Luckyme moram priznati da sam mislila da su laznjaci - oprosti 🌷⚘
A vidis da sam sva nikakva ali 3 sata placa pomogne covjeku! 😉sretno ti zelim i javljaj nam se! Neka sve bude brzo gotovo!
Luckyme drzim fige da sve prode okej
neznalica, antartika gdje cete rodit?
Ja u ponedjeljak imam prvi pregled u TA
A danas mi je doktorica rekla da se mogu porodit vec sad, tako da ne mirujem vise strogo. Moram se pricuvati ali nije mi naglaseno strogo mirovanje! Bila je neka starija doktorica, super zena, ljubazna!
o, lucky, pa ja sam jutros pitala sto je bilo na kontroli i je li krenulo... doduse, jutros je bilo prije 7 stranica : ) puno se tu tipka ovih dana... sretno!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Minnie25 – eto, otvorila ti naš datum čestitam ti od srca
drago mi je da je sve dobro i brzo prošlo!
JaZmajac – a znam da ti je koma sada, ali nemoj tako razmišljati. Okupiraj se mislima o tome kako ćeš joj lijepo urediti sobičak u novom domu Taman malo dođeš sebi i imat ćeš i snage za sve pa ćeš uspjeti
Nemoj plakati da ti curica ne bude tužna isto
Lucky me – drži nam se i sretno! Javi se kad stigneš!!
Mi smo sutra na pregledu, baš me zanima što će dr reći. Ja i kašljem i ne znam kako će izgledati taj moj porod bude li ovaj tjedan.. Baš sam mislila da me neće taj kašalj uhvatiti, ali eto, tjedan dana od početka krenulo..
Minnie25 – eto, otvorila ti naš datum čestitam ti od srca
drago mi je da je sve dobro i brzo prošlo!
JaZmajac – a znam da ti je koma sada, ali nemoj tako razmišljati. Okupiraj se mislima o tome kako ćeš joj lijepo urediti sobičak u novom domu Taman malo dođeš sebi i imat ćeš i snage za sve pa ćeš uspjeti
Nemoj plakati da ti curica ne bude tužna isto
Lucky me – drži nam se i sretno! Javi se kad stigneš!!
Mi smo sutra na pregledu, baš me zanima što će dr reći. Ja i kašljem i ne znam kako će izgledati taj moj porod bude li ovaj tjedan.. Baš sam mislila da me neće taj kašalj uhvatiti, ali eto, tjedan dana od početka krenulo..
Watermelon kad je mene prehlada pocela hvatati istog sam se pribojavala - kaslja na porodu. Med i mlijeko pij. Ti nemas gestacijski kao ja pa se mozes i opustiti sa medom. Ja sam ipak isla stedno 😥
I hvala ti bas si draga ❤😍😙
Ma hvala svim curama na potpori. Kao dijete sam. Zaboravim od sebicnosti sta je bitno. Odnosno tko je bitan u ovoj prici a to nisam ja 😍
JaZmajac - nisi sebična, zašto bi bila? Nemoj tako govoriti. Normalno je da želiš urediti kutak za mezimicu i da želiš biti u svome i sve si imala zamišljeno, a dogodilo se suprotno od očekivanog. Ali nema veze, jer nije to zauvijek, vidjet ćeš kako će brzo to proći, važno da nemate problema još dodatnih, tako razmišljaj i skupljaj ideje na internetu za uređenje :)
Ja sam isto potpuno drugačije zamišljala neke stvari, a ovdje gdje smo sad nemamo baš puno mjesta i ne mogu urediti ništa kako bih htjela i malo sam ljubomorna na one koje mogu hehe ali znam da nam je, iako imamo priliku biti u većem, ovdje ipak bolji kvart i s puno više sadržaja za klince koje ćemo koristit jednog dana (sadržaje, ne klince haha)
Ma samo pozitiva, ajde, bit će to sve ok. Jesu vam rekli kad bi otprilike mogli biti parketi? Sorry ako si napisala, moguće da sam pročitala pa zaboravila
Curke pukao vodenjak prije 2 sata, otvorena 3 cm, trudeki se javljaju. Puse drzite fige da je brzo gotovo. Javim se
Jazmajac.....sretno...(to od plaća) želim ti brzi i što bezbolniji porod. Sad razmišljaj samo o najbitnijem, a to je bebica i ti.
Minnie25,..čestitam, ti si to ekspertno riješila.
Luckyme....ti se sigurno već maziš.... sretno.
Bagi_ca, rodit ću na Sv.duhu. Baš smo danas završili tečaj. Meni se svidio taj u bolnici- predavanja su držali ginekolog, babica, anesteziologica, doktorica za tzv.fizikalnu terapiju, pa pokušava oformiti neke grupe za vježbe s bebačima - babynešto (zaboravila, ali imam zapisano pa ću naknadno napisati) baš mi ne radi mozak u ovo doba..hahha
Još jednom, curke sretno i javite se.
Sortiraj odgovore
Najstariji