Luckyme bit ce sve ok, jesu ti dali terapiju kakvu? sto si radila, UK ili si dala samo mokracu?
Sunnyday ma bit ce sve ok, bitno da si pod nadzorom!
Croatina mi se mozda sutra vidimo! Pripremila sam si crne tajice i neku tunikicu plave boje pa ako se sretnemo javi se!
Lucky pa evo surfala sam malo i kazu da se rjesava uredno antibioticima?
I da se eventualno moze odluciti ici na carski ako upala ne popusta. Da se sprijeci infekcija bebe
Mislim ti doktori nisu vise normalni majke mi!!!
Sunny 😍😘😗❤ znamo da bude ok! Saljem pozitivne misli samo!!
Angel2709 - vidjet ćemo kad opet odem na kontrolu u 37. tjednu, jer sam prije van nego unutra sad bila pa ne znam, baš me zanima hoće mi raditi uzv.
Croatina - haha a da, al dobro, važno da sve dobro prođe! Toliko se veselim spavanju na trbuhu da vam ne mogu opisati, skoro ko bebi :)
JaZmajac - u bolnicu se kreće kad si 37+ tjedan, osim ako iz nekog razloga ne trebaš ranije.. Barem sam ja uvjerena da je tako :)
Sunny - drž se i sretno!
Sunny držim fige da bude sve ok. A šta pa hoće li te porod krenuti ili samo na promatranje,nisam baš skužila.
Ja zmajac,ja sam prvi put bila prošli utorak i tad mi je bilo 36+4. Ginekologica je na zadnjem pregledu napisala da idem u bolnicu za 3 tjedna i ja zvala da me naruče tako i onda je ispalo baš prije 37 tj. Sad u uto će mi biti drugi put kak dolazim sa 37+4. Probaj nazvat pa se naruči da nebi morala čekati,reći će ti oni prek telefona dal je prerano ili nije al bar da znaš, ak niš drugo naruči se za onda kad ćeš biti 37 tjedan. Ako se uopće tamo treba naručivati,kod nas na duhu je drukčije.🙂
Ivek ne znam ni ja, za sad sam tu da mi provjeravaju ctg. Sutra ce raditi uzv, a nisu mi rekli do kad ostajem i da li ce cekati da krene prirodno.
Croatina pitala si me nekidan jel me prpa, e sad je i to gaaaadno 😨 jos mi je rekla da sam sad otvorena 2 prsta, znaci da ide polako.
Hej cure 😊
Evo i nas, nekaj me zezala prijava, tako da se nisam javljala, ali sam vas citala. 😁
Prvo zelim cestitat svim novim mamicama, zelim da nam se sto prije oporave i uzivaju sa svojim malisanima. 💕💕💕💕
Ja sam danas bila na sv. duhu, imala sam uputnicu za ctg i pregled. Na kraju su mi samo ultrazvuk radili i narucili me za tjedan dana, kada ce raditi i ctg i ultrazvuk. U 12h sam bila tamo gotova i poslije toga sam jos obavljala neke stvari po gradu. Doma sam dosla oko 17h. Tako sam strgana, grcevi u trbuhu i ledima ne prestaju, zdjelica mi se raspada.. mislim da cu sutra cijeli dan prelezat.
Crna mi smo samo 1 dan razlike sto se termina tice, tko zna mozda cemo na kraju u isto vrijeme biti na sv. duhu. 😊😊
Sunny drži se..bit ce sve ok..i samo se opusti,vjerujem da si u dobrim rukama tako da bez straha..vec si jednom to prošla,sta je za tebe to..😘
Sanjac da,ja se nadam da cemo se srest..i Ivek da nam se pridruži u sobi i kompletirane smo..znaci nece mi ni sad Radit ctg u cetvrtak..a očito me ni pregledavat..ok,nemoram se brijat..prošli put sam se bas "sredila" a nije me ni pogledala 😁
Ma ja sam zabrijala 36tt ali samo zato sto mi je tako ispalo u racunici da idem svaka 4 tjedna na preglede.
Ali kod mene je sve uredno Bogu hvala tako da je i 37 ok mislim. Jos sam danas bila na pregledu i zatvorena sam
Da def cu zvati da se narucim. Tak i tak moram na vv jedan dan drugi tjedan pa mogu i stati u Petrovu da se dogovorim sve.
Hvala curke!! 💕
Crna da, bilo bi fora da se sve 3 sastanemo u sobi. 😊 A ne znam da li ces i ti samo ultrazvuk odraditi. Meni je mm sinoc pomogao da sve sredim i na kraju nis hahahah 😂😂
Morat cu ga u ned opet traziti pomoc. 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji