Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    25. Rujan 2016. 13:11

dok dođem do socijalca, taman ce mi biti pregled u bolnici. ako ga ne budu htjeli napraviti, otici cu privatno. valjda necu roditi prije : ))) 

sunny, sad si ti na redu!

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Sunnyday
    25. Rujan 2016. 13:22

Joj tala jesam, ja sam na redu ufff. Jedva cekam da bude gotovo. Ne znam jel nama drugorotkinjama bolje sto znamo sta nas ceka, il je bolje bilo prvi put. Bole me prepone, trudova i dalje imam povremeno, samo me stegne i zaboli a nista od toga jer nije redovno, samo mi nervozu stvara.

Sunnyday
    25. Rujan 2016. 13:31

Cure, jel sad pocunju vage u horoskopu?  Sto sam ja bila ubedjena da su djevice.

• Antartika
    25. Rujan 2016. 14:04

Saky cestitam. Stvarno zene svasts prođu kroz te porode. Zelim ti brzi oporavak i da ti beba lijepo napreduje.

Ivcy1306
    25. Rujan 2016. 15:22

Evo jedne sretne vijesti, braticeva zena rodila sincica zdravog. Inace je imala 4pobacaja, zadnji bio u 5.mj trudnoce a u ovoj trudnoci je imala jako puno koplikacija, u 5.mj opet dobila trudove, bila sivana i svasta nesto, prelezala skoro cijelu trudnocu i evo danas rodila prekrasnog djecacica!

Jado
    25. Rujan 2016. 15:26

Sunny bas djevice zavrsile. Sad krecu vage i skorpije
    Tala a zasto niste odselili ako je sve spremno? Ili mozda jos nije? Ako ne zelis podijeliti puno detalja - shvacam
    Ja se na kraju setala.....hmmmm cek recimo da sam bila vani - malo setala ko bakica i sjedila u parkicu pa 1h sigurno, svekrva rucak radila - rucala, i zaspala na 1 sat. Sad mi je puno bolje
    Jedem jabuke i malo surfam. Mislim da cu van knjigu malo citati....no dijete moje me nogicama lupa u pluca 😊 jedva disem
    A jutros ja na misi i stojim a ona sirota stuca - a ja to osjetim drito u lijevom jajniku 😂
    Kako vama ide dan curke?

Ivcy1306
    25. Rujan 2016. 15:35

Evo Jazmajac, meni je mm radio punjene lignje za rucak, rucali i on otisao na posao, sad sam sama do 23:30 navecer, vjerojatno cu opet spavati da mi brze prodje vrijeme. Inace dan je prelijep za setnju ali u kuci je i pohladno evo, cak si mislim dali da nalozim kamin da malo ugrije bar boravak gdje boravimo sad dok ja mirujem. Inace nam je soba na katu i ima dosta stepenica pa smo privremeno dolje

Frabe
    25. Rujan 2016. 15:35

Meni dan ide al ja nigdi ne iden.. 😂😂😂

Jado
    25. Rujan 2016. 15:52

A curke moje u mirovanju se javljaju ❤ jos malo macke i gotovo. Onda cete se naskakati oko bebica 😆 a pogotovo ti Frabe kad imas jos dvoje malaca!

Tala sorry zab sam komentirati - ali ne znam ti za streptokok. Ja slucajno se narucila kod socijalne. Isla po doznake i mislila pitati hoce mi to u bolnici uzeti bris a sama mi rekla da moram kod nje doci prije 36tt. 
    Tako da idem sutra na bris, i po uputnicu za Petrovu tako da je sve spremno za tj iza kad krece veliko finale i ulazak u puni termin 😊

tatjana_zg
    25. Rujan 2016. 16:22

Bokic curke, Koala i Saky cestitam na bebicama, nek su nam zive i zdrave 😊😀🤗

Mi smo danas bili u prvoj setnji. Jedva smo docekali izaci i prosetati. Malac je spavao al zato je meni pasalo ko nikad. Mozda odemo i predvecer malo na kratko 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.