Hvala na podrsci cure
Tala moja ovo se jednostavno moralo zamijetiti! Bas je los los parket. Ovo niste vidjele u zivotu!
A sad se skulirati treba i krenuti i to rjesavati. Trebamo rijesiti sto mozemo sad a ne mozemo puno toga jer - nista se ne moze bez prokletog parketa! Ja jos madrac imam rijesiti danas a lagano osjetim da me hvata prehlada. Jedva cekam skuhati si caj, leci i ne mrdam. Kupit cu si sumeci vitamin c od 1000mg. Dost je jak i vidim da ga mogu trudnice. Ako imate jos neki savjet - recite.
Antartika uzas. Ali bas je cudna. Svasta radi za nas a onda me ovaj tjedan (kad je mislila da se ipak selimo) pokusala odgovoriti?! Ja onak pa jel ne vidis da nemamo uvjete zeno dosadna?
Mislim mi se selimo tak i tak samo izgleda ne prije bebe. Jer kad dobijemo parket mi za 2 tj max zavrsimo kucu.
Luckyme wohoooo Tala, ti i ja termini jedna iza druge hihi. Bude natjecanje.
Pozz cure, ja se evo sad probudi! Nekako sam letimicno vas preletila, hvala svima sto su odg.na moje pitanje!ja cijelu noc nisam spavala, mali me lupao, divljao doslovno ds nisam oka sklopila, pa bolovi u zdjelici i preponama, katastrofa! Zaspala tek oko 6jutros i sad se probudila ali i dalje iz kreveta ne idem. Sanjac i ivek, ima li novosti?
JaZmajac samo se nemoj odmah poslije poroda seliti da se ne preforsiras. Cuvaj se zeno. I relax.
Ivcy ni ja nisam nocas spavala. Isto me zdjelica bolila mislila sam da ce se razdvojiti. A mali me udara u onu stvar, bas zna zabolit. Jel tvoj okrenut u polozaj za porod?
Idem u srijedu na pregled. Moj je bio zadnji puta u nekoj dijagonali.
Croatina ja ti izdojim jednu rundu po noci jer mi se bas napune sise a on oko 3 Papa samo jednu sisu..i zaspi do 7-pola8 ujutro..tad imam najvise mlijeka..a preko dana sam izdojila samo nakon sto on pocicka pa sta ostane u sisi..danas sam se začudila da nakon cickanja ima jos 20ml u njima..al zo samo ujutro..preko dana kao da mi se manje stvara mlijeko..
A ja plačem zajedno s njim kad ga muci trbuščić..ne kužim da tako malu bebu moze trbuščić tolko mucit..danas nam je posebno tezak dan..mm nosi njega i tješi mene 🙈
JaZmajec, bit će bolje... vjerujem da si htjela sve lijepo doma sama s mm, a ovako - sveki će uživati. Zapravo ti to namjero, tak da sveki sve radi... šalim se
Curke vi sve koristite izdajalice, ako vam treba posudica za izdojeno mlijeko imate u bubamari 5 čašica za 49,90 kn..
Ja vam se samo javljam, nikako ne stizem sve da procitam jer imam goste stalno. Citam vas po noci dok beba jede al nikako sve da procitam. Recite mi samo sta je bilo sa sanjac jel se pokrenulo sta? Jel to frabe rodila? Cestitam od srca. Jel ima jos bebica?
Ako se ne varam ivek se danas nije javljala, sigurno uziva sa svojom bebicom😍
Curke, nesto me pocelo probadati na lijevoj strani,iznad prepona, onako svakih par minuta...imate ideju sta bi to bilo? Vec sam u panici da li cu prepoznati ono pravo. Uh...mislim da necu oka sklopiti nocas
Sortiraj odgovore
Najstariji