Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    watermelon
    19. Listopad 2016. 11:20

Neznalica, ja sam gledala koji bi toplomjer, na kraju sam uzela neki digitalni, obicni u Mulleru, cca 70 kn, ako se dobro sjecam. 
    Gledala sam one za uho i ostale, al navodno nisu toliko precizni, treba znati namjestiti i sl. pa sam se ipak odlucila za ovaj. Naravno, ti drugi su puno prakticniji jer brze izmjeri, ne moras budit bebu i sl, al racunam lako kupim ako mi bude trebalo...

Hubica01
    19. Listopad 2016. 11:36

Neznalica, ja sam isto razmišljala koji toplomjer...mislila sam si uzeti taj ušni ali nisu baš mjerodavni..ako ću baš trebati taj, kupit ću kasnije...imam taj digitalni i onaj obični..

Ivcy1306
    19. Listopad 2016. 11:52

Hubica, meni je ctg vec dva puta za redom ocitavao neke trudove, a evo jutros me vrucina neka probija, mucnina pocela, trbuh se stvrdne kao kamen i takav bude par sekundi pa popusti.

bagi_ca
    19. Listopad 2016. 11:58

Ja imam zivin toplomjer mislim uzet jos neki najobicniji digitalni cula sam da ovi na uho ako mjerid u razmaku od par min svaki puta pokazu drugacije pa nebi bas davala toliko novaca..

Ivcy1306
    19. Listopad 2016. 12:07

Cure, evo primjetila sam da imam smedjkasti iscjedak, nije sluzni cep (bar po slikama s neta) , dali je moguce da je to od jucerasnjeg pregleda?

crocandy
    19. Listopad 2016. 12:14

Ivcy cital sam da nakon nekih pregleda se zna pojaviti sukrvica, smedji iscjedak, sta vec. Ako je i sluzni cep, onda zna izlaziti i po par dana. Ne brini se, samo se opusti i odmaraj :)

Hubica  ja sam u Petrovoj, mislim da smo samo zmajac i ja u Petrovoj ako se ne varam :) Vidis da je sve ovo ludo, radaju prije termina, mozda cemo i mi uskoro ;)

Neznalica
    19. Listopad 2016. 12:26

watermelon, hubica01, bagi_ca, tak mi je i samoj. Imam onaj obični (sa živom) i čitala isto da taj za uho baš nije točan, pa zato i pitam. Morat ću ići vidjeti taj u muller, pa ako baš za treba kupit ću onda neki iz ljekarne. Valjda će tete znati preporučiti koji valja.

crocandy
    19. Listopad 2016. 12:56

Ja imam taj digitalni toplomjer cisto da mi ocita temperaturu ako uopce postoji. Nedaj Boze da ima, imam toplomjer sa živom i to metnem u guzu, najbolje dok spava ;)

Žene, jel sve imate švedske pelene, za šta ih uopce koristim? Široko povijanje? Koliko dugo ćete ih povijati s tim?

• Antartika
    19. Listopad 2016. 13:50

Hej cure. Meni od jucer nesto steka forum nece mi stranice ucitat, samo erorr erorr...

Sta imamo 2 nove mame?

Bila na pregledu. Mali se spustio u zdjelicu. I sad samo ostaje cekati da krene akcija.

• Dony
    19. Listopad 2016. 14:11

evo nas sa pregleda...
    novost je ta da sam otvorena 1 cm, ctg je školski, a to sta manje osjetim bebu nije ni čudno je rekao jer ima oko 3700-3800 grama i mjesta jako malo, a isto tako čuva energiju za porod, rekao je da termin nećemo dočekati i da sad čekamo trudove ili vodenjak da pukne. 
    u pon ponovno kontrola, a ako nešto krene prije trk u bolnicu.. uglavnom ja bi stvarno da to bude ubrzo jer je beban stvarno velik a ja sitna i neznam kako će on ić van... 

još nam se nisu javile lucky i zmajec da vidimo novosti... vjerojatno se upoznavaju sa svojim bebicama... :)

crocandy svedske su za široko povijanje, staviš tetru pa to i kako su nama rekli na tečaju do prve kontrole, znači mjesec dana sigurno,  neka rodilišta su to ukinula ali to stetit ne može sigurno.. a i bebu je lakše primiti pogotovo kad je sitna ako ima to zamotano oko sebe.  

jooj ja imam toliko posla po stanu, trebala bi peglati i malo počistiti ali prije idem malo legnuti na kauč i protegnut nogice..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.