Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Diddy
    05. Listopad 2016. 21:20

Croatina žao mi je što si se toliko napatila zbog tuđe nesposobnosti . Još malo pa držiš svoju srećicu u rukama 

Frabe svaka ti čast i na hrabrosti i na svom humoru kojim nas uspijevaš nasmijati dok prolaziš kroz sve! Maleni je veliki borac na mamu, bit će on super 

Jado
    05. Listopad 2016. 21:47

Frabe svatko ima pravo na lose dane tako i ti!
    Samo se pojadaj mi smo tu da te saslusamo i ajmo dalje sa pozitivom! Niti najmanje ne sumnjam da ce malac biti u redu, cim dodje k mami u ruke! 

Minnie je li? Naturella kazes? A one nemaju miris ili ? I na to sam alergicna 😂 mislim Always su mi fenomenalne za prvih 2-3 dana mng ali kemija brate mili....isto kao i dnevni poslije uf uf
    A pogotovo poslije poroda ne bi te plasticne. No sad su me cure prepale da ce trajati krvarenja tako dugo a sve mi prijateljice rekle da im je 1 paket chicco bio dovoljan..

• Dony
    05. Listopad 2016. 21:57

Croatina sretno sutra! I ne mogu vjerovat da su ti dan prije poroda otkrili problem a muci te to cijelu trudnocu! Stvarno je koma to nase zdravstvo! Bitno da sutra sve prodje kako treba, drzim fige! 
    I bas si me nasmijala sa onom ciglom, ponijela bi i ja sebi jednu da se nadje! 

Frabe nasa sve ce bit super vidit ces, to ti je danas takav dan, ti si u terminu tako da te mogu vec poroditi sta ne? A i trece djete kazu da se prije rodi.. 
    Vidim da mamice nase muce muku sa dojenjem, uff toga je i mene strah.. 
    Meni je prosla noc bila koma, sve zivo me bolilo i bila budna od ponoci pa do 3 i onda opet od 6. I osjecala sam se kao da imam tempraturu. 
    Pokreti bebe su valjda jako bitni da kraju trudnoce, na nekom papiru sta mi dala gin kad se treba u rodiliste navedeno je i to ako ima manje od 5 pokreta dnevno da se mora odmah u bolnicu..

tala
    05. Listopad 2016. 22:42

croatina, sretno ti sutra! hoce li ovo biti besana noc ili su ti dali nesto za spavanje?

frabe, doci ce i tvojoj muci kraj uskoro. kad se na kraju podvuce crta, bas sve se isplati : * 

jazmajac, naturella ti mirisu po kamilici. meni su jako dobri. koristim ih vec godinama. 

joj, sutra mi je pregled. drzite fige da se mala okrenula glavicom!

: ****

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

tatjana_zg
    05. Listopad 2016. 23:22

Angel mi smo samo na adaptiranom i pijemo caj od komoraca od hippa. To smije od prvog dana piti. On popije par puta u danu po par gutljaja. Sad krece grijanje pa je suh zrak i vidim da je vise zedan.

croatina
    05. Listopad 2016. 23:39

Hvala vam svima :D 
    Trta me da samo znate kako..

Tala dali su mi apaurin u guzicu, ali ja sam ti imuna na to već kak sam pila zbog grčeva tak da to meni mi dobar dan ahahah 
    Bit će jedino je cigla rješenje..da se onesvestim i ćao :D :D

Uglavnom tako to :D 
    Idem se dalje nervirat :D

E netko je pisao za pokrete..ne 5 u danu nego satu..tak meni na papiricu piše..

• Sony2244
    06. Listopad 2016. 00:14

Croatina sretno ti ❤

Minnie, Ja Zmajac tako je i kod nas na dane , ali baš je bila nekako 'bezvoljna' danas do popodne..  A znate koliko je volim (koliko i vi svoje mrve ) da niti ne pomislim da je nešto ili da bi nešto moglo biti, već samo čekam i molim Boga i sve svete u sebi.. I da, sad sam pojela cokolino (stacu 😆) i evo ne prestaje lupat . I kad mm ljubi trbuh onda isto, i to me rastopi. Ugl..Bolovi su opet popustili bili , a sad osjećam opet leđa .. Nisam pametna više,  samo neka se ona meni javlja a kad pocme pravo, počet će.  Samo ću se izludit osluskivajuci svaki trzaj.  Sve mi je spremno , do posljednje sitnice pa sam i mirna radi samog odlaska od kuće.  (Koliko mogu bit mirna, vidit ćemo kad uđem u bolnicu i kad kažu da , to je to)  😎

Sunnyday a kod mene sve u redu, ok otvorena sam 3 cm , potvrdila mi je i dr. jučer,  ali kao ja mogu već, jer sam sutra 37+2. Kaže ona da je to normalno . Opuštena je , i to volim. E, ali babica koja će mi i bit patronazna je prošli četvrtak napravila paniku,  pozvala mi taxi,  odveli me u bolnicu nisam se ni snašla.  Jer sam imala dosta trudova , i mislili su da će počet porod. Nije , kao što vidis/čitaš 😁,  i pustili su me doma sutradan uz mirovanje daljnje. I eto... ja sada čekam čekam,  em šta mi bude užasno bolno čim nešto radim na nogama duže od 15 ak minuta, stomak kao kamen.. pa se i pridržavam toga . Unatoč tome šta 'školski mogu vec' .  A moja Klara me danas malo pripala jer je bila dosta tiha do neke ure. Inače svako moje dizanje noćno u wc , ona uredno lupne . Ujutro pogotovo,  a danas nije bilo toga tj. od sinoć.. pa sam pila sokove i krenula je opet. Popodne se skroz vratila na staro. Samo me to zanimalo jeli uzbuna isto 'promjena ponasanja' ili izostanak . Ali sve 5 fala Bogu. Nadam se da kod tebe dobro ide sa bebicom i da će ti dati da spavaš 😀.  

I one vlažne maramice PA ŠTA JE TO? Jesu one umocene u zlato ?!?
    Mslm 4 paketa 20 € na Amazonu. Ali dobro.. svako radi kako zna i može najbolje. Meni je to malo previše,  i najviše šta ćemo vl.maramice i koristiti samo kad ne budemo imali pristup toploj vodi , šta znači ako se pokaka van kuće.  Svašta... da 20 € ...

Ps.ja naručila neki ponco, ajme ajme užas  ,moram ga slat natrag ... bezveze je materijal za cijenu,  a i ne izgleda obećavajuće kvalitetno.   I sad me to nervira jer se oko toga sutra moram bakćat.

"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"

Crna191
    06. Listopad 2016. 00:34

Curke..znam da ima budnih pa eto samo da se javim..na putu u bolnicu..pukao vodenjak..
    Citam kolko je Croatinu strah pa eto da joj pravim društvo..
    Držite fige
    😊

croatina
    06. Listopad 2016. 06:30

Crna jeeeee fige ti držim
    P.s. klistir je jedno predivno iskustvo xD

Meni su žuč i jetra totalno u banani..sve podivljalo..svrbi me cijelo tijelo...
    Toliko sam na mukama zbog tog više neg poroda

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.