Jutro..
Croatina držim fige da sve dobro prođe i eto tebi tvoje bebice..javi nam se..
Ja sam sinoć našla neki recept s čajem od luka koji uklanja kašalj u 2 dana..muka mi ga bilo popit ko i Tali ovaj od lista maline ali do te mjere je došlo da sam spremna sve probat..i eto,spavala do pola 8 s budenjima za wc..
Sad odoh do Bundeku izvadit KKS za svaki slučaj..
Sony javi kakva je situacija..jel krenulo..
Mene je sinoć uzasno bolilo u leđima ali to me malac pritiskao jer se uzvrtio od mog kašlja..sutra cemo vidjet ima li napretka u otvaranju..
Dobro jutro cure,
Luckyme ja glasam za ime Luka, to se moglo cekivati zar ne? 😁
Croatina sretno! Ja ne bih davala dva imena, ali opet najbolje da sami odlucite. Cijelog zivota ce nositi to ime pa dobro razmisli ☺
Jutro curke!
Evo i ja napokon spavala, ali isla na wc onako 4x valjda pa uzas.
Croatina jooooj! Sretno! Drzi nam se i javi! Bas sam sad i ja uzbudjena!
Dobro je ime, tak i tak cete ga leo zvati to znas? Imam ja prijatelje sa 2 imena a to sam saznala nakon 3 g valjda tek 😂
Sony drzim fige da se sve samo priprema da stignete gipsek napraviti 😊
Ja cu sad na doruckic i depilaciju polako.....ne znam sta mi bi da se opet tako rano dogovorim haha
Morgen :)
Nama su rekli da ako dijete dovoljno jede po danu, da ga se ne budi navecer (nikako!).
Luckyme, ja glasam za Lovro! Precesto mi je ime Luka (Lukas, Lucas i sl). A i podsjeca na zvijezde (suze sv. Lovre <3 )
Croatina, blago tebi :) i ja bih se uskoro mazila s bebolinom, al strpit cu se. U petak se selimo 😱
I Leo je moj odabir za deckica. Bez dodataka. Jednostavno i snazno 😉
Hvala cure, vodit cu se onim sto su pisale Sunnyday i Crocandy, odnosno posto mi po danu jako jako puno papa, necu ga budit kroz noc. Al svejedno, 7h u komadu i jos smo ga mi budili na kraju, mora da je bio dobro umoran :)
Tatjana i meni je patronazna prije bila rekla da bih trebala buditi al da, slazemo se, ako nije potrebno jer raste dobro, zasto ga buditi.
Luckyme meni je Luka ljepse :)
Croatina uzivaj danas! Uf kad se sjetim sebe dan prije, nema sto nisam htjela raditi taj dan 😆 a uzbudenje na najjace. Bit ce sve dobro :)
Croatina mislila sam da sutra ides, sad citam bolje i vidim da je danas taj dan i da si jucer imala pripreme, sretno ti, uz tebe smo :)
Cure, sto je danas na repertoaru za rucak? Ja cu vise izludit, nemogu vise lezati i danas cu bar rucak napravit! Stanje mi je nakon 3tjedna ne promjenjeno pa mislim da onda smijem bar rucak pripremit da napokon jedemo nesto normalno, mm radi od 11-19 danas pa bi ga htjela iznenadit, barem nesto da napravim da jadnicak jede dobro! 😍
Dobro jutro!
Ja isto imam 2 paketa Tosaminih mrezastih...Ako usfali, lako posaljem MM-a po jos.
JaZmajac, tocno razumijem kako se osjecas. Tako je i nama bilo do pred godinu dana, pa se nikako nismo mogli odluciti na dijete jer nas je to kocilo. Samo neka se sve poslaze i da u razdoblju kad je najteze ipak budete u kuci... Na svom primjeru sam naucila da kad je najteze, zbilja neka luda sreca opali i kockice se poslazu.
Luckyme, meni je Lovro jako lijepo ime. Meni je osobno bilo medu favoritima za maloga. I isto kao i Crocandy, podsjeca me na zvijezde
Croatina, samo pomalo, drzi nam se i sretno ti zelim. Vjerujem da ce sve proci u najboljem redu!
Curke, ako kome treba... U DM-u je ovaj mjesec za 10 bodova popust na Pampers pelene, Pufies maxi + malo, pakiranje za 90 kn i konacno su nam stigle vlazne maramice koje su jako veliki hit vani i svakako ih mislim probati - Water wipes. Ne znam cijenu, ali javim cim se zaletim do DM-a. One sadrze 99,9% vodu, a 0,1% ekstrakt sjemenki grejpa, pa vjerujem da bi mogle biti puno blaze prema djecjoj kozi od obicnih vlaznih maramica.
Jutro cure,
Croatina izdrži još malo i sve će biti gotovo brzo, sretno. Što se tiče dva imena ili jedno to je stvarno na vama, ako vama paše super.
Mi smo se (mm i ja) dogovorili da će se naš malac zvati Vid.:)
Frape,isto za ime jednako su lijepa imena i Filip i Lovro ali Lovre mi je nešto novo, jako lijepo. Bitno da se vama sviđa.
Sony2244 gdje ste kupili taj gips za trbuh.. Jel to ima već negdje kao pakiranje ili ste to vi odlučili biti"sam svoj majstor". To mi je fora.
Croatina,drz se! Samo smireno,a znam da ja ne bi bila...a meni je Leo super ime,kratko i slatko...ali samo Leo...ali vi dajte ono ime svom malom andelu koje se vama svida,bez obzira na nase misljenje...
Sony2244, kako si, da li smirilo?
Ivcy 1306,fora je to sa papiricima... mi smo kmali tri imena filip,luka i lovro...i jedno vrijeme mislili filip i nekako smo ga sad ispustili s popisa,ali definitivno jedno od favorita.
Frabe, da me se prije pitalo rekla bih Luka bez razmisljanja,ali nekako u mojoj okolini svako drugo koje se rodi je Luka...onda nam se svidjelo Lovro...samo ne znam da li je prestarinsko, da li moze imati nadimak? A to ne bih htjela,zato smo odustali od filipa jer u nasoj okolini ne zovu imenom nego fico! Meni je to...
Sortiraj odgovore
Najstariji