Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Listopad 2016. 14:44

Tatjana jesi se probala izdajati, zanima me za usporedbu. Moj provede na sisi  po 45 min i za 10 min urla od gladi. Nakon svih masaza i obloga uspijem izdojiti jedva 10-15 ml iz obje sise ukupno. Meni se to jako malo cini 😞😞

tatjana_zg
    01. Listopad 2016. 15:01

Probala sam. Cak sam i kupila izdajalicu. Nakon kaj mi je on na cici uspijem nakon pol sata izdajanja oko 10 ml izdojit al su ga vagali u bolnici prije i poslije hranjenja i bilo je 0. Znaci nista ne uspije navuc. Ja ga i sad stavljam ujutro i navecer na cicu jer da bilo kaj izvuce super je al nema nista. Ne odustajem od guranja cice al ga ne maltretiram ako je gladan i nece vuci.

Sunnyday
    01. Listopad 2016. 15:29

Ne stizem vas citati cure,dosli smo kuci sinoc pa uzivamo. Curka je odusevljena bracom i u svemu zeli ucestvovati, presvlacenje kupanje... Ja imam previse mlijeka pa se stalno izdajam al ne pomaze bas, jako brzo se opet napune, ima neko savjet? Masiram i stavljam tople obloge pa izdajam al bas se upalilo 

Sunnyday
    01. Listopad 2016. 15:40

Ja tek sad vidim da o izdajanju pisete, ja sam sinoc izdojila dve pune flasice, dakle 250ml i cice su me bolile i dalje. Maloprije sam isto toliko. Sad bi trebala opet, imam stvarno jako puno mlijeka a on ne moze toliko pojesti. Al ne dajem mu to izdojeno vec spremam u zamrzivac a njemu dam da sisa i opet imam viska. Mi u bolnici nismo izgubili na tezini vec dobili, sve je to super al mene boli i ne znam kako da si olaksam 😭

Ivcy1306
    01. Listopad 2016. 16:15

Joj cure moje al sam ja dns ljuta, kako je bio lijep dan i ja sam osla do svekrve (20tak m od nas) i ona priprema rucak za sve, medjutim kad sam vidila da mazi macku i onda ruke ne opere nego po mesu i krumpiru, bilo mi je podne! Ne moram ni reci da rucala nisam, ispekla si 2jaja i dosta! 
    Volim zivotinje i sve ali higijena neka se mora znati, pa nedaj boze dlaku progutati ili nesto. Uf a tako mi se cinilo da ce bit fin rucak i sad opet gladuj, mislim da cu rec mm da mi donese zagrebacki iz restorana! 
    Sto ste vi fino papale?

minnie25
    01. Listopad 2016. 16:47

Hubica01 slikaj obavezno! 
    A posteljine imam vec tri seta pripremljena. I poplun i dekice. Samo mi fali ta ogradica. Znaci zadovoljna si s njom? Mekana je i debela? 

Ova na slici od Bebenove mi izgleda jos deblja, a opet, iz Malog Andela imam jastuk za dojenje u baby blue boji, pa znam ako narucim od njih da ce mi stici u tocno toj boji. Jer je dosta tesko pogoditi o kojoj je nijansi rijec ovako preko slike. 

Tatjana_zg, blago vama... Meni se cini da ce moj mali biti zivi zvrk. 
    Sunnyday, zao mi je sto ti pak suprotnu muku mucis. Jedino sto su meni dali savjet (za praksu jos ne znam) je da ako dode do navale mlijeka, da se treba izdajati iza svakog podoja do olaksanja. Sad opet, ako se tebi tako brzo opet "napune" zbilja ne znam sta drugo dodati. 

Dony, ja najvise volim na lijevom boku spavati, ali se ne opterecujem ni ako zavrsim na desnom. Nemoguce je stalno biti u istoj pozi. 

Ivcy1306, uf, uzas. Ja sam isto protiv toga. Dapace, mislim sad cak uzeti i Plivasept. Koliko god da volim svoju pasicu, a o tome da je cista da ni ne govorim, ne pada mi na pamet nakon mazenja s njom kuhati ili ista slicno raditi, a da ne operem ruke. 
    Ja sam danas pripremila spinat, jaja na oko i na maslacu spekla svinjsku slabinu. Bas mi je lijepo sjelo, a bilo je brzo gotovo. 
    Kad smo kod higijene, koristi li koja od vas Plivasept i imate li prijedlog koji je od navedenih najbolji za kucnu upotrebu? I ima li ih uopce svaka ljekarna?

• Antartika
    01. Listopad 2016. 17:50

Ajoooj Ivcy ti si to vidjela. Ja opet imam problem kad jedem kod nekog razmisljam jel mu nesto palo na pod, jel oprao ruke poslije wc-a, jel povrce oprano. A da ne spominjem posudje da ga ispregledam sa svih strana.

Hubica01
    01. Listopad 2016. 18:24

Hejj curke moje!

Mi smo danas dobro, spavali ok, ali svaku noć imam jedno buđenje za pi pi i onda nemrem zaspat narednih sat vremena... išli u šetnju mm i ja, i neka me slabina spopala opet pa sam išla si kupit mg u ljekarnu jer mi je ponestalo..ajme jedva doma došla...legla i jedva se dobila..bože, nemrem više ni u šetnju otići -.-

Minnie, budem slikala.. sad sam sve oprala i kad složim ti poslikam da vidiš kako je divno :)) ja sam zadovoljna s malim anđelom i planiram još naručiti od njih onaj ručnik, još koju tetra pelenu i ne znam kaj još... 

Ivcy, ne znam kaj bi više rekla za našeg ginekologa..nakon tvoje priče s njim, ja mu ne vjerujem više... imam još eventualno 2 pregleda kod njega i to je to..sestra je odlična i baš je uslužna, da bar ima više takvih.... a niš, potraži si kojeg drugog, moja sestra je kod Kekića, on je u domu zdravlja i njoj je super..e sad..možda će netko reći da nije dobar, sve je to individualno .. jel sada ideš u bolnicu na preglede ili i dalje kod njega?? jojjj to sa svekrvom, grozno, kak može tak ne oprat ruke? Uhhh 

Sunnyday, uživaj s bebačom :)  žao mi je što te bole cice, ja još nemam s tim iskustva i ne znam kaj treba raditi u tvom slučaju... jel možeš pitati patronažnu?

Ajme pa ja ću roditi sljedeći mjesec!!!!! uhhhhh panika me hvata... 

Jado
    01. Listopad 2016. 19:00

Hubice a ja cu roditi ovaj mjesec!! 😓😓
    Ajme kako brzo dolazi sve jel da?
    I ja sam danas sve opeglala i pospremila kako tako gdje ima mjesta po ormarima. Sebe nagurala na jednu stranu, dragom neke stare majice pobacala i tako....sad cekam selidbu gdje budem i ja svojoj bebolinji lijepo slozila 🙁
    Ivcy fuj fuj fuj. I meni bi se gadilo. A sta je svekrva na sve rekla? Jesi si tamo pekla jaja pred njom? 

Ja sam radila tako fino jelo. Kao sataras iz pecnice sa kobasicama. Trazila sam neko full jednostavno jelo online jucer i naletila na taj recept. 40 min i gotovo a stvarno fino....nitko nije ni a prigovorio a dragi se slozio da i ovo jelo ostaje u menijima 😁
    Sad sam iz setnje. Uzas kako sam umorna a jos bi kao na pice sa prijateljicom danas....i bas se veselim pivici tocenoj. Od kad ste pisale o pivi ne ide mi iz glave 😂

Jado
    01. Listopad 2016. 19:01

Sunnyd sorry ne komentiram tebe jer isto tako nemam iskustava 🙁 zao mi je sto te boli. Saljem ti pusu 😚 u celo! Da ne bi bilo zabune 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.