popodne "još samo 25 šarafa" pa sutra "još samo tri gips ploče"... I onda opet iznova. Pa ih dočekuj, pa kuhaj ovo kuhaj ono pa dodaj ovo pa dodaj ono.. E dosta mi je više! Jedva čekam da odu! Žao mi MM jer ujutro radi na poslu, onda dođe doma pa radi to u potkrovlju. Hebga, tako je to kad u malom gradu imaš nikakvu ponudu majstora pa moraš uzeti što ti se nudi.
    Jučer sam bila na kontroli, nije bio moj ginić koji me uvijek pregledava nego je bila doktorica, strahovito neugodna žena, i po njoj je malecka napredna tjedan dana (a po mom giniću je svaki put bila nazadna 2-3 tjedna) i ima sasvim dovoljno plodne vode (a moj ginić prošli tjedan napravio paniku opet) i mala kao ima cca 3250g, 900g više nego što mi je moj procijenio tjedan prije. Definitivno sve ovisi o oku promatrača. I sad ti znaj! Jedino oko čega se slažu je da je beboslava na zadak i da će vjerovatno ostati tako. Ova mi se prijeti carskim čega se užasavam tako da radim sve one vježbe da nagovorim guzu malu da ode gore. Vidjet ćemo... Čitam po netu da se stigne okrenuti još, a ginići mi vrlo optimistično kažu "sumnjam" :D baš su pozitivni i poticajni.

watermelon
    19. Listopad 2016. 16:18

Samo da javim ako ce nekome zatrebati, onaj toplomjer koji sam ja uzela u Mulleru je sad trenutno snizen na 35kn pa eto, mislim da se isplati za te novce. Marka je Beurer

watermelon
    19. Listopad 2016. 16:19

Model FT15/I ako netko ima zelje trazit neke recenzije po netu, ja jos nisam stigla 

Jado
    19. Listopad 2016. 19:30

Curke u 16.33 je stigla moja princezica Ana! Teska 3310 i duga 50 cm! 3 kilice ciste ljepote i ljubavi! Mazile se 2h i ode mi ljepojka na daljnje pretrage i odmoriti od mene. 
    Porod, iako se oduzio, detalje cu kad mi se bude dao duzi post naravno, je bio super i svaka cast primaljama u Petrovoj na trudu i masazama i ja nit rezana niti ispucana.
    Savjet je slusati doktore i primalje i ne grciti se i sve super! Epiduralne se ne bojati - nikakav problem. Kateter nikakav problem
    A daljnji oporavak vam prijavim. Imam osjecaj da se mogu dici bez problema. Nikakvi bolovi. Tata od neprocjenjive vaznosti!

Sheena
    19. Listopad 2016. 19:37

JaZmajac cestitam!!!! Drago mi je sto je sve super proslo, djeluje mi ko da ces se i brzo oporaviti, odlicno 😘 uzivaj s Anom 😊

Ivcy1306
    19. Listopad 2016. 19:40

JaZmajac cestitke!! 
    Jedva cekam detalje! Odmaraj i uzivaj sa bebicom!!😘

Neznalica
    19. Listopad 2016. 19:44

Hvala za toplomjer u Mulleru... evo link  http://www.beurer.com.hr/toplomjeri/42-beurer-ft-151-trenutni-toplomjer-sa-savitljivim-vrhom-za-mjerenje.html
    JaZmajac.. čestitka..... Ana je prava velika ljepotica, a još k tome da si i ti super i da te nisu rezali i da ti imaš pozitivan stav

• Makonja
    19. Listopad 2016. 19:52

JaZmajac bravooo! Super što je tako lako prošlo sve! Sad još nek malecka papa fino mamu i onda je to to :) Uživajte curke u svojim prvim maženjima, a bit će vremena za detaljne opise :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.