Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    croatina
    05. Listopad 2016. 16:43

Opa mici...stigao nalaz ultrazvuka abdomena..imam ogromne žučne kamence..
    Sad sam počela povracat uz to..ne znam od čega..kažu da je to normalno uz žučne kamence, ali ja do danas nisam povraćala osim od bolova jednom...mislim da je od lijekova kaj su mi dali nešto me iziritiralo :( 

Evo to se moglo otkrit pred tri mjeseca kad sam prvi puta došla na hitnu, a ne oni su samo mene bacali iz rodilišta na hitnu i s hitne u rodilište..
    Toliko sam iscrpljena da ne mogu se čak ni ljutit..užasno dam razočarana osobljem gore..samo ću im poželjet da oni to prođu što sam ja prolazila ova tri mjeseca i što ću prolazit još narednih tko zna koliko dok ne budem spremna za novu operaciju da se toga riješim..očajna sam :(

Ivcy1306
    05. Listopad 2016. 17:09

Joj croatina, zao mi je da kroz to prolazis, a opet gledaj s vedrije strane, napokon je otkriven uzrok grcenja i kad budes spremna rijesit ces i to jos jednom operacijom i prestat ce ti grcevi i bolovi koje imas! Znam da te to sad bas nesto ne tjesi, ali napokon si saznala sto je zapravo! Nemoj se danas zivcirati puno, odmaraj i pazi na sebe! 
    Nisam pitala u koliko sati ides na carski sutra? Jesi uzbudjena sto ces napokon ugledati sincica?

Ivcy1306
    05. Listopad 2016. 17:16

Sto se tice tog osoblja i logike tamo to nema smisla niti razmisljati, na ctg-u sam lezala ja s jednom zenom koja je sivana i ta zena strogo strogo samo lezati mora, sjesti nikako zbog sava tog a tako i hodanje skoro nikako, kaze da u krevetu mokri itd.ne smije uglavnom nista i ona ide svaka 2tjedna na kontrole i rade joj sve, uzv, ctg i pregled mjere cervix ma sve znaci, a ja koja sam bogu iza nogu svaki tjedan idem. (S napomenom da su mi svi nalazi uredni, jedino sam prst otvorena, a sutra ulazim u 36.tt)  O troskovima vam necu niti pisati, samo zamislite svaki tjedan vozit se puna 3sata, sat i pol tamo i tako nazad, uz to evo salju me po novu upitnicu i bas taj dan moj gin i oni rade obrnute smjene, znaci moram ici 2dana za redom, mm ce poludit! Stvarno smo sad vec u banani s obzirom da sam ja nezaposlena i nemam nikakva primanja, a on radi jos ovaj mjesec! 😱

tatjana_zg
    05. Listopad 2016. 17:24

Sanjac ja sam chicco uloske koristila samo 3 dana u bolnici. Doma tjedan dana sa virom nastavila zbog savova mi jedini nije smetao i kasnije na obicne uloske.

Sunnyday
    05. Listopad 2016. 17:59

Ja sam presla na obicne uloske.
    Koliko dugo vas je bolilo od epiziotomije? Mene danas bas jako boli, al ja bas ne mirujem sigurno zato.

05. Listopad 2016. 18:11

Croatina bas mi je zao, mogu misliti kako to boli. Zaista su nesposobni, to se moglo davno otkriti.
    Isto mislim da pranje odvojeno nema smisla, mi to radimo zbog dlaka dok su gospoda u fazi linjanja jer se i na nasu odjecu zavuku te dlake pa da se ne prenose na njegove stvari.

Dobila sam antibiotik i sad se odlucujem hocu ga dojiti za vrijeme te visoke temp ili ne jer su misljenja podvojena. Ionako mi ide i dalje jedva 10ak ml mlijeka pa se nekako bojim da mu je to vise stete nego koristi u ovoj situaciji. A nista, muz masira svakih par sati i stavljam obloge. Nadam se da ce biti bolje.

Sto se krvarenja tice, meni je danas 11 dana nakon carskog i ja jos uvijek dosta jako krvarim. Tipa toliko da sam muza slala da po gradu trazi chicco uloske jer bi paket vira potrosila u pol dana.  Na izlasku iz bolnice mi je doktorica rekla da je njena preporuka da se iducih par mjeseci izbjegavaju klasicni ulosci zbog mogucnosti infekcije i Candide. S obzirom da sam ja i inace ultra sklona tome planiram se drzati toga sto cu duze moci.
    Cure koje dajte adaptirano mlijeko uz ili bez dojenja, jel dajte nekakvu tekucinu jos uz to, vodu/caj?

croatina
    05. Listopad 2016. 18:14

Ivcy daj prihvati zahtjev, ne znam kak se ovdje uopće šalju privatne poruke..prespavaj kod nas da ne putuješ dvaput..ja sam doslovno 5 min autom od bolnice..doduše ja sam u bolnici, ali muž i moji su doma i pobrinut će se za tebe :)
    Ako ti ne smeta pas, dobrodošla si :) nećemo te otet..

• luckyme
    05. Listopad 2016. 18:21

Croatina,uh,bas mi je zao...da li ides sutra na carski?
    Angel,uh koma, nisam jos rodila pa ne znam...toga se i ja bojim...

croatina
    05. Listopad 2016. 18:37

Idem, idem na carski Lucky..ujutro oko pol osam..malo je reć da me strah..
    Fali mi tv..ocu tv!!

• Dorotea78
    05. Listopad 2016. 18:43

Meni na nalazu od gin pise fundus uteru p/3..to sam tek dns primjetila i pokusavam skuziti sta to tocno znaci ali mi ne ide..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.