Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Srecica25
    09. Ožujak 2016. 12:59

Ajme curke meni je danas jedan od losijih dana, bas mi je velika muka od jutros a nikako se ne mogu namjestit, ni za lezat ni za sjedit, bas sam koma!!!

Ja cu iduci tjedan obavit sva ta vadenja krvi i sve sto mi je dao za obavit doktor

Ancica82
    09. Ožujak 2016. 13:07

Ptica.. 5 tjedana sam trudna.. isla sam jer mi doktorica ide na godisnji pa me narucila ranije. Ja sama nebi isla prije 7 tjedna.. ali posto sam dijabeticar..i slikala sam vrat..bez da sam znala da sam trudna..zato sam isla ranije..

• Luna2016
    09. Ožujak 2016. 14:26

cure jeste vi puno umorne? ja sam teška koma jedva izdržim do 8.

• Hanić
    09. Ožujak 2016. 14:52

Luna ne da sam umorna nego me oci doslovno peku kolko sam umorna, i to od jutra kad se jedva dignem dok nejdem spavat, ne zaspim rano al sam usmorna stalno...onak ko bolesna se osjećam hehe

• bebita
    09. Ožujak 2016. 14:55

Cure moje, predivne ste...od srca vam hvala na svemu, svakom savjetu, lijepoj riječi...divno je znati da imam vašu podršku bez obzira što se osobno ne poznajemo...  
    Eto malo sam bolje, puno su mi pomogle vaše ohrabrujuće riječi...znam da sad moram misliti samo na svoje zdravlje i na bebicu...trudit ću se, obećavam
    Možda sam previše osjećajna i sve i uzimam k srcu, ali takva sam, ne mogu si pomoći...svima želim pomoći i u svakome vidjeti nešto lijepo, pa vjerojatno to onda očekujem i od drugih...tako da uvijek nanovo razočaram...
    Dosta sad o meni , vidim vi bile na pregledima, mrvice rastu...
    Sad opet malo o meni , ja jutros obavila vađenja krvi, sve skupa 4 epruvete, ajmeee  valjda su mi barem nešto krvi ostavili :P
    Danas baš je neki dosadan dan, umoran...kako inače provodite dane? Čime se bavite?
    Meni je koma ovo kad moram mirovati...većinu dana sam sama doma, na tv-u nemaš što pogledati...nešto počnem čitati, pa mi se počne spavati...

• Dony
    09. Ožujak 2016. 14:58

jooj da umorna... ja jedva izdržim na poslu do 16 sati...toliko zijevam da mi suze teku... premorena sam... jedva čekam da dođem s posla, a onda još kuhat, peglaj, čisti... uffff a ništa mi se neda... nadam se da će bit bolje kad prođu ta 3 mjeseca...ajde barem nemam mučnine, radim pa mi dan brže prođe...vjerujem da onim curama koje su na komplikacijama vrijeme jako sporo prolazi.

• Ptica2
    09. Ožujak 2016. 15:23

Toliko sam umorna da me je prosto stid, po cijele dane samo lezim jedva nešto skuham, sto za mene uopće nije karakteristika jer sam sa prvom kćerkicom non stop bila u pokretu. Nista mi nije bilo ni tesko ni mrsko a sad... Jedva se vučem po kuci.

tala
    09. Ožujak 2016. 15:25

da, ako mozete, bolje da radite da vam dani brze prođu. ovo lezanje i mucnine su uzas. osjecam kako su mi misici potpuno atrofirali i sve mi je tesko. joj, da mi je kada kao posteno legnem kao covjek dok mi peraje ne narastu, hahaha, a ne ova tus kabina, za par mjeseci se u njoj necu moci ni okrenuti 

oduvijek sam muzu govorila, samo da ne bude ljetna beba, samo da ne budem trudna ljeti... ja vec sada ne znam tko ce to prezivjeti. u prosloj su mi trudnoci noge tako natekle, a rodila pocetak sestog mjeseca, da sam na muskom odjelu japanke kupovala. 
    sad vec gledam kad ce se pojaviti katalozi s bazenima, da jedan stavim u dvoriste i plutam do termina, hahaha.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Ptica2
    09. Ožujak 2016. 15:27

Cure hvala na odgovorima o kontrolnim pregledima. Ja sam u prvoj trudnoći otisla na pregled tek u 10 tjednu i hvala bogu sve je bilo u  redu ali u drugoj trudnoći sam odmah poslije testa morala kod doktora i vukla se kod njih do kiretaze u 7 tjednu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.