Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jado
    26. Rujan 2016. 07:53

Dobro jutro!! 🌞
    Cekanje kod socij ginekologa na briseve.....aaahhh gdje nitko nema prednost sem clanova uze familije i bliskih prijatelja! 
    Zene pocnu dolaziti 1h prije radnog vremena i lijepo sjede.....trenutno sam peta po redu i naravno nitko nije trudan niti nista no to nema veze!! Sjedimo lijepo s njima moja busha i ja....
    Uzas. Svaki puta me podsjeti koliko mi je drago da kod socij ginekologa ne idem!
    No ipak nadam se da sam gotova oko pola 9. Tu ne traju pregledi duze
    Kako ste mi vi spavali svi? Meni fali maaaaalkoooo 😊

Crna191
    26. Rujan 2016. 08:48

Jutro..
    Jazmajac ja sam uredno cijelu trudnoću vodila kod soc.gin i stvarno nikad nisam čekala dulje od 10min..jedino sto bi nas kod sebe u sobu sestra pozvala bar 2-3 trudnice pa istovremeno obrađivala pa smo tamo čekale..al to mi je ok..
    Tala kako si me nasmijala sinoć s tom slikom..mm vidio da nes gledam,hoce i on vidjet kakva to slika..i nakon "pregleda" je ustanovio da sam Max 2cm otvorena..Hahahaha
    Croatina drži se jos malo..jos tjedan i nesto pa ides na carski jel tako?! A onda ces imat slatke male muke pa grčeve nećeš ni kužit..
    Frabe i ti se drži,nije ni tebi jos puno ostalo za ležanje..kad vas tako citam koliko lezite i sta sve prolazite..ma bas vrijedi ona žene,majke,kraljice..😙

Jado
    26. Rujan 2016. 08:48

Majke mi dodje mi da se rasplacem
    Eto jos sjedim a mogla sam zavrsiti pred pola h
    Ulaze "preko veze", preko reda....niti jedna trudna sem mene i lijepo si sve obavljaju a ja sjedim vani i nitko me ne ferma!!
    😠😠😠
    Uzas. Doslo mi da idem po knjizicu i fino odem kod moga privat i rijesim to sve za 15 min!

• Antartika
    26. Rujan 2016. 09:07

Jutro. 
    JaZmajac ja isto ne cekam dugo kod ginekologa, a kod socijalnog sam, mozda sam jednom 10 ak min. Ali najjace mi je kad dođem kod opce prakse pa mi babci kazu cekajte red i mi cekamo. A telefonom dogovorim sta mi treba. 
    Danas trudnice nigdje nemaju prednost, jos te i popljuju. Nedavno se vozim tramvajem i pun tramvaj staraca i ja sjedim i neka baba do mene komentira kako mladi nemaju kulture nitko joj se nece ustat.

Sheena
    26. Rujan 2016. 09:35

Jutro :)

Antartika, vezano uz tramvaj, meni su to vise puta rekli u ovoj  trudnoci, a najbolje je bilo kad su mi to rekli 14.9.nakon pregleda na kojem sam narucena za inducirani porod dan nakon. "Ta danasnja mladez" ..a baka mi je vise puta rekla kak se njoj isto desilo kad se vozila tramvajem u bolnicu u na porod, u trudovima, prije 60g. Neke stvari se nazalost ne mijenjaju 😕

JaZmajac nadam se da si do sad ipak dosla na red? Ja sam kod svoje isto tako znala cekat duze..i onda dođe pauza pa cekaj jos pola sata. Uzas

Cestitam novim mamicama 😘❤

Ja sam jucer uspjesno otisla na promociju drsc, 10 dana nakon poroda, velika mi je misija bila kak to ostvariti jer mali stalno papa..al izdojila sam se i sve je proslo ok :)

tala
    26. Rujan 2016. 09:38

jutro curke! 
    mala u skoli, mm na poslu, a nas dvije pojele i sad cemo na brzinu nesto pospremiti. 
    nocas sam tek oko dva isla spavati i cijelu noc bolovi, dizanje...tek pred jutro zaspala malo.

sinoc slozili krevetic, muzu objasnila za madrac (vakumiran) i posteljinu i kako ce sto staviti ako krene ranije. sve pocistili, popis napisan. cekam jos paket od sogorice. poslala mi je adaptere i robicu : ) 
    bas sam se izmorila i zato cu danas laganini. 

crna hahaha, muzu se mora vjerovati.

jazmajac, sretno! vise ni ne ocekujem da mi se netko pomakne, a kamo li me pusti preko reda. 
    nekidan se vracam iz dm-a i dio za pjesake je bas uski, za dvije osobe. prema meni ide par, onako zagrljeni i vide da nema mjesta i ja se morala maknuti na cestu, a njih dvoje ni trepnuli ni skinuli ruke jedno s drugog....

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Jado
    26. Rujan 2016. 09:53

Gotova sam da....bas su me naljutili 
    I jos neka balavica usla unutra poslije preko reda naravno i vidim nosi briseve sve one!
    A ja nek sjedim???
    I udjem unutra i sestra mi veli "jooj pa vi samo streptokok imate??? Ja sam zapisala sve briseve pa mi cudno bilo...."
    OK....sad je gotovo i idemo dalje jel tako? No stress 😊
    Ali me vise muski puste preko reda nego zene. Nevjerojatno. Naravno AKO se dogodi da me puste igdje. A o tramvajima ne zelim i babama niti razmisljati...
    Provjerila je grlic odmah - zatvoreno sve fino. I tako neka bude bar jos 2-3 tj a onda moze lagano malecka krenuti
    Bas kako je Tala rekla samo da ne moram iza 40tt svaki dan na preglede

bagi_ca
    26. Rujan 2016. 09:56

Angel cestitam ti !! Bas imamo dosta carskih na temi ili se to meni cini

ivek2207
    26. Rujan 2016. 09:59

Pozdrav svima na sunčano jutro, kako ste? 
    Ja zmajac jesi došla na red? 
    To je sve normalno", meni su kod dokt znale reci babe mlada si lakše je tebi čekati, a trbuh do zuba i još nemaš gdje sjesti.
    Al eto ima i svjetla strana jučer u mulleru na trgu zadnja sam bila u redu na blagajni pa me teta naprijed pozvala da ne čeka,iznenadila sam se kak me vidla uopće,bilo negdje 10ak ljudi ispred mene.

Eh za ovu crtu, vrag mi nije dao mira morala sam si ići pogledati i ispada po ovoj slici da je meni skroz do kraja i jaaako je tamne boje, dakle ja sam skroz otvorena?  Pretpostavljala sam da se nešto događa zbog svih bolova itd al ako je ovo istina onda mi nema druge nego za rodilište.😀
    Malo me i štrecnulo moram priznati.

Sad ćemo vidjeti sutra na pregledu kad me pogleda da li je to istina.😉

ivek2207
    26. Rujan 2016. 10:49

izgleda da je nešto server pao za klokanicu,nisam mogla pristupiti stranici uopće a kamo li se ulogirati, jel i vama tak bilo.mislila sam da mi nije objavio uopće ovaj zadnji post.

mogu vam reći da kak se nisam mogla ulogirati niti pristupiti da me malo panika,reko pa nečeš me valjda sad na kraju izbaciti sa foruma,kao da sam postala ovisna.
    Ova naša grupica mi tak dobro dođe,makar samo i da pročitam kaj ste pisale ak nemam baš niš pametno za reći. Al vratilo se,kamen mi sa srca pao.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.