Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    27. Rujan 2016. 09:26

jutro! 

pale, sretan put i sve najbolje vam zelimo! 

ja sam deset mandarina pojela jutros do 9 sati : ) bas mi odgovaraju. jos mi tata rekao da za vikend salje sipak i cicindre ( zizule). 
    kontrakcije su se smirile, a kosti i dalje bole. to su ti tjedni : )))

frabe, ti vasi u bolnici su bas rigorozni. meni je muz dolazio navecer nakon posla, sjedili bismo van odjela, popili kavu, curke su isle po sladoled i kod frizera u prizemlje, pa nismo u zatvoru... zasto te uopce vise drze? pa mi smo jednom nogom u terminu. 
    ja navijam da me ova moja mala postedi muke po bolnicama i izađe pocetkom/sredinom desetog. a vec mi je i teska, hahaha. ima vise od 2500 sigurno.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

croatina
    27. Rujan 2016. 09:29

Pale ti se super držiš s obzirom na malog..ja bi sižu dobila..stvarno svaka čast..
    Jebate jednoj poznanici je mali dobio zuticu pa se tolko išokirala da je počela abnormalno krvarit, dobila dvije doze krvi, ne sjeća se jedno dva dana iz rodilišta...užas..
    Tak bi i ja nekak xD

Dony no naranča, mandarina end ader staf preko zime? Pa umrijet ću od prehlada..kako to sade?
    Kaj ne vrijedi ono sve al umjereno? 
    A mango? A?  :( ja obožavam voće

croatina
    27. Rujan 2016. 09:29

Pale ti se super držiš s obzirom na malog..ja bi sižu dobila..stvarno svaka čast..
    Jebate jednoj poznanici je mali dobio zuticu pa se tolko išokirala da je počela abnormalno krvarit, dobila dvije doze krvi, ne sjeća se jedno dva dana iz rodilišta...užas..
    Tak bi i ja nekak xD

Dony no naranča, mandarina end ader staf preko zime? Pa umrijet ću od prehlada..kako to sade?
    Kaj ne vrijedi ono sve al umjereno? 
    A mango? A?  :( ja obožavam voće

croatina
    27. Rujan 2016. 09:31

I di je ta ivcy? Ja se sredila samo za nju, a nje niđe 

sanjac
    27. Rujan 2016. 09:41

Jutro 😊

Ja sam se bas naspavala, ali kosti me i dalje bole. Bas se jedva krecem i da, hvata me prehlada. Probudila sam se sa uzasno natecenim grlom i zacepljenim nosom. 🙁 Iskreno se nadam da cu ozdraviti do poroda.

Pale sretan vam put, bude to sve dobro proslo. 😙😙

Crna191
    27. Rujan 2016. 09:43

Pale sretan put..svi držimo fige za Niku.. Nisam zaboravila za vafle kad se vratite..
    Sunny jesi ok? Jel krenulo ista?
    Mene jutros mm nazvao da mi kaze sretnu vijest da nam je auto stao i nece upalit..pa eto,ja do kraja tjedan ne smijem rodit😂  Jel taksi prima trudnice u trudovima? 😕

watermelon
    27. Rujan 2016. 09:59

Joj sanjac, brzo ozdravi! Ja se bojim prehlade sad u ovom razdoblju, uvijek me uhvati kad se vrijeme mijenja, a ne pusta me ispod 2 tjedna nikad :/

Crna - nemoj ti prije petka, al ipak za svaki slucaj imaj spremnu vrecu za ispod sebe u taxi ako pukne vodenjak :D

ivek2207
    27. Rujan 2016. 10:10

Samo da javim jer cu zaboravit crna u cet ti je isto berberovic ko zadnji put.

Javim se kasnije cekam pregled. Uzv obavljen mali ima 3,5 kg. Ak izdrzim do termina mogao bi do 4 . Bome cu se namuciti s njim.

Cujemo se.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.