Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    27. Rujan 2016. 06:14

Spavati? Jel se to jede? 😳😩

watermelon
    27. Rujan 2016. 06:24

Jutro svima!

Ja budna od 4:30. Rano sam zaspala, al svejedno, bas mi mukica bude kad pogledam na sat i skuzim da je neko nedoba :(

crocandy
    27. Rujan 2016. 06:38

Jutro jutro :)

vidi koliko nespavacica :) a kazu - naspavaj se sad dok mozes...haha...

Frabe
    27. Rujan 2016. 07:00

U zadnje vrime mi je i doma spavanje bilo ka u sove a u bolnici da ne govorin.I koliko god doma lezin dugo ovde mi se kicma raspada,pa nikako polozaj (a inace ih ka iman puno na raspolaganju!) i onda san cili dan slomljena.

croatina
    27. Rujan 2016. 08:16

Popijte pivo..Al ozbiljno..ja sam jučer bila na pivi (vjerojatno zadnji puta xD) popila sam 3dcl psenicnog paulanera i zaspala sam u pol jedan cca..inače u pol 3 xD..
    E i kažu da je dobro popit dva deci pive dok dojimo da to grcice prevenira..
    Ahahahah ja samo o pivi...rano jutro pa piva na pameti 

Ajme mlijeko mi je počelo curit jučer...kad mi se želudac nije okrenuo tad, neće nikad..muž me tješi da će mi to hormoni sve posložit..bilo je sve u redu dok nisam obrisala i skontala da je sluzavo i gadno..ajme meni bljak 

Nego ivcy ja sam u bolnici..na prvu kad sam ušla svi su imali tajice i plave tunike, a kad sam bolje pogledala nitko ih nema..da nisam fulala dan? 
    Danas je utorak jel?

PALE
    27. Rujan 2016. 09:09

Pozdrav svim trudnicama i mamama! 

Angel čestitam na bebici,nisam sve čitala već samo zadnjih par stranica ako je netko još rodio čestitam.Ima negdje popis i na kojoj str?

Ja sam u uto rodila,u petak na svoju odgovornost otišla iz bolnice da vidim Niku,jedva sam došepala,ok sam sad,boli,ali izdržljivo.Križa od spinalne me uopće ne bole.Ne krvarim jako jer su mi dali nešto pa sam poslije carskog imala dosta bolne kontrakcije da se maternica stisne i tada sam jako krvarila,tada sam ih molila da to maknu,sad mi drago da nisu.Tosama i chicco ulošci super kao i tosama jednokratne.Najbolja investicija je avent električna izdajalica jer imam hrpu mlijeka koje trenutno zaleđujem.Sutra putujemo pa se idem pakirati,samo da sve dobro prođe,Niko je stabilno,ali jako ga je teško gledati sa svim tim cijevima postao je na rebru mezimac.

Svima želim što bezbolnije porode i da se maze sa svojim bebicama.Sestre u Petrovoj jako pomažu sa dojenjem i Petrova mi ostala u ok sjećanju.Jučer vadila konce,rez ok zarasta...

• Dony
    27. Rujan 2016. 09:14

Jutro curke! 
    ja zadnjih par dana spavam dobro a naravno u wc moram svaku noc. 
    Jucer bili u ikei kupiti jos neke sitnice za stan, i nagovorila muza da mi kupi onu fotelju za dojenje 😊 Bas mi nekako djeluje da je dojenje lakse u sjedecem polozaju nego lezecem.. Ispravite me mamice?? 
    Jooj ja svaki dan pojedem 10 mandarina, bas su mj njami.. I narance obozavam, a citala sam da kad se doji nesmije se jesti agrume pa moram sad ih se najesti.. 
    Ja nemam osjecaj da bi mogla roditi prije termina jer me apsolutno nista ne boli zadnjih par dana, stalno sam u pokretu. A prije mj dana me sve zivo bolilo. 
    Ja idem sljedeci utorak napraviti bris. 
    Suncandana drzim fige da krene cim prije! 😊😊

• Dony
    27. Rujan 2016. 09:19

Pale zelim vam svu srecu i da sve prodje ok.. Suze mi dosle kad sam si zamislila ga tako malog sa svim tim cjevcicama.. Ali oni su mali borci i biti ce on dobro uvjerena sam.. Samo hrabro i pozitivno i javljaj nam novosti kad stignes! Saljem puno poljubaca i zagrljaja ❤️❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.