Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    06. Listopad 2016. 11:02

Jutro cure! Kako ste? Sretno Crna i croatina!! 
    Hubica takoder sretno! 

evo meno jutro nije dobro pocelo, zvala sam za nalaz od tsh i 4.52 je, dali se netko od vas susretao sa tako visokim tsh u trudnoci? Pijem eutyrox od 25..

Diddy
    06. Listopad 2016. 11:03

Jutro!

Croatina i Crna sretno!!!! Želim vam čim bezbolniji porod i da se brzo mazite sa svojim bebama.

Tala držim fige da se Cvita okrenula.

I naravno, sretno svim curama koje danas idu na preglede!

ivek2207
    06. Listopad 2016. 11:12

Ivcy meni je na početku trudnoće kad sam to otkrila bio tsh 6.
    Od tada pijem eutyrox od 50 i svaki put mi je oko 1.5.
    Sad ga pijem do poroda i kasnije prestajem i nakon 2-3 mj kontroliram opet tsh da vidim da li se unormalio.
    Probaj vidjeti sa dokt.makar će ti možda samo povečati dozu do poroda,ali vidi.

Ivcy1306
    06. Listopad 2016. 11:26

Ivek hvala, kako ga pijes? Ujutro nataste ili sto? 
    Meni je bio 3.1 i sada eto 4.52, bojim se da nebi imalo utjecaj na bebu ili nesto. Bas sam u brizi! 
    Inace danas punih 35tt.

ivek2207
    06. Listopad 2016. 11:41

Da pijem ga natašte ujutro i pričekam pola sata pa tek onda jedem.
    Velim meni je bio 6,ali dugo ja to nisam otkrila,i dok sam došla na red na rebro jer su me tak naručili kod specijalistice već sam bila 4 mj trudna i nisam pila tablete. I danas je beba zdrava,tako barem kažu, ne brini mislim da to nema tako jak utjecaj na bebu koliko na naš organizam.
    Posavjetuj se sa dokotorom,ja sam morala ići kod opće prakse, da vidiš šta će ti reći,možda sad kak je kraj trudnoće imamo više hormona pa se to sve ispremješa.
    Ma bit će sve ok.

• Antartika
    06. Listopad 2016. 11:42

Ivcy pa ti jos malo..... imas li osjecaj da ces mozda ranije roditi? Jel i dalje moras strogo mirovati?

Ivcy1306
    06. Listopad 2016. 11:47

Antartika, nemam nikakav osjecaj da bi mogla ranije rodit ali s obzirom sad na tu poremecenu stitnjacu i na to da sam otvorena i na mirovanju mozda bih i mogla!
    Ivek hvala ti!

Ivcy1306
    06. Listopad 2016. 11:49

Sto se tice strogog mirovanja rekla mi dr.da mogu malo prosetati da mi nebi bio sok opet na tijelo, jer sam ja bila jako aktivna prije tog krvarenja! Do 6.mj trudnoce svaki dan 8km hodala, nakon toga smanjivala ali sam i dalje setnje volila, a sad mi to bilo uzasno tesko palo. Pa ti prosecem pola sata otprilike i legnem i tako par puta i danu!

• Antartika
    06. Listopad 2016. 11:58

Moje misljenje je  da se i trebas gibati. Bolje ces se i ti osjecat i beba. Ne valja stalno lezati. Vjerujem da ce sve biti ok.

croatina
    06. Listopad 2016. 12:07

Stigao Leo u 8, dojimo, 3530, apgar 10/10 javimo se kasnijeee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.