Croatina to i ja govorim.. ako vec nije neki znacajniji napredak zar nije bolje da je vani nego ovako!
A ne zele carski,a opet ne zele ni indukciju ako se nisan otvorila vise od prsta kako stoji vec otkad.
Kao za im je rezat me???? Pa ljudi za je meni mene i mog diteta i sveg ovog ludila!
dony, tako je i meni. bas sporo prolazi, a sve je spremno.
nisam mislila da cu ikad vise prizeljkivati vaginalni pregled iduci tjedan da mi kazu koliko sam otvorena i bi li moglo uskoro : )))
hahaha, tina, lako za muza. zamisli da izgubis mobitel s tim slikama
odoh do dm-a i konzuma. pusa : ****
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tina ma bit ce to sve ok, vjerojatno malo od pregleda nesto se poremetilo!
Jesu ti radili uzv? Kad imas sljedeci pregled? I sto su ti rekli s obzirom da si isto prst otvorena?
Ajme koliko pitanja, sorry🙈
Aime croatina baš vas je lijepo iznenađenje dočekalo. Tata se potrudio,i on je jedva dočekao sigurno. Predivno.
Tina dobro ti je tala rekla,vidi slike na internetu za sluzni. Tako je i meni jučer počeo iscjedak smeđi popodne,a i na pregledu sam bila pa sam mislila da nije od toga,googlala cijelu večer o sluznom čepu,slike gledala i rekla ma nije to. Ali eto danas ujutro kad je ispao kompletno cijeli znala sam odmah da je to to.
Uglavnom kod mene niš novog, samo osjećam lagana zatezanja cijeli dan i pritisak jači kao pred menstruaciju a i taj iscjedak smeđi još uvijek malo imam.
Ja ću izgleda bit jedna od onih trudnica kojoj je čep ispao danima prije nego što će roditi,šteta a baš sam se ponadala i nabrijala,kao ajmo,super,idemo odraditi to,došlo je vrijeme.
Već me lagano frustracija hvata, sigurno neću tako misliti kad me svi oni pravi trudovi ne uhvate,hehe.
Da gdje je sanjac,na kraju će ona ipak prije mene, a sutra joj i pregled još.
Jel možda tko zna,palo mi na pamet,možda lupetam, ja imam pregled u petak,ako im velim da mi je ispao sluzni čep jel bi me mogli ostaviti u bolnici ili to nema veze?
Hej cure 😊
Ja sam bila u mulleru, isla sam podic knjizicu s kuponima i kupiti poklon za sogoricu. Mm bi se izgubio da mora sam smisljat kaj da kupi, tako da smo to rijesili. 😊
Kod mene se jos nis ne desava.. lagan bol u krizima je i dalje prisutna, al se s vremenom smiri pa se opet pojavi. Vikica me cijelo vrijeme gura s nogicama i guzom.
Nekak sam se nadala da ce do sutra ujutro krenuti. Izgleda da bum ipak morala sjedit u cekaoni. 🙁
Ivek ako mene ostave sutra onda se druzimo u petak 😊
Croatina lijepo iznenadenje ti je muzic pripremio. 😊🎉
hubica to S ti znači da je streptokok osjetljiv na taj antibiotik. Pa ćeš kod poroda dobiti jedan od tih i to je to.
Meni se ova mala još nije okrenula :( Svi me tješe da kao stigne, jedna kaže da se ona okrenula u samim trudovima, druga je isto imala malog na zadak koji se okrenuo dan prije.. Ali svejedno se brinem jer ja sam se rodila na zadak pa kao velika je šansa da i ja rodim na zadak :( Uopće nisam htjela pitati ginića sad na zadnjem pregledu znači li to carski jer onda ću se samo žderati do poroda. A sad mi ginić ode 2 tjedna na godišnji i samo molim boga da ne krene ništa dok se on ne vrati!
Sad sam išla guglat taj sluzni čep i daaaaj :D slike su fuj! A po njima mi je ispao već nekoliko puta jer trenutno koristim vaginalete zbog infekcijice i svačega bude...
E a što im znači ono otvorena jagodica? To mi piše nakon pregleda :D
Hahah,sanjac ti i ja ćemo i na dan kad trebamo rodit pješke u bolnicu.
Ja isto sam išla do king krosa sad s mužem da ugrabimo zimsku vreću za autosjedalicu i još smo neku interaktivnu igru kupili,al to tek može koristiti nakon 2 god,malo smo uranili,al baš je fora,ima 20 igara u jednoj.
Al bilo mi bitno za tu vreću jer nemam nikakvu jaknicu za njega,nisam znala šta i dal da kupim tako malo kad će to valjda jednom obuć samo za izlazak iz rodilišta a dok ćemo mi van možda već preraste pa mi praktičnije ga iz rodilišta staviti u tu vreću koja iznutra ima kao neko tkaninu/krzno pa će mu to biti toplo.
Malo sam se i prošetala i pojela sladoled kuglicu za kraj sezone.
hubica meni je bio nalaz na jedan antibiotik pozitivno na streptokok. Dr.mi je objasnila da to nije nista meni, ali da se beba kod izlaska moze zaraziti streptokokom i zato kod poroda nam moraju svaka 4h ustrcati antibiotik. Ja sam ih podsjetila na to na svom porodu pa su mi ustrcali, bio je kaos taj dan i dobro da sam im rekla. Vodi si racuna o tome na danu poroda da ti slucajno ne zaborave dati. Znaci nije nista strasno, ali moras dobiti antibiotik. Mojoj seki su propustili napraviti tu pretragu pa je s necakom bila 10d u bolnici jer se zarazio, ali na kraju je bilo sve ok.
Koala meni je kroz dan tako..ali od nedjelje mu dajemo espumisan baby kapi protiv grcenja i bome vidim promjenu jucer i danas. Danas je stvarno super. Cak mi spava mirno kroz dan i puno manje place.
Sanjac i ivek vi nikako dočekati... sve nešto krenulo a nije ozbiljno...
Frabe tebe stvarno muče... neka u petak odluče šta će i riješe te muke...
Tala i to mi je palo napamet... 😀
Ivcy rekla mi je mirovati i kontrola za tjedan dana. Uzv su mi radili, beba ima 2750g, raste ko gljiva... a i moj trbuh isto tak... mala će biti bucka😊 bar se nemoram bojati za težinu
Sortiraj odgovore
Najstariji