JaZmajac sretno! Javi nam se cim budes mogla.
Luckyme nadam se da si ti rodila do sad.
Evo me uspjeli uloviti na hodniku i prikopcali na ctg 😥 zicala sam samo jos 5 min samo jos 5 min.
Od trudova jos nista kme. Malo zatezanje ali stvarno nista nista. Bojim se da cu na drip ako skoro ne krene. Kme na kvadrat.
Uuuuf moguce da se naljutila na me.radi cmizdrenja da i hoce sad van haha. Zlocesta je. Tata i ja smo planirali jos jedan zadnji dejt a ona tako!
jazmajac, pa i ti prije mene : )))))))))
sretno! nemoj se bojati dripa. sve ce prije biti gotovo, pa cete se maziti...a dejt moze i u troje
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Jazmajac sretnoo nadan se da se pokrenulo bez dripa 👶
Neznalica cek pa i ja sam bila na tecaju haha 😂
Da pricala je o radionici za baby handling jednom mjesecno s bebicama. Ja ostavila mail nadam se da ce bit nesto od toga.
zabrinulo me malo sto je anesteziologica rekla, nizak tlak= ne epiduralna...meni stalno 90/60
lucky je vec sigurno sa svojom bebicom
cure, zavidim! : )
jutro cureee
svako jutro neko iznenadjenje ovdje...
Jazmajec sretnooo i nek bude brzo gotovo da se maziš sa svojom ljepoticom... stvarno si je jučer sa tim plačom naljutila i odlučila ona doći odmah...
Lucky misdial sam ja jučer na tebe dal si se riješila ali nisam stigla doć tipkati jer mi mama imala rođendan pa bili kod mojih na večeri..
ja vjerujem da je sada već sve gotovo i da se mazite...
išla gledati listo... sad je na redu lubenica i sony... ali čini mi se da se Sony nije javljala par dana?? ili je???
i onda je Tala na redu pa ja.... ajmeee kako se to smanjujeee i sve nekako prije termina krenule...
tala baš bi bilo presmiješno da Cvita dođe u 11. mj a koliko su te strasili da će biti puno prije termina...
cure idem se kupati iprati kosu, doručkovati pa na pregled... ufff jedva čekam da vidim situaciju!
da,.. hahaha....cvita je trebala doci krajem osmog, devetog, desetog..mogla bi u 11-om
starija me vec zeza da se prikljucim zimskim bebama da ne ostanem sama ovdje : )))
sretno na pregledu!!!
Jutro!
Ja se nocas mislila kako cu uc na forum vidit koja je otisla kad smo krenile al moja mrva se tako lipo zagledala u mene da smo pricali jedno uru i mazili se. 💚
I sad udjen a ono Tizmajac ode rodit!!! 👏👏👏👏Ajde Zmajooo,samo pozitivno i drip neces ni osjetit-viruj mi,ja tek treci put naucila.
Lucky jel da da ne stignes pisat jer se ucite jedno na drugo?
Pale mislin na vas!
Eto i Jazmajac ide prije termina! Sretno, neka sve brzo prode! Nema zloceste djece, bebolina te samo zeli sto prije upoznati, da te razveseli, da ne budes tuzna i da vidis da je najbitnije da ste zajedno. A sad gdje i kako, to je manje bitno :)
Luckyme nadam se da si i ti gotova!
Uh koliko novosti :) Tala izgleda da je Cviti najljepse kod tebe. Neda se mala.
Ovako kad se zaredaju par trudnica, onda sam i ja jako uzbudena :)
Sortiraj odgovore
Najstariji