Neznalica, ja sam gledala koji bi toplomjer, na kraju sam uzela neki digitalni, obicni u Mulleru, cca 70 kn, ako se dobro sjecam.
Gledala sam one za uho i ostale, al navodno nisu toliko precizni, treba znati namjestiti i sl. pa sam se ipak odlucila za ovaj. Naravno, ti drugi su puno prakticniji jer brze izmjeri, ne moras budit bebu i sl, al racunam lako kupim ako mi bude trebalo...
Neznalica, ja sam isto razmišljala koji toplomjer...mislila sam si uzeti taj ušni ali nisu baš mjerodavni..ako ću baš trebati taj, kupit ću kasnije...imam taj digitalni i onaj obični..
Hubica, meni je ctg vec dva puta za redom ocitavao neke trudove, a evo jutros me vrucina neka probija, mucnina pocela, trbuh se stvrdne kao kamen i takav bude par sekundi pa popusti.
Ja imam zivin toplomjer mislim uzet jos neki najobicniji digitalni cula sam da ovi na uho ako mjerid u razmaku od par min svaki puta pokazu drugacije pa nebi bas davala toliko novaca..
Cure, evo primjetila sam da imam smedjkasti iscjedak, nije sluzni cep (bar po slikama s neta) , dali je moguce da je to od jucerasnjeg pregleda?
Ivcy cital sam da nakon nekih pregleda se zna pojaviti sukrvica, smedji iscjedak, sta vec. Ako je i sluzni cep, onda zna izlaziti i po par dana. Ne brini se, samo se opusti i odmaraj :)
Hubica ja sam u Petrovoj, mislim da smo samo zmajac i ja u Petrovoj ako se ne varam :) Vidis da je sve ovo ludo, radaju prije termina, mozda cemo i mi uskoro ;)
watermelon, hubica01, bagi_ca, tak mi je i samoj. Imam onaj obični (sa živom) i čitala isto da taj za uho baš nije točan, pa zato i pitam. Morat ću ići vidjeti taj u muller, pa ako baš za treba kupit ću onda neki iz ljekarne. Valjda će tete znati preporučiti koji valja.
Ja imam taj digitalni toplomjer cisto da mi ocita temperaturu ako uopce postoji. Nedaj Boze da ima, imam toplomjer sa živom i to metnem u guzu, najbolje dok spava ;)
Žene, jel sve imate švedske pelene, za šta ih uopce koristim? Široko povijanje? Koliko dugo ćete ih povijati s tim?
Hej cure. Meni od jucer nesto steka forum nece mi stranice ucitat, samo erorr erorr...
Sta imamo 2 nove mame?
Bila na pregledu. Mali se spustio u zdjelicu. I sad samo ostaje cekati da krene akcija.
evo nas sa pregleda...
novost je ta da sam otvorena 1 cm, ctg je školski, a to sta manje osjetim bebu nije ni čudno je rekao jer ima oko 3700-3800 grama i mjesta jako malo, a isto tako čuva energiju za porod, rekao je da termin nećemo dočekati i da sad čekamo trudove ili vodenjak da pukne.
u pon ponovno kontrola, a ako nešto krene prije trk u bolnicu.. uglavnom ja bi stvarno da to bude ubrzo jer je beban stvarno velik a ja sitna i neznam kako će on ić van...
još nam se nisu javile lucky i zmajec da vidimo novosti... vjerojatno se upoznavaju sa svojim bebicama... :)
crocandy svedske su za široko povijanje, staviš tetru pa to i kako su nama rekli na tečaju do prve kontrole, znači mjesec dana sigurno, neka rodilišta su to ukinula ali to stetit ne može sigurno.. a i bebu je lakše primiti pogotovo kad je sitna ako ima to zamotano oko sebe.
jooj ja imam toliko posla po stanu, trebala bi peglati i malo počistiti ali prije idem malo legnuti na kauč i protegnut nogice..
Sortiraj odgovore
Najstariji