Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Listopad 2016. 02:02

Minnie svaka ljekarna ima plivasept, ja osobno koristim pjenusavi odnosno rozi. 
    Mozes ga razrijedit s puno vode pa i podove s njim prati - to sam ja dok su psi jos kao stenci se znali popiskiti po stanu. Ili bi ga tako razrjedjenog stavila u bocu sa spricalicom pa koristila za svasta.
    Sunny nemam savjet osim masirat i izdajat.
    Imam osjecaj da se cijele dane tim bavim 😀
    Ivchy i meni je to odvratno, fuj fuj, ja svako malo perem ruke doma zbog pasa i pazim da nikad ne hvatam prakticki ista vezano uz hranu i kuhanje ako sam njih dirala.

02. Listopad 2016. 02:04

Inace ns kraju smo posudili i sterilizator i izdajalicu i obicnu i elektricnu i mogu reci da je sterilizator super. Mislila sam si ma sra ce mi to pa prokuhat cu neces ti posla, al kad je 2 ujutro ovo super dodje.

Ivcy1306
    02. Listopad 2016. 02:35

Hello curke, evo bilo vrijeme za pisanje i vise nikako zaspati, zjevam ko luda al nista od spavanja! Poludit cu, kao zombi sam. Ima li jos koja budna il mi sve spavate? Ukoliko spavate, ugodne snove vam zelim!

• Dony
    02. Listopad 2016. 03:36

Ja ne spavam!! Uff bebonja stuca vec 20 min i nikako prestat, a ja sad gladna, mislim na mandarine i morat cu se izgleda dignut da pojedem koju.   I kisa je pocela kod nas, znaci stvarno stigla jesen.. 
    Mene bas to nervira kad ne mogu zaspat nakon sta se vratit iz wc. 
    Ivcy ti si zaspala?? 
    Tala se stvarno nike javila cijeli dan.

• Antartika
    02. Listopad 2016. 03:55

Sta je ovo? Nitko ne spava? Piđama party ??

Frabe
    02. Listopad 2016. 07:54

Jel vi mene vidite?

Ivcy1306
    02. Listopad 2016. 08:01

Jutro! Frabe vidimo te! 😃 kako si nam? 
    Ovo pisanje ce me satrat, taman kad najsladje spavam potjera me na wc!
    Dony moj malecki je isto stucao sinoc i takoder sam bila gladna ali nisam se htjela vise dizati hehe
    Inace kazu: cemu u frizideru postoji svjetlo ako nije dobro jesti navecer! 😂😂

• Dony
    02. Listopad 2016. 08:06

Jutro! Evo ja sad ko zombi jer sam 2 sata bila budna, muz je sad ustao pa me probudio.. i tako ja ustvari svaku drugu noc sam budna.. 
    Haha prejako to za frizider ali stvarno je istina 😊😊 
    Frabe kako si nam?? 
    Kisa ne prestaje padati!

Sheena
    02. Listopad 2016. 09:03

Angel meni ti je isto kao tebi, ono sto si pisala da ga hranis 45min i za 10min opet "gladan", a kad sam se izdajala prije 1tj jer sam imala promociju sam u 5 puta uspjela ukupno 90ml izdojiti, jako mi je sporo islo, al prema svim znakovima on jede dovoljno pa ipak ne brinem. Mislim da nisu stvarno gladni, vec smo pisale o tome. Prema patronaznoj, bitno je da ima dovoljno ukakanih pelena (zuto, zrnato) i popisanih, ako ima onda ne treba dohrana. 
    JaZmajac evo moj je samo na mom mlijeku i cijele noci spava uz jedno budenje oko 4 za papanje, preko dana me muci s tim hranjenjem al zato je kroz noc idealna beba 😆 
    Sunny moj savjet je da probas manje tekucine piti. Ja sam kad sam dosla iz bolnice imala jako pune sise i tvrde i patronazna mi je rekla da smanjim unos tekucine, al mi se to promjenilo jako brzo.

Frabe
    02. Listopad 2016. 09:12

Ma nisan vidia svoja zadnja dva posta pa san mislila da je opet neki problem..
    A isto san,cekan da ponavljaju uzv pa da vidin ima li napretka a ovo sve ostalo isto;lezin i lezin.Ctg-ovi su mi stresni jer su pojedine sestre ocito tile bit doktorice pa sipaju frustracije al prosula san je i ja pa su intervenirali dezurni doktori i sad bice na odjelu misle zene ko zna ko lezi ovde u sobi.
    Em lezin stalno i nista ne prigovaran i cekan mirno,em mi je samo cekanje napeto i onda mi dodje jedna takva s visoka i ono ko da ce me porodit sad taj tren! Uf!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.