Sanjac mi imamo kupku od hippa i malo stavimo u vodu cisto da mirisi i ima pjenice i kupamo ga od prvog dana s tim.
Imamo pampers vlazne maramice cijelo vrijeme i pavlovicevu mast. Ja sam totalna nemajka kad vas citam. Nista prirodno samo da mi je prakticno i da ga ne maltretiram previse. Nije se nigdje osuo niti izreagirao. Sve je cisto.
Bocice iskuhavam jednom tjedno po starinski u loncu. Ves perem skupa sa nasim.
Mislim da kad bi krenula s tim kaj je zdravije da bi dijete zavrsilo u staklenom zvonu i dobilo alergiju cim bi dotaknuo travu.
Mi kupamo u vodi s malo bademova ulja, peremo guzu cistom vodom i blazinicama. Iz rodilista je izasao s groznim osipom na guzi zbog vlaznih maramica tako da ih izbjegavam bar dok je ovako mali jos.
A steriliziramo bocice ko manijaci, mislim da ce nas i to pustiti uskoro.
Psi se linjaju ko ludi, gdje god se okrenes dlake, stalno je usisavac u pogonu.
Inace ja sam zavrsila s mastitisom i 39.5 temp nocas, yuuupiii! Nije mi dugo tako lose bilo.
Danas nam ode Croatina, ali mislim da se mora dan prije u bolnicu prijaviti, sutra joj je carski
Minnie iz tvojih usta...odnosno prstiju u Božje uši.
Stvarno mi je stresno sada, pogotovo jer sam se ubila ali doslovce, kuću digneš za pola godine i sve super i onda sada ovo??
Hubice imam recept za jedan kolač koji mi je OK, ali sa kokosovim uljem i sl, samo moram naći recept, muffine sam testirala sa svime i svačime i iskreno nemam neki wow za podijeliti.
Ja bi se u ovo dobra godine odlučila za onaj recept sa jabukama :)
A na depilaciji sam paralelno dogovarala i dostavu pločica haha, presmiješno
Sony moja mala je inače luda ali dođe joj neki dan i "muk"....ne uzrujavam se dokle god me lupne tu i tamo. I iskreno drugi dan opet ona po starome, pa 2-3 dana lupa i opet se smiri, vjerojatno ovisi i o pozi koju zauzmu...ja do sada na dane neaktivnosti nisam paničarila ali ako je duže vrijeme, onda rađe ti provjeri a ne da brineš.
Tatjana i ja ne mislim bebinu robu prati odvojeno od naše kasnije, sada jesam istina. Naravno neću stvari sa treninga ili sa gradilišta prati skupa ali ovo sve "normalno" uprljano...pa gdje bi stigle da sve posebno peremo? I da istina, trebaju oni imunitet steći...
Da vidjela i ja water wipes, baš me zanimaju! Iako imam 3 paketa Pampers Sensitive, mislim da ću barem jedne uzeti za probu.
Jaooo curke, ja se ustala iz kreveta pa da cu rsdit rucak, pa prepone i zdjelica me ubijaju! Uzas jedan! Sad sam legla opet, najlakse mi je u krevetu!
Croatina mislimo sve na tebe!! 😘😘
Bok djevojke :D
Evo pojela sam ručak..
O majčice ti milene neslane..muž mi popodne donosi sol..
Hvala vam svima na podršci..dada .još malo..sutra ujutro maleni dolazi mami i tati..procijenjen na 3680 a točnije ćemo vidjet sutra..
Boli me još želudac, ali ne onako jako..nikako mi ne pomaže kaj se on nagurava tak gore..krme jedno..jedva čekam da sutra dobije po guzici od doktora :P
Bila sam na uzv abdomena, nije niš komentirala, čekamo još nalaz, ali čula sam da je spominjala neku cistu..tko zna što je to i zašto mene grči...
Frabe deri se ko junica kad te grči, bogzna što je to..
Upravo se jedna beba rodila..čujem plač..srce maleno..tako će moj Leić sutra :D
Klistir, kateter, bogovi vragovi muka mi dođe kad se sjetim :(
Tatjana ja sam kupila hippovu kupku, planirala sam joj malo toga staviti u vodu, pa ako ne bude problema onda cu nastaviti s tim, ako joj bude smetalo trazit cemo drugo rjesenje. 😊
Za guzu sam uzela jgl kremu i pampers sensitive vlazne maramice.
Sto se robice tice, ako necu imat dovoljno samo njene robice za masinu budem prala s nasom robom. Ne isplati mi se paliti polupraznu masinu samo kako bi se njena robica prala posebno.
Croatina, pa jadna vise ti s tim grcevima. Ja se nadam da ce to iza poroda nestati i da ces moci uzivati sa svojom ljubavi.
Ivek2207, moj je inace ljencina po prirodi. I bas zadnja dva dana se vrti i vrti i vrti, a meni pritisak na mjehur toliki da sam cesce na wc-u nego na kaucu.
Sony2244, meni je jucer rekla ginekologica da nam se mozda cini da se manje javljaju, ali da oni samo imaju sve manje mjesta i da je bitno da se javi kad pojedemo nesto. Ali unatoc tome mi je naglasila da sad pred kraj itekako pazim na pokrete. Dokle god ih ima, dobro je.
Tatjana_zg, svi smo mi odrasli u svakakvim uvjetima pa vidim da nam nista ne fali Meni koliko god i patronazna i svi govore da se bebac kupa u obicnoj mlakoj vodi, svjesna sam da to nece tako kod mene biti jer i ja volim te mirisljave kupkice i sigurno necu moci odoliti i necu raditi po tim nekim pravilima.
Angel2709, zelim ti brz oporavak! A sto se tice ciscenja i steriliziranja, mene to isto drzi samo zbog psa. Jer ruku na srce i ja dlake vidim posvuda. Ne bi inace ja bila toliki freak, nego me zbilja strah da mali ne proguta dlaku.
JaZmajac, uvijek ti je to tako. Zapne na najvecoj mogucoj gluposti... Drzim fige da to zgotove konacno. Konacan rezultat ce vrijediti sve ove muke koji prolazis.
Nama je danas za rucak svinjsko pecenje sa krumpiricima, mrkvicom i paprikom. Vec sad se miris siri po kuci jer je pri kraju... Mmmm, jedva cekam jer nisam to dugo jela. Zadnjih par tjedana sam jela samo piletinu, povrce i ribe.
mene zanima curke kaj ste rodile,jel imate još krvarenja,ako nije problem reći.
Kažu da je za svaku ženu posebno,al me zanima jel traje kao menstruacija,onako do 7 dana,ili duže.
Poznanica mi veli da ona još ima,a rodila je 14.08. curicu i još krvari,samo ne jako nego onako sad već ima slabije,ali ima,pa me zanima ak nije problem.
Croatina još samo par sati😀 nadam se da kad rodiš da će nestat grčevi ali zapravo je dobro da te danas uhvatilo pa su odmah pogledali.
Tatjana ni ja baš ne planiram bebinu odjeću prati odvojeno, ako bude koja moja majčica sigurno ću oprat s njezinom robom, ionak ćemo biti zajedno doma, nisam neznam kak prljava, jedino ću od muža robu prati odvojeno s obzirom da se on ipak više uprlja i dvuda ide ali ionako je od bebe odjeća sva svjetlije boje a mi većinom nosimo tamno zimi pa i zbog toga se neće moći miješati.
Sony molim te da napises opet sta ti je bilo jer nisam u toku? Sjecam se da ti je tata dolazio nakon dugo vremena onaj vijend a ja ostala u bolnici pa nisam pratila redovno forum? Pisala si koliko se sjecam da si pocela da se otvaras? Uglavnom moj. Luka se meni manje javljao, mozda dva tri puta dnevno. Ctg pokazao niske otkucaje srca pa sam ostala u bolnici. Tu noc nisam spavala a on se samo jednom javio. Sutradan mi se jos jednom javio al sam taj dan zavrsila hitno u radjaoni. Ako ti je ctg uredan mislim da se ne trebas brinuti, ako sumnjas da nije u redu idi u bolnicu.
Ivek ja jos krvarim ali puno manje.
Peremo kosu sa hipp-om a kupam ga samo sa vodom l. Cekamo da pupak vec jednom otpadne pa da ga normalno spustim u kadicu sa madlinovim uljem.
Sortiraj odgovore
Najstariji