Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunnyday
    12. Listopad 2016. 11:41

Dony evo link za medicu,meni se bas svidja. Kad se ugasi svjetlo onda bas super svjetli zvezdano nebo, i boje se mjenjaju. Ma odlicno je. http://www.bubamara.in/igracke/igracke-za-najmlade/moje-prve-igracke/chicco-moj-prvi-medvjedic-plavi/08015208058664060368

Hubica01
    12. Listopad 2016. 12:03

Bok cure!

Ja eto dobila nalaz brisa vagine na streptokok i piše mi na to sve nešto da sam osjetljiva:

Amoksicilin      S
    Ceftriakson       S
    Klindamicin      S
    Nitrofurantoin    S
    Trimetoprim+sulfa  S

s-osjetljiv, I- umjereno osjetljiv, R-rezinstentan

Zabrinuta sam sada jako a ginić radi od 13h pa ću ga zvati.... :((   Jel tko imao slično iskustvo od vas? Kaj to znači da ću neke antibiotike piti? uhhh

Ivcy1306
    12. Listopad 2016. 12:29

Pozz cure!
    Hubica, ja se ne razumijem u to ali svakako javi sto ce ti reci kada ga budes zvala! 
    Ostale cure sto pisu o strijama, ja sam ih puna! Dobila sam ih oko 22tjedna kad sam imala nagli skok u radtu trbuha, do tad kao da i nisam bila trudna.. sada vise licim na zebru nego na covjeka no sto je tu je, to ce biti nasi podsjetnici na nase male smotuljke! 
    Najprije sam mislila svasta, ruzne su itd medjutim sad sam se pomirila s njima pa me bas briga, a mm je i dalje onaj stari, dapace jos je ludji nego prije😂 
    Btw jucer mi dr.rekla da mirujem jos par dana, i da se polako vratim normali, a kad sam to rekla muzu on je skoro skakao od srece 😂😂

Hubica01
    12. Listopad 2016. 12:35

Budem Ivcy, pokušavam ga dobiti pa se sestra ne javlja... :(  

Strije..jojj ja ih ne vidim haha pa se tješim da ih nemam zasada ali me zna svrbiti nekada trbuh pa ga odmah idem mazati uljem :)

Ivcy1306
    12. Listopad 2016. 12:45

Hubica, tko zna kako rade uopce. Jer pise da su pon, sri i petak popodne, a utorak i cetvrtak ujutro. Medjutim meni prosli petak kad sam isla u potragu za tabletama, pa sam usput svratila tamo posto sam vec bila u karlovcu, nije bilo nikoga a dosla sam oko 15h. Drzim fige da se uskoro jave!

Hubica01
    12. Listopad 2016. 13:23

Ivcy, javila mi se sestra pa išla pitati ginekologa...uglavnom nije ništa, taj nalaz moram imati u rodilištu ..ništa to bebi ne šteti, i dobit ću neku injekciju kad se beba rodi... ajme kaj sam se uzrujala jako da mi suze idu same...a inače mi ne treba puno da počnem plakat -.-

Jado
    12. Listopad 2016. 13:41

Hzzo doktori pa da rade petak popodne?? Wooow 😂
    Hubice ma nije to nista. Bitno je da se zna da mozes dobiti antibiotik kako su ti rekli.
    Ja se mackam i packam od 4mj trudnoce i pijem vode kao luda.
    Dakle ulje nakon tusiranja a ujutro recimo neko mlijeko za tijelo samo po trbuhu.
    Zasada nemam nista mislim. Ali to se da jos u ova 2 tj promijeniti. Samo bas tako da ne izlete zadnja 2 dana cisto reda radi 😀
    Ali isto cim me zasvrbi mackanje. Ali mislim da me vise iziritira neka tkanina. Osjetim na odredjenim majicama da me svrbi

croatina
    12. Listopad 2016. 14:04

Još nisam rekla da mi je i jetra buknula od muke sa žuči pa me svrbilo cijelo tijelo dan prije operacije i dan poslije..
    Tak da sam se vise oko tog svraba koncentrirala nego same operacije xD..
    Ma da idem ispočetka opet bi sve isto..zbilja jedno pozitivno iskustvo..doktorica je mrak..
    Najgore je bilo dizanje drugi dan, vrućina, vrtoglavica, mučnina i natrag u krevet...nisam se na noge uspjela ujutro dic, ali poslije ručka sam već hodala :D tako da..ak je to najveće zlo bilo, znate da nije strašno..
    Ja bi se usrala prirodnog poroda xD ma usrala sam se i ovog..tresla sam se od straha što nikad u životu nisam ahaha

Ivek držim fige da sve brzo i dobro prođe :D 

Jedva čekam da sve rodite :D

E da znate kakvo iznenađenje je mama dobila kad je kući došla...stavim fotku..
    Psić sveznalica hahaha mislim to je igračka za mene, više neg za njega, Al eto jako sam si ga htjela, nema veze kaj je to za 6mj+ ahahahah moj najdivniji mužić ❤❤❤❤❤❤❤

Hubica01
    12. Listopad 2016. 15:17

Hvala JaZmajec :)   kaj to uopće znači? Da mogu primit te antibiotike ili kaj?  Dada popodne :))  Sad sam se sjetila jesi ti imala jučer indijski ručak?? Kako si to radila? :)  

Croatina, pa tebe je stvarno uhvatilo svašta..ma sve će se to riješiti!  Kako Leo? :)  jojj taj psić je meni isto super :)  baš ti je divan mužić :)))  i drago mi je kaj si naletila na dobru doktoricu :)

koala988
    12. Listopad 2016. 15:50

Angel i Saky ja sam nekidan bila toliko iscrplhena fizicki i psihicki da sam mislila da cu poludit. Nama je najgore nespavanje. Po danu spava samo po 15ak min i to uglavnom na siki ili na nama a navecer uspije odspavat sat-dva u pauzama. Muce je grcici nakon svakog jela i cim je spustim u lezeci polozaj krenu natezanja, pustanje zvukova, stucanje i sl. Cak i kad uspije zaspat to je probudi nakon nekog vremena. Ne znam je li to samo nama tako ili je tako i drugima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.