Crna191 i Croatina ... sretno i da se što prije mazite sa svojim bebaćima. :)
Hubica01 i Tala držim fige da pregledi prođu dobro.
Je hladno, ali je sunce i to mi odmah digne raspoloženje.
Već dorućkovala, sad pijem nes i čitam vas. Pa se pripremam malo izaći van uhvatiti svježeg zraka.
Meni frendice rekle kojima je doma puknuo da se to bas skuzi, jednoj je dok je lezala u krevetu i osjetila je kako joj topla tekucina curi po nogi. A druga je ustala iz kreveta i kao da je neko kantu prolio po podu.. E sad ima vjerojatno i slucajeva kad curi postepeno ali je bas tekuce i vise prozirno a isjedak je gusci i bjelkast..
Crna bitno da ne boli vec sad jako, stisni zube i jos malo je sve gotovo..
Meni je puknuo po noci. Probudila sam se i bilo mi je dolje mokro. Istusirala se i obrisala i skuzila da je cijelo vrijeme vlazno dolje pa smo otisli u bolnicu. Na ulazu u bolnicu je bas valjda pukao jer ko da se upisas imas osjecaj. Odjednom pocne curit a nemres kontrolirat. Nema sanse da ne skuzite.
Jutro, jutro,odspavah do pol 9,napokon,i uhvatio me adrenalin tako da samo do sada usisala cijeli stan i brzinski prošla parkete sa krpom za pranje,imam još energije pa zvjeram po stanu šta bi mogla,al sam jučer čistila prašinu i sve izglancala pa nema bog zna kaj i upalila mašinu. Osim SUĐA, to odgađam jer mrzim prati,a nemamo mjesta u kuhinji za perilicu.
Uglavnom lupa me to čišćenje ovih dana,i nisam umorna,tješim se da će možda uskoro doći dan D.
I laganini upalim laptop,idem polako na forum,kad ono ima stranica,sjetih se croatine i mislim si rekla je u pol 8 da ima sad je već gotovo i čekamo da se javim, kad ono i crna krenula u ponoć,ja se nekako ravnam po njoj,makar mislim da je sanjac iza nje još,al sve 3 smo na duhu.
Crna čeeekaj mene,nije još vrijeme,mislila sam da ćemo sve tri tiskati gore kad su nam termini na 2-3 dana razlike.
Šalim se,sretno ženo,čitam da ti još nije pravo krenulo,ajd neka što kraće traje da se ne napatiš.
A sjetih se jesi li ti danas dolje na pregled morala kod berberović? Haha,jedna im manje danas.
Sad me tako adrenalin lupio,ni gladna više nisam.
Stvarno sretno cure,držim fige za što manju bol i ako uspijete javite se kad možete.
idem još jednom pročitat kaj ste pisale jer sam sve pozaboravljala od uzbuđenja.
Jutro cure 😊😊
Croatina i Crna sretno danas 💕😊
Crna sta nemres nis dobiti za kasalj tamo da ti bar malo olaksaju?
Tala sretno na pregledu, drzim fige da se cvita okrenula. 😊
Ajme znaci ja sam sljedeca..
Da još sam htjela reći, stvarno je lijep datum za rođendan. 06.10.2016.
A ja još obožavam parne brojeve..
Jutro. U nisam mogla spavat od 2 do pola 4 pa sam citala sta se događa, sve mi je u magli.
Croatina i Crna zelim vam sretan porod. Vi cete uskoro vidjeti svoje bebice. Blago vama.
Jutro
Crna, croatina sretno! Naravno da zelimo bezbolan porod, i sta god da bude, uskoro ste s vasim bebacima Prekrasno, prekrasno!
Frabe nadam se da si danas bolje volje, kao sto su cure rekle, imas pravo na svoj žnj dan, nemoj se skirati, i dalje ostani pozitivna!
Za mjesec, mjesec ipo cemo sve biti u dva komada i pisati o drugim dilemama veselim se sto ce i to brzo doci
Tala i Hubica sretno na pregledima!!
Jao ja u utorak tek tamo idem. I vec vidim nacekavanje i onda jos bez uzv 😖
A imale smo koji dan pauzicu od poroda i sada nas opet krenulo vidim ☺
Samo neka nama bebice dolaze zdrave i sto lakse! Ja si bome idem po kavu do lokalnog kafica za van. Ne volim vise tu nes cudo jedno! Imam ju za slucaj nuzde ali mi u pravilu i propadne
Sortiraj odgovore
Najstariji