Frabe sta radis kad nista ne radis? Bas je dosadno, ne znam sta da googlam da ubijem dosadu
Jazmajac idem sutra na zadnji pregled kod svoje gin. pa cu ti tocno znati reci :)
E sanjac i crna bilo bi fora da se nađemo u isto vrijeme tamo.🙂
Ja baš idem se tušnut pa mislim muža natjerat da me malo sredi dolje. Netreba puno, prošli tjedan sam isto se brijala pa me nije pregledala, a kaj nebude ni sutra onda mislite? Da se bezveze ne izvijam u kadi. Mm onda samo strahuje da ću se poskliznut i rasipat unutra pa ga strah, veli on meni pa odi takva ionak to njima sve isto. Joj joj ne razumiju oni kak to nama u glavi posloženo.😀
Ja bi baš htjela znati da li sam otvorena da vidim od čega sva ta silna bol, a i da vidim da li je istina ono kaj smo ujutro pričale za onu liniju jer meni je do kraja i baš je pigmentirana😁.
Ivek ne mrem ti rec da li ce te gledat ili ne.. ja nekako volim biti spremna 😊😊
Ja sam bas jucer gledala da li se vidi to obojenje i kod mene nema nis. 😁
Dobro je rekla moja gin. da ce viki do termina biti unutra.
Ivek ak tebe sutra nebudu gledali dolje,ja se ne brijem🙈..Al svakako reci sutra da te boli pa te mozda i pregleda..
Meni je cijelo popodne trbuh tvrd uzasno..valjda su to BH kontrakcije..al EMI i dalje lupa pa znam da nece skoro van..
Ja sam isto gledala je li imam tu liniju i nemam ništa.
Pojela sam 2 kuhana jaja, malo sira i pekla sam integralni kruh i sad jedem jabuku. Baš pazim da se ne prejedam i da jedem manje obroke i zbog žgaraavice i zbog kilaže, ali mi se čini da samo žgaravicu kontroliram.
Haha ja danas bila nesredjena na brisu 😁
Bas me briga...ali ja sam u malo drugacijoj poziciji - prije trudnoce sam isla na ipl pa su jako jako rijetke dlakice a i inace se depiliram redovno pa nisu guste stvarno
Drugi tjedan cu se naruciti najvjeroj na depilaciju. Nekako se nadam izbjeci brijanje u bolnici 😊 no taman pred porod jos jednom stignem ako sam full termin
Ivcy sam da se javim kratko jer nebum u krpe tak skoro, ja bum ti imala crne tajice i sivu tuniku, i furam ruksak bijelo plavi na prugice..
Dođem u osam :)
Večer curke!
Ajme koliko bebica!! čestitam Saky i Angel uživajte sa svojim bebačima :-) pa tko će mi ostat na forumu za dopisivanje do 15.11.?? :))
Sve sam pročitala i sve zaboravila..bože šta sam zaboravna u zadnje vrijeme a da ne pričam koliko sam nespretna uhhh danas sam prehodala cijeli karlovac,od bolnice do centra skoro, uhh a pošto sam promijenila prošli tjedan prebivalište, moram u jukićevu sada nositi doznake za rodiljni dopust... i još sto papira za porješavati...dobro dok još mogu, inače ne znam kako bi i tko bi umjesto mene to radio...
Šta se tiče TRUDNICE IMAJU PREDNOST, imaju vraga, nitko se obazire na to.. rijetko tko me pusti negdje, a o babama da ne pričam...užas. kako su ljudi zločesti to je strašno nešto...
Znači od tamo 37.tjedna se ide u bolnicu na preglede? Ja ću ići na sv.Duh vjerojatno, koliko vidim kad pišete, tamo je ok jel da? Taman dok ću ići na preglede tamo ću i vidjeti gdje je rodilište da znam dobro otići... :)
Hubice nema brige - dok zadnja bebita ne dodje ostajemo tu a onda se sve skupa selimo!! ❤❤
Crocandy bas vidi ali mislim da sam ja zabrijala za 36tt 😊 iskreno nisam ni razmisljala. Ali ici cu u 37tt fino i bolje - jedan tj manje u bolnici pregleda i u guzvi
Ali i da idem sa npr, 36+5 tako mi svejedno u biti....
Sortiraj odgovore
Najstariji