Hvala svima!
Ivchy ima 51 cm i 3200.
Crna znat ces jer ce boliti kroz ledja i nece prestajati. Meni su poceli petak oko 9 navecer, i nisam cijelu noc oka sklopila. Oko 4 sam normabel popila da vidim hoce ih smiriti, al nije. I tek onda su poceli dolaziti u pravilnom vremenskom intervalu.
Ivek epi zaista pomaze al kad pocne popustati, a trudovi na dripu boli uzasno. Meni je najveci problem bio sto sam ja bila iscrpljena jer je sve zajedno trajalo 24 sata, dobila sam visoke doze dripa, epi je prestala djelovati i nisu je produzivali radi izgona, a mali se nije spustao do kraja.
JaZmajac boli ali meni nije tako strasno, zapravo nula prema onom sta sam jucer prosla. U principu me u lezanju ne boli uopce, hodati mogu polagano. Najveci problem su stalne promjene polozaja. Soba je mala i lose slozena pa nemam ormaric uz krevet, a i beba je sa mnom 90 posto vremena tako da se stalno negdje premjestam i to boli.
Angel cestitke od ❤️ na malom anđelu i zelim brz oporavak! U koliko sati si rodila? Sa dojenjem si pocela?
Cure dal ste peglale plisana odjelca? To nije nista poguzvano i neda mi se ih peglat da mi ne dodju crte po tom plisu.
Ajme koliko beba 😍
Koala, Saky i Angel čestitam od srca! Mazite se i uživajte sa svojim bebicama.
Dony, ja nisam peglala, bilo mi je žao jer nije bilo zgužvano 😁
Angel, saky i koala čestitke na bebama ❤❤❤❤
Imale ste pravo da bude baby boom ovaj tjedan :)
Nisam uspjela pročitati niš skoro, samo kratko da se javim..danas me dva sata grcilo :( poslije toga me cijeli abdomen boli..želudac da ne pričam :/ ne znam kaj bi pojela da si pomognem..sva sam u banani i depresiji..jedva čekam rodit da to prestane jer ne mogu više :(
Trbuh mi se spustio i jako izbocio..ne znam kaj sad to..
Kupili smo nuk deterdžent za dječje posuđe moram izdajalicu oprat..
Tako ...bezveze sve :( bezvoljna sam
joj, cure, tako cu i napraviti. poslati muza po uputnicu jer nju daje med. sestra. i odnijeti ju na sv. duh na iduci pregled u TA. ako mi odbiju napraviti taj bris, otici cu privatno.
angel, cestitam na bebacu!!!
nemojte se smijati. nekidan sam naletjela na neku teoriju koja mi je jako zanimljiva. radi se o ljubicastoj crti na guzi trudnice (dilation line) koja pokazuje koliko je trudnica otvorena bez vag. pregleda. navodno su tocnost potvrdile mnoge doule i dr.
meni je ta crta ogromna, prema tumacenju znaci otvorenost od oko 5 cm. ( zadnji sam put bila malo vise od 2, ali to je bilo prije 7 tjedana).
necu staviti sliku, nego link kako bi pogledali samo oni koji to zele:
http://db88884558af2dd1308c-3341812d6775871652d58b599202ab3c.r4.cf1.rackcdn.com/thebump.vanillaforums.com/FileUpload/39/5c1cb6bf89a7481f18e415131d64df.jpg
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Croatina drzi se jos malo i proci ce, a onda ces imati druge slatke muke!!
Tala citam tvoj post i neda mi mira nego sam isla na wc gledati medjutim nis ne vidim haha ne mogu se vise ni okrenut! A divim se curama koje kazu da se uz pomoc ogledala depiliraju jer ja od trbuha niti ogledalo ne vidim hahaba
Dony u sub u 23.15.
Borimo se s dojenjem, nece pa grize pa hoce i tako u krug. Najveci problem sta ga ja sama ne mogu namjestiti zbog bolova os carskog.
Angel cestitam!!!
ne znan koja je pitala;peglanje bebi je kod mene vise zbog termicke obrade tkanine i na taj nacin ubijanja bakterija na robici nego iz estetskih razloga.
Hrvatina,pokusaj par dana pred spavanje (bez obzira boli li) popit peptoran.
Ma džaba mi to..popila sam normabel i peptoran skupa kad me počelo grcit i niš...više mi je glupo bilo kaj pit..ne sam da me nije prestalo grcit nego me još i želudac bolio cijelo vrijeme poslije..a kao popila peptoran..onda sam spasmex iz očaja popila pa ni to nije djelovalo..onda sam na kraju još jedan normabel popila i tu je muka završila..očaj..
Imam osjećaj da od tih silnih tableta me želudac i boli ...ali ne mogu inače prezivit to bez tableta..a gin u bolnici mi je i sama rekla popij si normabel..pomoći će ti, rekla je..
Ja san ti ono pisala da kad nisan na controlocu i toj trajnijoj terapiji ja ga smirin prije normabelon nego peptoranom. Nadan se da sad spavas mirno..
Sortiraj odgovore
Najstariji