Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tatjana_zg
    05. Listopad 2016. 15:13

Ivek ja sam krvarila 4 tjedna. Ko menga, mozda cak i slabije. Smanji se pa opet pocne. Sa mirisom i bez. Kazu da je to sve individualno.

sanjac
    05. Listopad 2016. 15:18

Kad smo kod krvarenja.. curke jeste cijelo vrijeme koristile chicco/vir uloske ili ste se doma prebacile na obicne?

Hubica01
    05. Listopad 2016. 15:34

Ivcy, odmaraj... mene prepone i bolovi u listovima napadaju navečer...pogotovo ako sam aktivna ujutro i popodne... a za ručak nešto jednostavno a fino ;)))
    Croatina, sretnoooo :))))  sutra se maziš sa Leom :)  
    Tatjana, tako mislim da i ja ću sve prati skupa s našom robicom.. ne treba sve biti sterilno a i slažem se da trebaju steći imunitet...
    Angel, žao mi je zbog mastitisa :(  jel ti bolje? Šta trebaš raditi sada onda? uhhh
    Minnie, imaš fini ručkić ;))

Ja sam svoj ručak dovršila i čekam mm da dođe s posla... :)

Sheena
    05. Listopad 2016. 15:44

Angel uf, nadam se da ces cim prije biti bolje..

Vezano uz krvarenje, ja jos uvijek krvarim, nakon bolnice sam potrosila jos vir koje sam imala i onda se prebacila na obicne.

Kupanje - za sad najcesce u kamilici, jucer u bademovom ulju, jednom sam u mustelinom za kupanje

Vlazne maramice pamepers sensitive su mojem izazvale osip, to sam vec pisala tu, pa ih za sad izbjegavam, a probat cu s vremenom se vratiti na njih.

Pranje vesa - zajedno, ne bojim se toga, koristim i omeksivac i sve ok.

Vjeva
    05. Listopad 2016. 15:45

Ajme Angel :( bas mi je zao.. I mene zanima sto ti je sad ciniti, kako si mozes pomoci? 
    Nama je tek ispao pupak i nije se jos skroz posusio pa cemo u kadicu nekad sljedeci tjedan, a patronazna mi je rekla da kupim aderma syndet sapun..
    Do tada ga "kupamo" samo vodom i rucnik-rukavicom..
    Za guzu takoder koristimo Pampers sensitive maramice jer dosad nije bilo problema s crvenilom, a ako bude, prebacit cemo se na vodu i blazinice..

Vjeva
    05. Listopad 2016. 15:47

Zaboravila sam napisati da i ja jos krvarim, manje nego prije, ali postojano :/

Jado
    05. Listopad 2016. 15:54

Ajmeeee pa ja sam mislila da krvarenje ne traje toliko dugo? Ja sam alergicna na uloske pa ne znam kako cu ako ih moram nosati po mj dana? 
    Nadam se da na chicco nisam, jer su prirodni materijal. Ali na ove obicne....6 dana mi max da duram a opet te chicco ogromne ne mogu nositi stalno ☺

Ja bebicu u pocetku mislim samo vodicom i bademovim uljem kupati. A nakon par dana/tjedana cu sigurno 1 ili 2x tj uvesti pjenusavu kupku. Samo ne stalno
    I dajte mi pojasnite pls kakve veze ima sa kojim vesom peremo robu 😓 ok necu prati sa mandurama od ulja prljavima ili sl ali normalna roba koja se nosila tipa na posao? Kakve veze ima?

tala
    05. Listopad 2016. 16:07

ma, nema nikakve veze. to je sve marketing: carli za bebe, omeksivac za bebe, prasak za bebe, pa cak i voda za bebe  uz neizostavno "sensitive" : ))))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

ivek2207
    05. Listopad 2016. 16:07

Hvala cure, njoj će biti sad 2 mj da krvari pa sam se začudila,ali kak velite sve je inividualno.

ma razmišljala sam si,moja privatnica mi je rekla da 6 tjedana nakonporoda bi trebala biti prva kontrola pa rekoh kak ću k njoj ak ću krvarit dugo,al dobro sve se da poštimati, nadam se da i neće to dugo trajati.
    Ja isto ne volim uloške,stalno imam osjećaj da sam prljava i uvijek jedva čekam da mi menga prođe,koliko god se prala i mjenjala ih. Prije sam znala tu i tamo iskoristiti tampon i bilo mi je lakše u smislu da nisam imala niš u gačama,osim dnevnog dok mi se nije jednom desilo da mi je pukla ona špagica i nikad više poslje toga,sad samo ulošci.
    Ti chicco mi izgledaju udobno,vir nisam ni kupovala,imam još jedan paket onih za inkontineciju velike pa ću to sve iskoritiit,isto i gače jednokratne ću furati dok ih ne potrošim svedo zadnje,3 paketa sam kupila,neznam ni sama zašto,al dobro,nosit ću ih  po doma dok ne odu.

Ja ću isto samo vodom i maslinovim za početak prati,imam pampers maramice i stim ću pokupiti samo kakicu a sa velikim blazinicama ću onda isprati,pa ćemo vidjeti kako će ići.
    Kupila sam i one kuglice od vate, s tim ga mislim svako jutro malo umiti od krmelja i sline,vidla sam to na jednom videu i baš mi se dobro čini,prebrišem ga samo s tim i vodom i super.
    Robicu ću isto s našim rubljem,nikad mi se samo njegovog ne bi nakupilo.

Hubica01
    05. Listopad 2016. 16:17

Da da, sve je to marketing... nema nikakve veze.. naravno da nećeš prati sa jako prljavim ali sad prati sve posebno.. nema smisla ..  dada i obavezno sensitive :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.