Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hubica01
    01. Listopad 2016. 19:12

JaZmajac, prebrzo..misliš si ima vremena da kupujem pomalo stvarčice za bebača a kad ono dani se primiču tako brzo, da ni ne osjetiš...i onda shvatiš da je to tu aaaaa koliko se veselim toliko sam u strahu... uhhh 

Tala, jesi ok?

Ja se uopće više ne mogu namjestiti..imam osjećaj da je stalno pod rebrima i gura se..uhh

crocandy
    01. Listopad 2016. 19:12

Nisam bila dva ipo dana jer sam visila nad radnicima ne bi li brze zavrsili radove, kad ono zene ispisale bibliju... Cisto da potvrdim - radovi stvarno idu brze kad im visis nad glavom.

Zadnja dva dana mi je trbuh tako tezak i nezgrapan... ja ne znam kako ga vi ''nosite'' , ali ja na jedvite jade.
    Spavanje mi se pretvara u nocnu moru jer me trbuh zateze, pa ne mogu disati, pa mi srce brzo tuce.. tko ce izdrzati jos mjesec dana?

Ivcy1306
    01. Listopad 2016. 19:37

Jaja nisam pekla pred njom, vec u svojoj kuci ali je vidjela da je rucak netaknut. Mm je i prigovorio jos prije za to njeno jer je nasao dlaku pa mu se zgadilo ali eto, netko ocito nema naviku prati ruke nakon sto dira zivotinje! 
    Hubica, ne idsm k njemu vise, sad idem samo na svarcu, moram donijeti im novu uputnicu od njega i to je to. Ne zelim da ceprkaju po meni i on i oni!

Ivcy1306
    01. Listopad 2016. 19:43

Hubica, to sto je kod mene pogrijesio ne mora znacit da je on los, mislim ja do sada nisam imala prigovora za njega al sad nakon svega vidim da sam pogrijesila, sto ne znaci da ce i u tvom slucaju biti isto. Samo hrabro!!
    I mene je zbilja strah pogotovo na moju situaciju ali ako su mogli drugi pa rodit cu i ja hehe

Ivcy1306
    01. Listopad 2016. 20:29

Cure evo link za jedan super kolac, bar je meni super! Kako mi se jucer jelo slatko tako sam naisla na ovaj recept: https://www.coolinarika.com/recept/najbolji-kolac-s-visnjama-/
    Isprobano, odlican!

• Dony
    01. Listopad 2016. 21:07

Ivcy kolac izgleda super, uff sad bi ja nesto slatko. 
    Mi danas rostiljali a ja sam skuzila da se meni stisnuo zeludac jer nisam pojela ni jedan kotlet do kraja. 
    Nakon rostilja sam se bacila na peglanje jer smo danas bili po novu peglu, za vjencanje smo dobili mikrovalnu(koju ne zelimo koristit a i nemamo je di stavit) i blender ( imamo vec 2) i tako odlucili to vratiti u trgovinu i uzeti jednu profi peglu, nadoplatili smo 600 kn i uzeli bosch parnu postaju i odusevljena sam, jako je lagana, 1900kn nebi bila dala za nju da nismo to vratli. Tako da je sve speglano i spremila sam torbu za rodiliste, moram jos stavit sve nalaze i iskaznicu, mobitel, vodu. Uglavnom jedva cu je zatvorit! 

Uff to dojenje je koma.. Bas nema pravila.. Joojj stvarno u ovom mjesecu cu biti mama, nadam se da necu prenijeti!

bagi_ca
    01. Listopad 2016. 21:52

Pozdrav zenice 😉
    mi danas pohali svinjski but, pire i ribano zelje poslje me mm pocastio kolacima :)
    Ujutro sam obavila manji shopping za bebaca i u bipi upiknula zadnji paket chicco ulozaka fakat je ogromno pakiranje haha. Lagano spremam torbe za porod.
    Ivcy bljak za sveki i dlake. To me podsjetilo na jos jednu mozda i odvratniju situaciju dok sam radila u hotelu u restoranu jedan od kuhara dok je pripremao pire( naravno u prahu ) je kuhacom kojom je mijesao isao to probat i bez frke ju vratio nazad i nastavio kuhat s tim...dakle tad su mi se restorani zgadili na neko vrijeme 😟

• Sony2244
    01. Listopad 2016. 22:57

Tala sve u redu ?  Ili to Cvita oce vani? 

Danas prosa dan jako brzo. Neznam ni ja kako. Mm dragi je bio u Zari,  meni po neki ponco,  na kraju jadan donio krivi jer je razlika bila u nijansama ... pa onda išao mjenjat,  pa nije bilo... show.. na kraju sam naručila neki preko Amazona. Sad jedva čekam vidit šta je to. Jer mrzim vraćat natrag. To traje.. Eto ništa novo kod mene . E muž je kuhao gulaš.  I moram vam reći da je majstorski skuhao . Sad ću pogledati kucanice i spavanje.  Kod nas dolazi lagano jesen. I baš se veselim. Danas smo upalili centralno 😀. 
    O pelenama ste isto pisale,  ja imam 1 jedinicu pampers,  2 dvojke , 1isto pampers, druga babylove,  i 1 trojku. Trebat će nam dvojki , ali za prvi početak imamo to nešto.  
    Ja bi tila da krene ,baš jedva čekam vidit Klaru.. postajem jako nestrpljiva 😐.

"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"

Jado
    01. Listopad 2016. 23:06

Gdje ste curke danas? Malo stranica ispisanih ali nadam se jer uzivate sa jacim polovicama i djecicom u suncu. 
    Bas da vidimo jel prognoza pogodila. Kazu krece od kasnog jutra kisa jel.....nadam se da cu uspjeti ipak kavicu ispit na terasici nekoj....
    Sad idem malo u neki film blejati pa na spavanjac
    Noc svima! Nadam se da cete sve bas sve spavati ko topovi! ☄🌝

Sunnyday
    01. Listopad 2016. 23:19

Hubice sinoc smo pusteni iz bolnice pa patronaznu mogu zvati kad prodje vikend, do tad se moram snaci. Srecom drugo mi je dijete pa se sjecam sta i kako sa pupkom, pa sam to danas sama obavila a i kupanje. 
    JaZmajac hahaha 😂 nasmijala si me.

Ja sam razocarana, udebljala sam se 16kg a izgubila samo 4 😑

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.