Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    02. Listopad 2016. 20:58

Joooj mene strah i tog busenja, rezanja, sivanja, ma apsolutno svega! Ne znam kako ja to planiram preziviti!
    Strepim kad mi je obican pregled jer mi pun k ceprkanja njihovog, nekad znaju biti tako ok, a nekad su uzasno grubi. Ne znam, i svaki put drugi doktor ili doktorica pa mi i toga pun k.😨

Ivcy1306
    02. Listopad 2016. 21:01

Da nam croatina nije rodila? Cudno je da je nema!

Jado
    02. Listopad 2016. 21:18

Pa nadam se da je sve ok da, ona se uvijek javi
    Ali ona mora na carski ici sad ovaj tjedan....nadam se da je sve u redu 😟😟

tala
    02. Listopad 2016. 21:56

evo se kod mene tek sada malo smirila situacija, pa da vas malo cujem, sto se radi : ) 

mala mi otusirana, pije caj i u 10 u krevet. mm obavlja neke poslove na laptopu, a ja moram ovaj fuj caj lista maline popiti. jedva cekam roditi, samo da ga vise ne vidim, hahaha.

izgleda da su nam poceli pravi jesenski dani, ali ja se nadam i lijepom vremenu za setnjice s bebicom. 
    mi smo danas oko 4 km prehodali, trbuh tvrd, kontrakcije (koje je lakse prehodati nego lezati i disati), otisli do h&m-a. tamo imaju neku ponudu tjedna. ne znam je li nesto novo, ali svakih sedam dana se mijenja ponuda i cijene su fino snizene. za bebe i djecu 50%, za odrasle nesto manje, no svejedno se isplati. jos smo iskoristili -15% kupone, tako da je starija dobila tople hoodie majice za zimu, a cvita mekane dzemperice...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

croatina
    02. Listopad 2016. 22:08

Boooook pčelice :D
    Croatina je zauzeta završnim čišćenjem, pripremama, planiranjem, uputama :D plus kumic mi je trudaaaaan!!! Tak sam sretna zbog njih :D kaže da ju totalno lupaju hormoni i kontam da je zabrijala skroz vezano uz osjećaje..trudna je dva mjeseca i misli da mora imat majcinske osjećaje :D slatka je skroz...ja ću ga primit na ruke u četvrtak pa još nemam osjećaja ahahah

Ovoga moj mali se toliko umirio danas popodne da sam skoro otišla u bolnicu da me spoje na ctg..okretala sam se ko na ražnju, ustajala se, hodala, sjedila, stajala i dok nisam pojela kolač nije se javio (mamino dijete :D) 

Perem veš cijelo vrijeme da me ne dočeka krš kad dođem doma :D

E mlijeko mi curi xD muž i ja ko djeca se smijemo i cudimo tome ahahaha..

Dobrodošla lady :) bit ćeš nam od pomoći ;) ja sam bas čitala lanjske jesenice pred koji tjedan :D

Ivcy1306
    02. Listopad 2016. 22:10

Tala kako izgledaju te kontrakcije, dali su bolne ili sto? 
    Meni se isto zna stvrdnuti trbuh ali me nista ne boli pa ne znam dali je to to ili nije? 
    Dzemperic je prezgodan, bas vam zavidim na curicama! 
    Mada znam da cu i ja od svog deckica napravit kraljevica i da ce meni biti najsladja i najljepsa bebica na svijetu! Jedva cekam uzv! Ali mislim da mi ga ni ovaj put nece radit jer pise pregled+ctg!

Ivcy1306
    02. Listopad 2016. 22:12

Oooo croatina, mi se vec prepale!! Neka si ti jos u komadu!! Hihi

croatina
    02. Listopad 2016. 22:35

Još sam cijela nego kako :D Leu je predivno nutra izgleda :D

sanjac
    02. Listopad 2016. 22:41

Vecer cure! 😊

Evo da se i ja javim. Sinoc sam bas lose spavala, stonod kasljanja sto od toga jer se nisam mogla namjestiti. Na koji god bok legla nakon nekon vremena bi me pocele prepone i kukovi boljet tako da sam se cijelo vrijeme vrtila po krevetu.
    Sutra sam narucena na ctg i pregled, bas me zanima sta ce mi rec.

Crna nisam jos ozdravila, jos uvijek me muci kasalj. 🙁 Nadam se da cemo do kraja tjedna ozdraviti, pa bi mogle tam za vikend otic roditi. 😊

Tala ovu sivu vesticu sam i ja vikici kupila, premekana je 💕💕

Lady dobrodosla! 😊

• luckyme
    02. Listopad 2016. 23:16

Vecer curke,naravno jos jedna besana noc...a i problemi sa probavom,trbuhom, boli me zeludac...
    Uglavnom vidim da ste se raspisale oko pocetka poreda..to je ono sto sam vas i ja sinoc pitala,kako znati prepoznati da je krenulo...kako izgledaju kontarcije? Sluzni cep? Puknuce vodenjaka?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.