Lady hvala na savjetima i dobrodosla! 😊
Jao cure ja sam lijena danas. Ajde bar sam jucer 80% stvari za malecku popeglala i spremila. Moram jos sebi samo sloziti spavacice.
Ja razumijem nasu Frabe skroz. Nekad i mozes presutiti ali onda puknes samo jedan dan opet.
I ona je negdje kao i ja 36+ koji dan vise ako se ne varam 😊
Ja ne moram zamrzavati sva sreca
2 mame su nam blizu i kuhati ce i nositi nam.
Za dva dana punih 37. A izdrzat dokle god mrva napreduje s obziron na malu kilazu.
Jesu ti rekli koliko je teska bebica? Izdrzat cete vi jos! Negdje sam procitala da treba jesti punoo voca i lezati na lijevom boku i da ce bebica poceti rasti, pa pokusaj. Od voca ti nece biti nista a mozda pomogne da jos dobije na kilazi! 😘
A bar san se ja nalezala ovu trudnocu a jeden stalno. Tako da to nije neka uspjesna formula kod mene.A kilazu ja u pravilu krajnju i ne znam jer se doktori medjusobno ne slazu i varira u 800ak grama sta nije mala stvar za tu dijagnozu.
hej, curke...
hubica, dony, jazmajac... hvala na brizi. imam trudove cijelu noc. znam da su lazni jer popustaju dok hodam ili se rastezem, ali su isto bolni i prodisem ih. onda se na neko vrijeme smire, pa ispocetka. pregled mi je u cetvrtak u TA. jedva cekam. tada cemo biti tocno 37tt. : )))
frabe, koliko ima bebica sada?
sto se dojenja tice, slazem se s antartikom, ali lako je meni sada filozofirati kad nisam u toj situaciji : ) navodno je izdajanje spas za upaljene cike i koliko god bolile, treba ih dobro i jako izmasirati da se kanalici potpuno ne zacepe.
tezina...uh... imam osjecaj da u trudnoci jedem manje nego prije nje, a svaka mrva se lijepi pogotovo sada pred kraj. a kod nekih da je obrnuto i da zadnjih mjesec dana nista ne dobivaju.
mislim da sam sada na +10, 11... najvise se vidi na bokovima i guzi. muz je zadovoljan, hahahah
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Dobar dan!
Nama je evo kisica vec kroz noc krenula i bas je neki glupasti dan, ali ja sam sretna jer su mi konacno MM i pasica stigli tako da cemo dan iskoristiti za mazenje i uzivanje, falili smo si.
Hubica01 ja od njih imam trljacice, tetra pelene i gazice. Zadovoljna sam, djeluju mi jako kvalitetno.
Dony, ajme super! Zbilja puno znaci kad imas kvalitetnu peglu, znam ja po sebi. Sve se brze i lakse pegla pa mi je i lakse uhvatit se kupa koji ceka.
Sunnyday, brzo ce te kile dolje, bez brige. A ovog pustanja preko vikenda doma se ja strasno bojim s obzirom da pojma nemam sta i kako sa tako malom bebom. Sva sreca da postoje google i youtube...
Angel2709 hvala ti na informacijama. Inace vidim da se ljudi zale na Plavi da je dosta intenzivan za ruke, pa sam se i premisljala izmedu crvenog i onog pjenusavog.
Lady6 hvala ti sto imas volje uskociti i pomoci nam sa savjetima, zbilja to puno znaci.
Watermelon hvala na cestitkama! Znaci i ti si vaga
Kad smo kod higijene, meni je cak i patronazna napomenula da svatko tko ude u kucu, prvo mora pod obavezno oprati ruke. Mislim, nadam se da necu morat crtati ljudima i molit ih da to naprave jer je to osnova kulture.
Zamrzavanje ili kuhanje? Jedino sto ja zamrzavam je kad nakuhavam, poput cufti (punjenih paprika), gulasa, fazola, salsa umak, satarasa... Znaci sve sto ispada finije u vecim kolicinama. Juha se ionako sama prakticki kuha, kompot isto... A ostale dane ako se zadesi da budemo solo mislim sve brzinski raditi. Tipa pif paf meso, rizi bizi, tortilje, smrznuti spinat, blitva, carbonara, meso u pecnici (jer nema nadziranja nad padelom)... Nakuhavanje ni meni ne pada na pamet. Ni inace nisam od nakuhavanja
+10 kila... Uf, zavidno... Ja sam sa +13 skocila u deset dana skocila na +15... A to mi je bio nekako cilj da bude maksimum do kraja trudnoce Eto, toliko o planiranju i zdravoj prehrani. Ali ne sekiram se, mislim da ce kroz brigu za maloga vecina ici dolje bez puno muke.
Minnie ja sam najveci skok imala tamo u 20.i nekom tjednu kad sam u mjesec dana dobila 5kila, tada me gin spotao jer sam bila na plus 7, a nakon toga mjesecno sam nadtsvila dobivat 2kg, ali sam i dalje sve jela i nisam se obazirala na njegovo spotanje! Tako i tako sam do tada bila skoro ravna ko daska, rekao bi neko malo se udebljala i dobila trbuscica, nista skoro a onda kao da mi preko noci buknuo!
Ma otici ce nase kile, ako ne odmah onda kad prohodaju pa kad za njima budemo trcale, a uz to nesmijemo zapostavit niti muzeve niti kucu/stan nista.
Btw gdje nam je croatina?
Frabe, na kraju ce se roditi jedna prekrasna bebica sa normalnom kilazom!! Nemoj se samo sekirati! Bit ce sve ok!
Ja sad vec dugo nisam imala uzv pa isto jedva cekam da vidim sto ce mi reci, kako napredujemo itd.
Bit ce sve ok!
Od svih njihovih mjera ja sad drzin da ima oko 2 kila jer je bilo i mrvu manje od toga pa poprilicno vise receno al to si drzin ka zadnju neku okvirnu pa cu kad ponove uzv opet vidit.I vec san pitala da dr. koji je zadnji radia radi ponavljanje na isti uzv jer mi nije bitno da ima 4 kile nego da u sedan dana ima napredak.Uostalom zato i jesan ovde a s njihovim je/nije/ima/nema defakto uopce ne znam koliko mu je jos uvik idealno unutar mene.Mada je aktivan i ctg bude uredan al ajde,u terminu smo pa ako triba idemo vani skupljat masne naslage u topli krevetic ako vec u mami nije idealno.
Sortiraj odgovore
Najstariji