Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek2207
    25. Rujan 2016. 17:39

Saky čestitam na bebaču,šteta što su te izmučili i na porodu i kasnije u sobi,da to i meni nije jasno da se ne mogu odnositi prema pacijenticama sa poštovanjem,pa makar bilo i isforsirano,ako ti nije drago,odradi to,budi ljubazan pa otiđi,ovako su svi samo nervozni sa lošim iskustvima.
    Sada ste doma pa ti po svom furaj koliko možeš,nekako će već biti.

Mi došli doma,bili na dolcu malo za prek tjedna namirnice nabavljali,malo u mulleru po slatkiše, na kraju kod moje mame ručak pojeli,fino piceka sa krumpirom iz pećnice,i zelje na salatu. Pojela sam više zelja nego mesa i tako mi je pasalo. Još na kraju mama fritule ispekla,joj,bojim se ujutro na vagu stati.

Tala neznam šta bi ti rekla za bris,možda jedino to da kod privatnika odeš ako bi kod socijalne dugo čekala,bog zna da ja kod svoje bi jer naručuje a sve je mjesec dana unaprijed puno,meni je to moja privatnica odradila na zadnjem pregledu,platila 300 kn pa sam mirna sad.

Sunny da,da sad su vage od 22.09. Tko nam je sad na redu,jel tebe sad čekamo,neznam gdje je onaj popis,da vidim jel ima tko još ili sam poslje tebe ja ,možda da se još koja ubaci,iako mi već dost svega nekak me sad pomalo hvata da bi još malo

Tatjana lijep vam je baš dan za šetnju, ja se nadam da ćemo bar i mi moći kad mali dođe,a ne da nam odmah magla krene i tmurno sredinom 10-og mj.

Sheena
    25. Rujan 2016. 17:46

Tala meni su na sd bili uzeli taj bris kad sam bila na pocetku 37.tjedna, punih 36tt. Samo sam morala po uputnicu kod svoje doktorice. 
    Tatjana mi smo jucer prvu setnju obavili, s 9 dana vec, patronazna je rekla moze pa smo isli po kvartu i na kavu :) bas lijep osjecaj da, pogotovo po ovom suncu :)

Sunnyday
    25. Rujan 2016. 18:41

Ivek pa da, ja bi trebala, drzite fige da krene  i angel je na redu a ona se ne javlja, ko zna mozda je rodila. Poslje mene je na redu croatina pa crna, sanjac, pa onda ti ivek. 

Vjeva
    25. Rujan 2016. 19:16

Saky, Koala, cestitam od srca!!

Ja svog malca siroko povijam iako je patronazna rekla da ne treba, nije mi tesko, a mozda pomogne kukicima :)

25. Rujan 2016. 19:32

Bok cure, pozdrav iz Vinogradske od nas dvoje 😀😀😀😀

Pocela sam citati sta ste pisale jucer i danas, al rekla idem vam se prvo javiti.

Mali mis je srecom dobro, iako je zaglavio i nije se uspio spustiti pa su vijecali sta napraviti. Ugl bilo je jako mucno i prestrasili smo se, na kraju su se zahvaljujuci specijalizantu i jednom doktoru odlucili na carski i ispalo je dobro jer bi mu se inace pupcana vrpca omotala oko vrata. Sve u svemu imali smo srece. 
    Epiduralnu svakako preporucam, meni je puno olaksala 16 sati trudova uz drip, nuspojava nemam nista. 
    Na kraju me na opcu stavili za carski.
    E chicco ulosci su zakon, stavis jedan i miran si.
    Pitajte ako sta mogu kome pomoci, idem vas sad lagano citati.

Ivcy1306
    25. Rujan 2016. 19:48

Angel cestitke
    Koliko je teska bebica i duga? 
    Hvala na info za chicco uloske! 
    Zelim ti brz oporavak od carskog!!

Crna191
    25. Rujan 2016. 20:04

Angel cestitam!!! Pa to samo bebice zadnjih dana dolaze..
    U Sunny sad si stvarno ti na redu..
    Ja sam na Croatinu zaboravila da je prije mene..sreća..sad bar znam koga moram cekat da rodi..😁
    Svi kazu da kad krenu trudovi da cemo znat..a mene nekako strah da necu znat..ne znam kako se osjete trudovi..🙈

ivek2207
    25. Rujan 2016. 20:33

Angel čestitam na bebolinu,ajde da je na kraju sve dobro prošlo,super za epi bar nisi bolove osječala a i ako je carski bio rješenje neka,bitno da ste na kraju oboje dobro.

Dakle ja pazim na sanjac,kad ona se oglasi onda i ja idem za njom. Čekat ću i crnu pošto je i ona na sv duhu pa možda se i potrefimo. Sad baš je krenulo ovdje,uskoro ćemo sve biti sa našim smotuljcima.

Jado
    25. Rujan 2016. 21:02

Angel! Cestitkeee!
    Super da je sve dobro proslo za bebicu!
    Kako ide oporavak? Boli jako? Cure se inace dosta zale na carski....
    Jel bebica s tobom?

Dobro je, ima vas jos prije mene 😊 ali od mojih real life trudnica ja sam sljedeca! Brrrrr

• Antartika
    25. Rujan 2016. 21:10

Angel cestitam. 
    Jooj uzas carski. 
    Sto je mene trta tog carskog, malo malo netko zavrsi na carskom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.