Ajme curke bas vas je krenulo..Jazmajac samo hrabro..ljepotica ce ti uskoro stići..
Luckyme nadam se da se i ti vec maziš sa svojom mrvicom..
Tala čini mi se da Cvita bas zeli bit skorpija..Hehe,sretno ti..vidit ces da nisu skorpije tako nemoguce..
Odoh jest i popit kavu dok malac spava..ja sam dobila pravu vagicu..ne zna jel bi papao ili nebi i jel bi spavao ili ne..i onda završi spavajući mami na ciki..
Haha Crna, nasmijala si me s ovim za svog malisana :P izvagao je i zakljucio da moze spavati i jesti istovremeno :)
Jutro curke! Napokon spavala kako treba, sa samo jednim budjenjem za pipi!
Luckyme jel zavrsilo? Kako si?
JaZmajac sretno i da bude brzo i bezbolno!!
Evo nam opet bebica puno!!
Jutro svimaa!!!
Ajme koliko novosti!! JaZmajac, sretnooo ma ti se već i maziš sa svojom curkicom!! javi se kad stigneš :)) vidiš ti nju kako vas je iznenadila svojim dolaskom :) samo neka je živa i zdrava, a i ti da se brzo brzo oporaviš :)
Luckyme, nadam se da si i ti sa svojim bebačem!! Sretnooo
Tala, budeš se sa mnom još družila malo :))) meni je termin tamo 15.11.a ko zna kad će ona poželjeti van :)
Neznalica kad je tebi ono termin?
aaaaaa sad me zaista hvata panika, danas idem kupit ostatak stvari tj.sitnice za torbu ...
Pale, nadam se da je sve ok i da ćeš se javiti kada stigneš
Crocandy,mi smo tu s terminima :) gdje ćeš ti rodit ako si iz Zg... sorry zaboravila sam :)
Crna, uživaj u kavici :))) vagice su zakon :)
Ivcy, kako si ti? I ja sam dobro spavala, čak jedno buđenje za pi pi kad je mm išao na posao i zaspala do 10h skoro...
Hubica, ja sam ok! Imala sam opet kontrakcije. Sve se bojim da ce me u pon ostavit na svarci! Bili su mi onako, stavili mi bubicu u uho.. ukoliko se ne smiri u sat vremena da se vratim k njima. Medjutim sve se smirilo hvala bogu! Nebi ja da on jos izadje iz mene, neka ga jos malo! Ima kilazu, ima sve ali svaki dan mu je bitan!
Kako ti? Sutra ides na pregled? Bas me zanima kolika ti je curka!
Kako znaš da imaš te kontrakcije? To te zateže kao da trebaš dobit mengu? Da da, sutra imam pregled, sigurno će reći da ne treba radit uzv ali ja ću mu reći da mi pogleda koliko je teška da znam... znaš njega! To će mi biti zadnji pregled kod njega, onda idem na sv.Duh na preglede.. ma ostat će on još u tvojoj bušici, pa njemu je divno unutra :)))
Cure moje, što ste aktivne. Pa vi koje se lijepo naspavate toliko toga napišete da imam opet 5 stranica za pročitati.. samo vi pišite (pogotovo kad su ovako lijepe vijesti)
Bagi_ca, ti isto bila jučer..haha.. I sama sam zapisala mail, pa ako bude zašto ne - bebi neće škoditi,a mi ćemo imati razloga isto malo izaći iz kuće i još u isto vrijeme uživati s bebačima.
Anesteziologica je svašta pročitala sa slajda i nije mi baš jasno da nam je bitno što sve ide u "set" za epiduralnu, ali ok. Meni je tlak cijelu trudnoću cca 100/60..120/60 ali pošto imam takav tlak cijelo vrijeme (i prije trudnoće) ne brinem da ne bi mogla dobiti epi. To se više možda odnosi na trudnice koje inače imaju viši tlak ili im dosta varira. Nemoj se ništa brinuti.
Hubica01 meni je termin 19.11 i to će brzo. Ne bi htjela roditi ranije, još moram spremiti torbu - to sam si obećala da ću završiti ovaj tjedan.
Tala, tvoja mala je odlučila sve po svom.. neće prije vremena (što je super), okrenula se kad je ona htjela... mogla bi si odrediti novi termin 6.11
Crke molim savjet, (znam da ste negdje ranije to pisale ali ima tih stranica haha), koji toplomjer preporučujete za bebača. Hvala
Ajmeee, ja o parketima, a ona otisla roditi sretno, sretno!!!
Lucky, nadam se da i ti grlis bebuskicu svoju
Ja cekam ctg, na pregledu sve ok, i dalje pise cerviks prohodan za prst, kao i prosli put. Gledao plodnu vodu, kaze mljecna.
Nadam se sa su luckyme i zmajac rodile.
Mi sutra idemo na prvi pregled kod pedijatrice, bas me zanima koliko je dobio na kilazi jer bas voli da klopa.
Sortiraj odgovore
Najstariji