Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • luckyme
    26. Rujan 2016. 13:40

Pozdrav,uh nisam jucer pratila forum...a toliko novosti.
    Cestitke novim mama na pristiglim bebicama...
    Ja sutra idem na bris...ali eto dr me uplasio jer imam tu bakteriju u urinu i rekao da beba od toga moze dobiti sepsu...knedla mi je stala u grlu,suze navrle na oci...katastrofa

Sunnyday
    26. Rujan 2016. 13:53

Antartika da sitno brojim. Jedva cekam trenutak da mi curka ugleda bracu 💜💜💜 
    Luckyme uff gadno, drzim fige da sve bude u redu, samo pozitivna budi.

croatina
    26. Rujan 2016. 14:34

Luckyme uf jbt..pa koja bakterija?

Sunny ti se šališ? Ja sam bila uvjerena da ti dečka nosiš..
    Pih..baš sam ljubomorna na vas kaj curice čekate belj..
    Ajme tako malo imaš ❤
    Ocemo bacit kladaru koja će prije? :P ja se nadam da bi me ovaj tjedan u petak..mislim..želim si to..jako xD..ne mogu ove grčeve više trpitAjme sad kad opet čitam kontam da ti imaš curicu, a čekaš dečka jel? Ahahahaha
    Ja kad skočim u vodu čuje se "glup" 

Frabe
    26. Rujan 2016. 14:54

Meni ni kante wd-a ne bi pomogle... jedva ja sa sobon upravin a uz zakrzljalost vrtoglavice ocajne. Na maratonu baba bi bila zadnja!

watermelon
    26. Rujan 2016. 15:06

Croatina - super, hvala! Pošpricam onda s tim, iako ću staviti i tetru iznad da baš nije direkt na tome s glavicom. 
    Nadam se i ja da će tvoja bebica brzo odlučiti van, jer je grozno da se tako mučiš i to već dugo. Sve će se to valjda vratiti u normalu nakon što rodimo

Crocandy - joj, što ja volim karmu hihi nisam nešto svađalački tip i onda kad vidim da se nekom ko je bezobrazan vratilo istom mjerom, uh, baš mi bude drago :) 
    Ja nisam često po tramvajima, ali mi se svaki put netko ustao, ne mogu reći. I to redom neke mile bakice. I na MUP-u mi je jedna žena dala svoj broj da ne moram čekati red, spasila me. Kasnije mi bilo totalno neugodno jer sam skužila da je ona pak s mužem i malim djetetom, ali je rekla da ionako čekaju nekoga pa eto, nadam se da nije predugo čekala još. 

Maya20 - baš te lijepo tako čuti :) izdržite još malo te grčeve, brzo će to proći. Navodno swaddling pomaže kod grčeva pa ako niste probali, probajte i javi reakciju :)

luckyme - ja ne kužim te naše doktore, pa da se ne mogu neke stvari reći na malo ljepši način. Ok, nisu bakterije super stvar, svi to znamo, al ne možeš trudnici reći da će joj dijete sepsu dobit, stvarno. Zato i radiš kontrole da se riješiš toga na vrijeme! Nemoj se sekirati, bit će to sve dobro! 

Frabe - haha maraton baba :) a vjerujem da ti nije lako s tim mirovanjem, počne bolit sve valjda :( ali eto, mislim da nas sve treba držat da još malo i gotovo. Onda ćemo, nadam se, samo kukati da nam se spava :)

26. Rujan 2016. 15:19

Hvala vam svima na cestitkama i lijepim zeljama! 
    Nadam se da nas u srijedu pustaju kuci.
    Zmajac pa ja ne vjerujem da su takvi, ja sam cijelu trudnocu vodila kod socijalne gin i nisam nego jednom cekala, i to je jos doktorica oprala sestru da kako to trudnica ceka, i sestra se ispricavala da je zaboravila da sam trudna 😀
    U trgovinama isto grozna iskustva, uzas, dobro da mi se ljudi nisu zabijali u trbuh s kolicima. 
    Evo meni sad tu sestre kazu da je dobro uzeti one mamm komprese u bolnicu, da to hrpu pomaze.
    Watermelon ctg ide u 39 tj i onda ako preneses svaka 3 dana, a ultrazvuk rade svaki put na pregledu, tako su bar meni. Iako nisu provjeravali jesam li otvorena svaki put kao da ne bi doslo do infekcije. To su tek u 39 gledali.

croatina
    26. Rujan 2016. 15:38

Lubenice, rekla bi frabe, neće on odlučit kad će van nego doktorica xD. Po njemu ja nebi još dva tjedna hahah

• luckyme
    26. Rujan 2016. 17:08

Croatina,klebsiela u urinu...nikad cula niti imala
    Ma naravno da sam se uplasila, oci pune suza... ali ja tu nista ne mogu, osim nadati se da ce biti sve ok...znam da su i druge poznanice imale bakterije u urinu i sve proslo ok,pa me nekako to drzi... samo da moj mali mis bude dobro...

Jado
    26. Rujan 2016. 17:30

Ah cure izgleda da samo ja imam te probleme 😕😕 koje koze!
    No ok sad je gotovo....ommm ommm mantra

Jel itko od vas misli roditi u petrovoj? Crocandy jel da? Isla si na tecaj?
    Daj pls reci jel se moram naruciti za pregled u trudnickoj i uzv?
    I generalno za sve pitanje - u bolnicu se krece sa punih 37tjedana? Ili? Ja sam u petak 36. Kad moram ici u bolnicu?? 😂

Sunnyday
    26. Rujan 2016. 17:43

Croatina nasmijala si me hahaha, "glup" ahaha. Da ja imam curicu koja nestrpljivo ceka svog bracu.

E sad da vam javim da su me ostavili u bolnici jer ctg nije najbolji, takav je bio i na proslom pregledu. Drzite fige da sve bude u redu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.