Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    watermelon
    26. Rujan 2016. 11:21

Evo i nas dvoje, mašemo svima, pogotovo novim mamama :)

Tala - pitala si za nekakav materijal, ne znam jel bi ti ovako nešto moglo pomoći http://www.chemaco.hr/hr/katalog/filc-20x30cm-3-mm/?c=422 Možeš kupiti tako na komade u raznim bojama. Ili prošnjofkaj po stranici, možda nađeš nešto bolje. Škicni i po dućanima s materijalom na metre, njima često ostane sa strane tih materijala pa možda ti nešto bude odgovaralo. 

Ja sam bris na streptokok radila u bolnici (krenula sam od 35. tjedna u trudničku), ali sam uzela uputnicu od socijalnog ginekologa. D1 ne znam pokriva li, u Vinogradskoj su me baš tražili posebnu.

Bagi_ca - ne znam jesi u međuvremenu našla, ali trudnički odjel H&M ima još u Areni sigurno. Nisam sigurna za CC1 east i Westgate

I kod mene počeli bolovi u preponama i zdjelici. Spavala sam nikako prošlu noć, a kad se dignem iz kreveta, jedva hodam. Imam osjećaj da bi me trebalo podmazati s WD-40 

Znam da ste pisale o tome prije, al eto, zaboravila sam. Jeste vi prale što s kolica? Onaj dio što dođe kao vreća? Znam da je bilo i neko dezinfekcijsko sredstvo u igri pa pliz ako koja zna da mi napiše.

I za izlazak iz bolnice, ponijet ćete br. 50 ili 56? Ja imam 56 iz H&M-a i sad se sve razmišljam hoće to biti preveliko..

watermelon
    26. Rujan 2016. 11:24

E da, još nešto..

Cure koje su išle/idu u trudničku u Vinogradsku. Kad se tamo radi CTG i jel se radi UZV ikad?

croatina
    26. Rujan 2016. 11:44

Jutric trudnicice I mamice

Watermelon nuk sredstvo za dezinfekciju..muller 35 kn cca funkcionira na principu pospricaj, ostavi pet min pa prebrisi..

Ahahahahah dobro je nisam jedina..kad se ustanem treba mi ko mojoj pokojnoj babi jedno par metara dok se razgibam e onda mogu pičit..majko mila ti zadnji tjedni uf

Crna da..sutra na pregledu ću znati više, ali ako bude sreće možda me i u petak operiraju..jerbo kad joj kažem da me dva sata grcilo da sam mislila da ću psihički prolupat mislim da će se i ona složit nek ide vanka maleni :)

Jazmajac o jadna li nam majka..ni meni nitko nikad nije ustupio red u trgovini.. 
    Ja sam trudnoću vodila kod soc gin i u čekaoni jasno piše trudnice i majke s djecom imaju prednost..i zbilja ne mogu rec..kad god sam došla bila sam odmah na redu..najviše kaj sam čekala je bilo da ova od prije izađe iz ambulante..briseve kad sam uzimala isto tako..a bila sam kaj 3 mjeseca trudna..zbilja ne mogu rec..
    Znala sam doc, da žene čekaju (netrudnice) i ona mene pozove prije njih..baš paze na to :D :D

I eto mene u 38+3..još max tjedan dana, a možda nam čupavac već za vikend dođe :))) Leić naš slatki 💙💙💙

crocandy
    26. Rujan 2016. 11:55

Dobri dan :)

ja sam danas nekim cudom spavala do 10. Angel cestitam na bebici i sve najbolje zelim :)

Neki dan ja na blaganji u h&m i stoje 2 ljude ispred nas i nas 2 trudnice i jedna baba iza nas. Otvori se nova blagajna i baba poleti prva. Ja sutim, ova trudnica iza mene kaze babi kako nas je mogla pustiti prije. Kaze baba njoj 'kaj bi se ti sad svadala?' ...ja rekoh: gospođo, jednog dana će te tražiti nekoga da vam ustupi mjesto u tramvaju pa će te se čudit kako je ova omladina bezobrazna i nekulturna...
    I pazi sta ti je karma...blagajnica koja je otvorila blagajnu, nije imala sa sobom karticu da ju otkljuca, tako da je baba morala opet stati iza nas u red. Eto..

Tala ja se jedva namjestila da nadem tu crtu, ali ja bas ne kuzim sta gledam. Jel mora biti ljubicasta ako sam dobro shvatila? ili tamna?
    sutra idem na pregled, pa cu znati sa sigurnoscu da li sam i koliko otvorena

• Antartika
    26. Rujan 2016. 12:01

I meni treba ta wd 40. Mislim da se pocinjem razdvajat. Pocela sam se gegat dok hodam. Ko patka hodam.

• Sony2244
    26. Rujan 2016. 12:07

Vjeva, Saky, Koala, Angel 😍😍😍😍💐💐💐💐  čestitam.  
    Prave ste . Bebice stižu ko na traci . Ja nešto mislim da danas presložim svoju torbu još jednom. Hahaha , luda sam stacu 😀. 
    Jeli si masirate međicu? Ja sam počela tj. mm jer ja ne mogu dobavit kako treba. Sinoć sam popila čaj od maline prvi put i to je baš BLJAK, veliki ! 
    Ps.slozili smo krevetić ❤ ali muž će staviti posteljinu kad budemo dolazit doma , još mi se čini rano nekako.  Poslikat ću vam sve, pa stavit .. samo da se lina guzica digne i obavi to.

"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"

• Maya20
    26. Rujan 2016. 12:21

Drage cure, nikako se javiti... borimo se sa grčevima, dani nam lete, a priljepak je većinu vremena na mami :D pa kad nam se zalomi miran dan- iskoristimo ga za šetnju i druženje sa ljudima :D

ajme meni, koliko nam je bebica stiglo!! ČESTITKE svima! i uživajte u svakom trenutku sa svojim bebama! Tako brzo rastu, moja Mrva je već na velikih 3500 kg, čemu se ni doktori nisu nadali, obzirom na ranije rođenje.. i produžila se 6cm, tako da je sad stvarno cura i pol!

osim grčeva- drugo je sve super! i koliko god iscrpljujuće- divno je biti mama i ne bih mijenjala niti jedan dan (pa čak niti loši), za ništa na svijetu!

Moram sada pročitati nekih 40ak stranica foruma koje sam propustila u međuvremenu :D :D :D

Do tada vam šaljemo puse i pozdrave!!

Jado
    26. Rujan 2016. 13:10

Maya pa bok!
    Bas mi je drago da si nam se javila ❤ a jos vise da super napredujete obje! Nekako se mislim ugledati na tebe, samo ne za.raniji porod 😂 ti si porod express obavila i sad vidim da polako pocinjete neku rutinu loviti? Bas mi je drago!
    Javi nam se cesce malo ako uspijes.

Ma cure - ova ginekologica je bas p.... eto da moram tako reci! Nije meni problem sacekati stvarno ali sorry.....sto je previse....!
    I imam onak 7 min posla! Nije trudnoca neko izvanredno stanje ali dajte ljudi malo obzira? Kao trudne smo na porodiljnom pa nam se nikuda ne zuri? Wtf?
    Ajme sva se uzrujam oko toga...kad vidim kako su ljudi zli jedni prema drugima. Bas me zalosti 😣
    A i te prodavacice - svaka bi trudnicu morala pozvati naprijed.

Sunnyday
    26. Rujan 2016. 13:20

Sve sam procitala i zaboravila,l pa mi nemojte zamjeriti. Cekam pregled i ctg a bas je guzva. Ljep je dan za setnju.

• Antartika
    26. Rujan 2016. 13:39

Sunny ti jos samo 5 dana imas za izdrzati. Ulala
    Ili je stvarno baby boom u Hrvatskoj ili su sve trudnice odlucile otici danas na pregled.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.