Hubice ako imas pozitivan streptokok znaci da moras primiti antibiotik prilikom poroda da se beba ne zarazi. Iako sam cula za slucajeve kad se beba zarazila i nije bilo ozbiljnih posljedica ali opet ostati u bolnici 7-10 dana nije neka fora 😥
Radim danas tandoori piletinu.
Zmiksas light jogurt, limun, djumbir, cesnjak, curry, mljevenu papriku, chilli papricicu, korijandar i piletinu marezanu na kockice da s fino paca. Ja bar dan prije napacam i sad cu napiknuti na stapic i raznjice peci na kucnom rostilju. Prilog krastavci sa jogurtom i mentom i mojima malo rize basmati napravim.
Stvarno ne traje dugo a mrak je. Mozes i zguglati recepte. Ja sam imala srece probati na putovanjima bas iz prave tandoori peci i zaljubila se u to jelo. 😍
Croatina sirota moja bas te primilo. I ja znam koji je pesek to. Mrak je 😊
Jel se javila crocandy nakon pregleda? Mozda sam fulala?
Ja san ka bomba vise.. u jednom danu ce pokrenit porod pa nece.
Mislin da su mi stvarno svi zivci na rezervi...
Evo mog iznenađenja :D
Hubica Leo je top..puno spavam i papam..papam samo cicu i mama je najsretnija na svijetu zbog toga :D majko mila da samo znate koliko vas vode traži dok dojite...ja pijem iz bočice od pola litre i to popijem odjednom...i u sat vremena dok mali vuče, popijem dvije takve do dvije i pol...
Frabic pa daj više neka ide momak vanka ..
Tala kak vi napredujete? Jeste u komadu još?
Ja bila na pregledu danas, otvorena 1 prst. 😯 sad sam išla 2 puta na wc od kada sam došla s pregleda i oba puta sam vidjela malo krvi pomiješane s iscjetkom...vjerojatno je malo krvi od pregleda, ali... bojim se da nije sluzni čep... neznam kako da razlikujem sad koje je...
Tina tko te pregledavao? Jel onaj muski mladi? Ako je on, cula sam zene da pricaju kako je jednu curu raskrvario, pa moguce da je i kod tebe bio grublji.
Mene je 2puta pregledavao ali ne mogu reci da me bolilo!
Inace pohvale za preglede doktorici Antoniji, nju ne osjetim!! Zena mi je predraga i presimpaticna!
tina, to ti je sigurno od pregleda. sluzni cep ne mozes fulati. ako bas zelis, pogledaj slike na google-u :D
joooj, i ja bih psica sveznalicu! ali mm je rekao da cu dobiti parfem, cvijece i bajaderu. klasika, nema sto : )))
danas sam odspavala od 12 do 17. a kao trebalo bi me neko ciscenje loviti, hahaha. kod nas sve naopako...
jazmajac, bas se cini fino. iako sam ih u trudnoci izbjegavala, evo sam opet pocela jestu kurkumu i curry. sutra je scotti riza u konzumu na -40% , nadam se da je i basmati jer mi se jede...
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
croatina predivno iznenadjenje, i pesek je super!
ivek i sanjac nam se ne javljaju cijelo popodne, možda su već u rađaoni!!
joj cure moje ja umirem od dosade po cijele dane, stvarno mi sporo to prolazi sad na kraju, ja sam cijelo ljeto mužu pomagala na poslu i dobro da jesam jer neznam šta bi bila sa sobom da sam bila doma po cijele dane...
za bebača sam sve pripremila, sve je oprano i opeglano, torbe spremne i sad moram samo čekat ali ja umirem od dosade... vozit izbjegavam jer me leđa bole i tako ja doma po cijele dane moram bit...
skuham ručak, malo počistim i pospremam stan, odem u setnju i to je to...muž dođe tek oko 17h sa posla i onda još ide na trening...
kako vi provodite dane?
Tina ma mislim da ti je ipak još rano za taj sluzni čep... moguće da je neka kapilarica popucala prilikom pregleda...počekaj do jutra da vidiš dal će biti još...
Tala nisam se ni sjetila pogledati ali moje ne izgleda tako... ajd sad znam kako će i to izgledati😊 ,možda bi si trebala nositi mob. Na wc da mogu slikat i uspoređivat😂 samo da me suprug ne otkrije, mislit će da sam prolupala od svega😆
Ja sam već par puta kupila za poklon tog psića sveznalicu, super mi je...
Sortiraj odgovore
Najstariji