Croatina ni ja ne kontam ovdje kako se sto salje. Ma daj, zahvaljujem ti se na gostoprimstvu i svemu ali nebih bez tebe htjela biti. Eventualno ako budes u sljedeci utorak tu ti dodjem u posjet ako opet budem dugo cekala!
Ne brini ti za mene, samo se drzi za sutra! Pusa😘
Croatina sretnoooo oooo!!
Bas mi je zao radi kamenaca 🙁
Majko mila sto se moramo napatiti toliko?
Angel rekli nam na tecaju kad sam bila dojiti usprkos svemu, i antibiotiku i temp....ali ti vidi sto mislis da je najbolje
E ako se krvari toliko dugo trebala sam si i ja jos jedne Chicco uzeti
Ja san bas 😧 vise .. izgleda da ce mi zavrsavat trudnocu prije termina jer beba ne raste bas.U tjedan dana 100ak grama.. kazu da je sve drugo ok osim te male tezine a sad smo usli u 38. tt al san zabrinuta.Sve ovisi o Bogu znam al danas mi je bas tesko!
Croatina, uspila sam ti poslati poruku privatno, bar se nadam hehe pa provjeri!
A moja Hrvatina sve san to prosla i za mi je sta te nisan vise tirala na uzv abdomena jer san prosla paka od zuci koju su zvali gastritisom i danas u trudnoci mi zeludac trpi sta je zuc napravila makar je vise neman ...
Ajde frabe neka on ide vani..na cicu pa da nema stresova više..to je već porod u terminu :)
A ovo za sebe..ne znam kaj bi rekla..još me nije pustilo..koma..manje boli, ali boli još ...za podivljat..baš me zanima kaj će sutra bit prije operacije ak će me bolit..
Spojili me na ctg..a mali divljaaaaa ahahahah ja ne znam kaj radi hahahah...smiješno mi za slušat bubanje..još u nekom ritmu ahahah..tko zna možda uživa čovjek :D ahahahaha
Ivcy daj budi ažurna na porukama ahahah :D
JaZmajac, ja sam ti isto muku mucila s uloscima jer bi se dolje osipala i izazivali bi mi svrbez. Na kraju sam isprobala, na preporuku, Naturella uloske i preporodila sam se.
Croatina, evo koliko vremena je trebalo proci zbog necije nesposobnosti da se konacno otkrije sta se s tobom desava. Sad ako nista znas na cemu si, a ja se nadam da ce se problem cim prije moci rijesiti da mozes normalno nastaviti funkcionirati.
Ivcy1306, ma ovi nasi doktori samo izmisljaju gluposti. I dodatno stresiraju umjesto da nas sa svojim savjetima opuste. To je najzalosnije..izgubili su tu dozu humanosti u sebi ocigledno...
Frabe, drzi nam se jos malo. Do sada si ti bila nasa najpozitivnija karika koja nas je svaki put izvlacila iz depre. A ja ti mogu reci da njihove silne procjene na kraju puno puta ne drze vodu. Mene su silno ispreplasili da mi je posteljica prebrzo sazrijela, da cemo prije vremena na porod, pa simo pa tamo.... A evo nas, jos smo 2 u 1... Puno si do sad prosla, zbilja si se napatila, sad gledaj svoju svijetlu tocku na kraju tunela i vjeruj da je tvoj smotuljak mali borac koji ce na kraju price biti i vise nego super...
Sad citan vasu potporu i placen jer me dira!
Pozitivna san sve dane manje vise i ispracan ih u radjaonu,sestre i cistatice me smatraju pozitivnom al danas mi je ocaj...
Sortiraj odgovore
Najstariji