Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    06. Listopad 2016. 06:40

Dobro jutro!

Crna i Croatina,sretno vam i s blagoslovom! S ove udaljenosti jedino sta mogu je pomolit se za vas  ... 😘

• Dony
    06. Listopad 2016. 07:59

Crnaaa ajmee sretnooo a vjerojatno je sad vec sve gotovo! Javi se kad stignes! 

Evo ja ustala, skuhala caj i jucer napravila na vecer kolac i evo sad malo pregledavam vijesti.. Kod nas svanulo suncano i jako hladno jutro, bas je brrr tako da sam klimu upalila da grije. 
    Imam podosta posla po stanu, obrisat prasinu i pod. A trebala bi i peglat. 
    Tala sretno na pregledu i drzim fige da se okrenula, javi nam! 
    Croatina samo hrabro danas, brzo ce to sve bit gotovo.

tala
    06. Listopad 2016. 08:05

cure, sretno danas!!!!!!!!!!!!!!!!! 
    bas vam je lijep datum 6.10.2016. : ))))  

dony, hvala!

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Hubica01
    06. Listopad 2016. 08:09

Hladni jutrić svima ! :)

Tala, sretno na pregledu i ja danas imam isto pregled..nisam ni spavala kak treba od nervoze :(  

Crna, Croatina, sretno i vama! Bit će to sve u redu! 

Frabe, drži se! Tebi šaljem zagrljaj iz hladnog Zagreba :*

Sheena
    06. Listopad 2016. 08:13

Crna i Croatina sretno 😊😘

Dobro jutro :)
    Jesu vam na tecajevima/ patronazne/ pedijatri sto govorili o zelenoj kakici kod beba? Moj u zadnja 3d ima ponekad zeleno uz zuto, a ne znam dal je to problem ili nije..

Hubica01
    06. Listopad 2016. 08:25

Sheena, za tu obojanu kakicu su nama na tečaju  rekli da je to normalno! :)

Jado
    06. Listopad 2016. 08:35

Jutro mamiceeee ☉❄
    Zimaaaaa

Prvo - Croatina i Crna sretno!!! Odnosno mozda vec sad dobrodosle nam nove bebice!! 💕💓

Eto ja danas opet pustanje krvi za vv. Divotica. Ali zadnji puta woho! E sad ako me ne zeznu da 3 dana pred porod moram klipsati gore...sto me iskreno i ne bi iznenadilo 😖
    Moja malecka se javlja uredno i ne mora me lupati pa vidim po trbuhu kad se smjesti negdje u kut ili slicno. Ali stvarno da moram brojati izludila bi 😟 a znam da budem morala

• luckyme
    06. Listopad 2016. 08:45

Sheena u jednoj knjizi pise:" obicno su zelene i smrdljive stolice posljedica poremecaja probave. Ako je tek poneka stolica ili samo dio stolice zelenkast,to nije nije zabrinjavajuce. Zelenu boju uzrokuje oksidacija pri usporenu prolazu kroz crijevo, zucne boje u stolici ili stajanje stolice na zraku. Ovo je relativno cesto u ranoj zivotnoj dobi i ako dijete lijepo napreduje (moze biti znak potranjenosti) i ne djeluje bolesno, ne treba se obazirati na zelenkastu boju. "
    Ja mogu odgovoriti samo knjiski jer jos nemam iskustva 
    Crna i croatina sretno.
    Crna, kako si znala da ti je puknuo vodenjak, da li voda jako curi ili curka, ja imam dosta iscjedak pa me je strah da necu skuziti...

Crna191
    06. Listopad 2016. 08:49

Joj curke ma kakvi gotovo..jos po pravo nije krenulo..sad sam na dripu jer se cijelu noc otvorila samo 2cm..malo boli ali ja ne znam jel za sad imam dobar prag boli ili sta je..ugl potrajat ce..
    Curka do mene ima iste tegobe kao ja,nju sve boli..sad je trazila epiduralnu i ide u Box..😱
    Mene muci kašalj najvise..

• luckyme
    06. Listopad 2016. 08:49

Larimara, ako nas jos pratis isto pitanje za tebe,kako si skuzila da je ipak rijec o vodenjaku s obzirom da i sama kazes da nisi odmah skuzila...
    Jer obicno citam da je rijetko "mlaz" vode nego da po malo curka jer joj beba smeta tj pritisce...
    Mene je toga najvise strah jer kazu da ako pukne da treba odmah u bolnicu zbog infekcija...dok kod trudova i sluznog cepa nije hitnja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.