Eto i ja da prijavim da ne selimo i to sad sigurno
Parket raspakirali i izgleda katastrofa tako da cemo ga reklamirati. Odnosno vec jesmo. Ne znam sto su nam to poslali. Neku 4razrednu klasu. Eh sad kad cemo ako cemo novi dobiti pitaj Boga ali cemo tu izgubiti sigurno 2 tjedna koje nemamo i eto....gotovi planovi.
Tako da sam zapela kod svekrve sigurno tjedan-2 koja valjda slavi. Za izludit. Ali sad nema zeze vise moram maloj pripremiti sve kako spada i docekati ju
Ajme, koliko ste ispisale za dan i pol😃neka, možda uspijemo doći do 1000??
Prvo čestitke frabe, neka je napokon sve prošlo i to još brzo... sad još koji dan pa ideš napokon doma... nadam se da će dalje sve biti lakše i da ćes napokon zasluženo uživati❤❤
Ivek i sanjac se ne javljaju, cini mi se da tu ima nečega?😆
Croatina mislim da svi to prolaze, kad napokon dođe to malo čudo, samo se brineš da mu nebi nešto bilo a ti to ne vidiš... teško je prihvatiti da si odgovoran za još jedno malo biće👼
Crna kako čuvaš to izdojeno mlijeko? Znam da se može zamrzavati ali kak ovo za isti dan ili ev. Za drugi dan?može se cuvati u hladnjaku pa zagrije u mikrovalnoj ili kako to ide?
Crna ajme hvala bogu da nisam jedina...
Meni je patronazna isto rekla da se izdajam do navečer..Al kad ja imam osjećaj da mu onda uzmem od obroka idućeg...a i nikad nisam uspjela izdojit više od 60ml koliko je njemu dosta obično..
Ti po danu daješ ad ili? On je na sisi cijelo vrijeme i noću i danju, samo to zadnje sisanje pred noć bude koma..ne znam zašto mu tada više treba..
Al nije samo to uzrok mog nerviranja...ja jednostavno strijepim nad njim i pitam se kak ću kad krenu pravi problemi...ma možda se dobijem do tada..ovo je koma :/ muž ode do trgovine na sat vremena, dijete spava, a ja na zahodu doslovno serem od straha...zašto, ja zbilja ne znam...
Antartika nije
Nije nit ona tip za djecu. Ne znam sto joj to uopce pricinjava zadovoljstvo iskreno. Niti kao sto sam pisala nemamo uvjeta bas. Ali sad moram izdrzati tih par dana
Tina izdojeno mlijeko može stajati dan na sobnoj, dva, tri u frižideru..tak je nama patronazna rekla...mlijeko se nipošto ne grije u mikrovalnoj niti se smije muckati jer izgubi svojstva, nego bočicu potopis u vruću vodu i lagano među dlanovima protrljas da promijesas...
jazmajac, bas mi zao : (
a bolje i reklamirati sada nego da ste vidjeli tek kasnije. s tim majstorima nikad kraja. ja sam vec pisala kako su nama krivo pvc prozor postavili i kad smo navecer dosli u stan-sok! i jos su kao bili ljuti na nas jer su sve trebali vaditi i raditi ispocetka.
imam osjecaj da netko stalno treba biti s njima i visiti im nad glavom kako bi se stvari obavile kako treba, a mi to se sebi nismo mogli dozvoliti jer mm cuva slobodne dane kad stigne bebacica.
i u pon nam dolaze dati procjenu za protuprovalna vrata...valjda necu roditi do tada : )))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
JaZmajac,zao mi je sto ti je tako ispalo,ali budete i to rijesili, bitno da ste beba i ti dobro.
A gdje su nam curke, nista se ne javljaju,vjerojatno nisu vise niti vracene kuci, mozda se koja vec mazi sa bebolinom...
Ja sam evo pekla kolac za sutra,mora se dobro ohladiti,najavili se gosti...a i miram stalno nesto raditi jer inace stalno mislim kak cu,sta cu,da li cu prepoznati kada krene...bla,bla...
Danas tocno 38.tj
Sortiraj odgovore
Najstariji