Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    croatina
    15. Listopad 2016. 09:44

Frabe čestitke od srca :)) uzivaj s malenim princom ❤❤❤❤

Ja prijavljujem postporođajnu paniku za dijete 😂😂 
    Kakam od straha na svaki njegov mig, a sve je u redu..jednostavno me toliko peru živci da ne mogu iskontrolirat to...
    Nisam to bas tak zamišljala :/
    On fino papa i spava i baš je dobro dijete, a ja šizim bezveze i nemrem si pomoć

• Dony
    15. Listopad 2016. 10:00

Frabe pa čestitam ti!! koje ime ste mu dali?? znači porod je bio brz i nisu te jako namučili?? javi nam detalje kad stigneš...

Sanjac kako je prosla noć? ima kakvih novosti?
    Ivek kod tebe situacija?

Croatina šta te točno brine?? jooj ja si ne mogu zamislit kako će to izgledat...

• Antartika
    15. Listopad 2016. 10:05

Jutro. 
    Watermelon nema tu pomoci, neki dan me zabolila zdjelica i stomak mi se stvrdnjavao zvao je odmah mamu i onda mi je rekao kak je to sve normalno. Hahaha

Ivek, Sanjac????!!! Nadam se da se pokrenulo vise, da su bebe odlucile izaci van. Ajde dico ne zezajte mame!!!

• luckyme
    15. Listopad 2016. 10:19

Croatina, nisam jos rodila, i ne znam kako te savjetovati...ali u potpunosti te razumijem,ja sam vec sad u bedu, tj zabrinuta oko poroda, a poslije brige oko djeteta,kako cu ja to sve organizirati, da li cu moci, sta s bebacem kada dodemo doma, ni pelenu nisam nikad u zivotu premotala, da li je gladan ili grcevi, zasto spava ili ne spava,da li mu je zima,vruce...ma kosmar u glavi totalni...a kad se sjetim svih posjeta i savjeta i blejanja u moje sise,a ja samo hocu PRIVATNOST,znam da je dojenje prirodno,ali...daj mi mira...+ sve viroze,a malo dijete...ma...ja bi zakonom zabranila posjete par dana nakon dolaska iz bolnice, to su tako primitivni obicaji...ali bolje da propadne selo nego obicaji...blago svima vama koji zivite u gradu

croatina
    15. Listopad 2016. 10:49

Pa ne znam ni ja sto me brine...on kad zaspi kreće panika..da se ne probudi jer sit je, pa ako se zbudi, zašto je budan..stresiram se oko dojenja isto..navečer ima veću potrebu za hranom i na cici je po 3 sata i još je gladan..dušu zna isisat iz mene..onda me uhvati panika kaj sad..onda mu složimo 30-60ml ad-a i mir i muk...vjerojatno je problem u tome što je pravo mlijeko meni kasnilo zbog lijekova i carskog..imala sam onaj kolostrum prozirni u bolnici prva tri dana..i tog ima dosta malo..
    Kak se mlijeko stvara kažu 10ml više svaki dan, tak meni mrvu zaostaje i onda mi fali za navečer..
    Ne znam možda mi to stvara paniku da ga neću moć nahranit..
    Jednostavno se bojim..predvečer znam plakat ko kisna godina da kak ću ja to..da sam u banani sad kad ne place niš i samo jede i spava a i kad plače znam mu pomoć, a kak ću tek kad ne daj bože krenu grčevi pa će plakat satima, a ja mu neću moć pomoć..pa zubici..ma joj...osjećam se kao da nisam tome dorasla..i kao da sam sama u svemu tome, a vise ga muž presvlači nego ja..stvarno je s nama cijelo vrijeme i ne da je od pomoći nego je zlatan..
    Nekak..znaš da su svi uz tebe..i mama i tata i sestra koja dolazi svaki dan i na kraju krajeva njegov tata, moj muž, ali kad znaš da mu ipak na kraju jedino ti možeš pomoć i jedino ga ti možeš utješit, odgovornost je još veća, a samim time i pritisak :/

Oprostite na dugačkom postu..morala sam negdje to izbacit

watermelon
    15. Listopad 2016. 11:45

Angel2709 - ajme super, hvala ti, puno si mi pomogla. Znači, moram dodati još par stvari u torbu. Pelene sam naručila online, valjda će mi doći idući tjedan da i njih spakiram par komada. Zapravo mi je najvažnije da se može autom do rodilišta i kasnije po bebu, da ne brinem oko tog oblačenja njegovog. Tih 10 sekundi što će biti van, bit će dovoljna i dekica da ga zagrije. 

Croatina - haha točno vidim da će tako i kod mene biti. Panika, panika :) 
    Ma samo nek je on tebi dobro i da je dobra beba pa će i tebe to brzo proći. Ipak si sad u novoj nekoj nepoznatoj ulozi. 
    Nemoj se stresirati bezveze, stvarno se probaj što više skulirati. Bezveze ćeš se iscrpiti, a i sama kažeš da nema potrebe za tim jer je sve ok. Sve dobro radiš i nisi sama, imaš pomoć.. Samo polako :)

Antartika - haha znači i ti imaš "doktora" kući, sve on zna kad će i što, samo što ne rodi umjesto tebe :D
    Znaš što, lijepo ti njemu reci da si našla nekog tipa koji će doći to sredit umjesto njega :D Samo da ne bude kontra pa da bude oduševljen tom idejom, onda si u problemu :D

Vjeva
    15. Listopad 2016. 12:45

Frabe, cestitam od srca! Uzivaj u svom princu! 💙
    Warermelon, evo Angel je sve super napisala za Vinogradsku i slobodno pitaj jos sve sto te zanima...
    Ostale trudnice, zelim vam da sto prije krene i sto prije zavrsi :)
    Mi Lovri za grceve dajemo Sab Simplex kapi koje djeluju isto kao Espumisan.. Nekad je teze, a nekad lakse ga umiriti kad ga boli..
    Mi smo se vrlo lako i brzo upisali kod pedijatra na Krugama iako smo u Novom Zg, culi smo dobre preporuke za sve dr tamo pa ako nekom odgovara kvart da znate..

• Antartika
    15. Listopad 2016. 12:49

Watermelon ti si bome vidovita.
    Stvarno sam htjela reci da cu platit nekome da  oboja aobu i neku tetu da pocisti. 

Croatina nemoj se samo zivcirat previse moze ti i od stresa otici mlijeko, a i beba osjeti kad je mama nervozna. Probaj popit piva da ti nadodje mlijeko.

tala
    15. Listopad 2016. 13:08

gledam listu i ne mogu vjerovati! sad kad sanjac i ivek dobiju bebice, ja sam peta po redu, ali sve smo tu negdje dan razlike, pa je samo pitanje vremena : ))))))))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Crna191
    15. Listopad 2016. 13:09

Croatina ja ne znam jel to do datuma poroda našeg ili do carskog ali ista stvar i kod mene..navecer sam znala ja plakat zajedno s njim jer nisam znala sta Napravit jer mlijeka nije bilo dosta..al evo mi se polako odvikavamo od AD..preko dana se izdojim da bude bar 40ml i to navecer dobije poslije runde cickanja..probaj tako,meni je patronažna to savjetovala.. Ali ne brini..isti su strahovi svima..u krevetiću ni ne spava jer stalno provjeravamo po noci jel diše..🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.