Sorry, čitam jedno,a pišem drugo - Frape, luckyme imena su lijepa, a ono koje vi izaberete će vama biti najljepše.
Sinoć sam išla probati one jednokratne gačiće i pašu mi hahaha. Već sam se pripremila da ću morati danas u kupovinu novih i većeg broja. :)
Jutro je super, ne pada kiša i baš je vrijeme za malu šetnju. Oprala sam sve pelene i ručnike za bebača i sve se lijepo vani suši. A robicu moram prvo na ruke malo preprati jel ima dosta toga u bojama.
Još nisam kupila peglu, odnosno parnu stanicu, ali morat ću ovaj vikend.
Jučer je mm kuhao, a danas ja, pa sam se odlučila na punjeni odrezak u umaku od povrća i rižu.
Jutrić svima!
Croatina, sretno i drži se! Bit će to sve dobro :)) javi se kada stigneš :)) šaljem zagrljaj Za ime, meni je Leo dovoljno, baš je onako čvrsto i jasno :) ali kako vi odlučite :)
Luckyme, meni je Luka ljepše :) iako je često ime, ali je baš lijepo :)
JaZmajac, uživaj na tretmanu... :) ja sam se sama uspjela izdepilirati čak.. bez pomoći od mm :)) vidjet ćemo kak ću za par tjedana haha
Ivcy, ja ću danas vjerojatno pohana pileća prsa i neko povrće možda iz pećnice..cvjetača možda..morat ću prošetati do dućkasa .. i salata zelena :) jučer sam dobila hrpetinu jabuka u svim bojama, domaće, pa bi možda i neke zdrave muffine napravila... JaZmajac, imaš kakav dobar recept? :)
Dobro sam čak i spavala..lijep je dan pa ću prošetati..možda ode koji gram dolje haha
Ja sam u zadnje vrijeme na povrcu, povrce na maslacu, cuspajzi, i sl. Jos ubacim fasirance, kobase, snicle ako mi dode volja. Povrce me spasava, ne znam sta bih drugo jela...
Minnie bas me zanimaju te maramice, ako se mm vrati od radnika dobro raspolozen mozda odem i ja do dm-a, pa uzmem jedne za probu.
S obzirom da smo u fazi selidbe, nemam vremena za peglanje al sam nasla na njuskalo jednu zenu koja pegla robu i naplacuje 12kn/kg. Pa za te novce cu joj odnijeti svu djecju robicu a posteljine i te lakse stvari cu ja opeglati.
croatina, sretno!!!
evo me doma, bolje volje san odma 😂😂😂
bila vaditi kks i zeljezo. nalazi uzas : ) mislim, sve je tu negdje oko referentnih, ali nista kako treba, a zeljezo 4.
mm me ostavio na trgu. jedva sam se uspela do doma. uletila u konzum. zenska prije mene kupuje neke zobene kase, a ja s ovom trbusinom monte maxi, bananko, torticu... bas me sram bilo, hahaha... onda u pekaru po tople pletenice sa sezamom i sad sam u vertikali...
jucer se mm i curka nesto kao svađaju tj. on nju zeza oko tjelesnog, a ona njemu kaze "a ti.... ti si napravio dijete na zadak" 😂😂😂 odvalili smo se....
mene isto zanimaju maramice iz dm-a. dobila sam mail i bas mi zvuce zanimljivo! pliz javi cijenu. nadam se da nisu kao mustela 70 kuna :)
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
aaaa, zanemarite facebook linkove. to su smajlici
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Evo mene..pazi ovo..došla u grcevima..dali mi reglan za želudac..u venu..ništa..dali mi apaurin u guzicu, ništa, dali mi protiv bolova, ništa..mene grci i dalje...aj ti reci..sad malo popušta..nisam disat mogla..
Morali su me skinut s ctga jer nisam mogla ležat..koma..
Najavili su mi danas uzv abdomena..sad čekam taj uzv i anesteziologa i to je to..pregovora oko carskog nije bilo za sad
Bok svima,
croatina držim palčeve sam da te ti prokleti grčevi puste,mislim da češ onda ostalo lakše podnijeti kad muku mučiš s njima non stop. Sretno.
Tala ne mogu se prestat smijat na ovo za zadak, a jesu djeca smješna,i ponekad brutalno iskrena.
Ali stvarno svašta znaju izlanuti. Mislim da ću se smijuljiti cijeli dan oko toga.
Dobila sam i ja na mail za te maramice,i kad sam vidla takav sastav samo su mi se okice zacaklile, jedva čekam da odemo do dma da vidim kakve su. I još kao da u city centru west su dobili u dm neku robicu od bio pamuka za djecu od 0-4 god pa me i to zanima ići vidjeti,nadam se samo da nisu neke paprene cijene nabili.
Danas je i žuta srijeda pa ima i popusta.
Ja imam bolonjez danas,bili kod moje mame jučer na ručku,jeli smo musaku pa je ostalo dosta mljevenog i napravila je sa strane od toga bolonjez tak da danas samo tjesteninu skuham,juhu i salatu napravim i super.
Mali mi je cijelu noć bio aktivan,niti jedan položaj mi nije odgovarao,kako god se okrenem lupa me iznutra i izbacuje guzu i radi mi grbice.
Malo mi to čudno,ali samo zato jer cijelu trudnoću stvarno spava samnom po noći,nije gnjavio uopće,i baš mm i ja stalno komentiramo kak bi bilo super da je takav i kad izađe van,kao aktivan po danu a po noći spava, al sad zadnjih 2-3 dana,lupa i gura se cijelu noć doslovno,ali opet i po danu,pa mi nije jasno kaj mu je, jel moguće da se možda priprema za van,neznam,baljezgam jer ni sama neznam kaj bi mislila.
Cure kojima je sad termin kad i meni kroz 2-3 tjedna kakve su vaše bebe,jel luduju ili isto kao i prije?
Ivek moj je jucer imao tulum u trbuhu navecer..vec dugo nije tako nemiran bio..a po noci se družimo oko 4 kad idem na wc pa se i on probudi..malo se rastegne 5min i opet spavamo😊
Curke za epiduralnu treba samo obična KKS bez nekih dodatnih pretraga? Bila u dz kod sebe,nije mi se dalo ic u privatni lab a i ovdje mogu platit..ja sam samo rekla KKS da treba..i obavila usput patronažnu da mi ne dolazi doma..super neka ženica..popričala samnom,uzela podatke,odg na sva moja pitanja..objasnila mi kak se osjećaju trudovi i tako..
Ja jucer nisam radila blitvu na kraju,pa cu danas kao fasirance od blitve i neko meso..i krem juhu od puter tikve..
Luckyme moj nećak mali se zove Lovro..moj je trebao bit lovro ali se nećak prije rodio.. A jedini nadimak koji smo mu za sad dali je Lovrek..
Crna, Ja Zmajac, Luckyme , neznam ni sama.. u krevetu ležim cilo vrime sad, osjećam i dalje ali blaže. Nakon šta piškim onda postane užasno opet. S tim da je mala dosta mirna jutros. Već sam popila drugu čašu soka, i obe su mi izazvale mučnine, ali to je jedini način bija da mi se javi. I javila se, i sad me lupne tu i tamo, ali malo neuobičajeno za nju. Bitno je samo da se javi? A šta je malo neaktivnija to nije nikakav alarm? Ne želim paničarit ..
Neznalica u Lidla , ali prije sigurno 2 ,3 mjeseca .. Ali meni nešto govori da bi to knjizare mogle imati.. Možda griješim. Pogledaj, ili guglaj.
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
Croatina drzi se! 😊 Jos malo i bit ces sa svojim deckom 💕💕
Sheena nama je patronazna na tecaju govorila da bebu ne treba buditi da bi jela, jedino u nekim posebnim slucajevima kad je beba bolesna ili ne napreduje dobro. A s obzirom da tvoj decko lijepo napreduje mislim da se ne moras brinuti. 😊😊
Ivcy ja danas radim cuftice i pire krumpir, pa eto mozda pomogne 😊
Ja uopce nisam probala svoje jednokratne gace, mogla bi danas da vidim jel uopce stanem u njih ili moram po nove.
Mlade mame, kako kupate svoje bebe? Jel stavljate samo maslinovo/bademovo ulje u vodu ili koristite neke kupkice? 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji